Denkverbot
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Denkverbot
Ali doista je to tako...aben wrote:točno,mate wrote:Onaj osjećaj kada si na vrelini sunca cijeli dan radio i napravio sve što si zamislio, a vani već mraćak. Ono zadovoljstvo, kada se zavališ, uzmeš hladnu pivu i sam si zadovoljan sobom :)aben wrote:pivu? ka zidar?mate wrote:Ne znam kako je s vodkom, ne preferiram jaka pića...aben wrote:pa zoč ih čitoš.
ni sve otrov,
otrov je u dozama, a doza vodke u litri je otrov, točka.
nemoj mi opravdavati lokanje, reci, je, grješica san, i ne morin si pomoći, a ne ne pinen često... omoh mi sjećanja naviru , kad su detlef babsi i mala govorili da se bombaju samo vikendom, i kako se rugaju djanerima kojima šut triba svaki dun :)
Pa meni je najveći gušt navečer popiti hladnu pivu nakon obavljenog posla, i isto tako, zapaliti cigaretu nakon opranih prozora i mirišljavih zavjesa :)
al, definitivno, sve je bolje kad se zasluži
arbeit macht frei
Guest- Guest
A, ludo jedna :)kic wrote:mate wrote:Ma uz mene nema brige :)kic wrote:aben wrote:kic wrote:
moze se udat za me, pit cemo navecer ali ne garantiram hranu :^^^^
sobra bi ona žena bila, doduše, odrekla se nasljedstva pa je dota malo mršava, ali borami bi ti kuvala.
osin, i ti si se odreko nasljedstva?
glodni bi vi bili, joh i ajme
sad cu zet prvo auto pa cemo dijagonalno spat
sorry mate zekamo seee *izbjegavamunje*
kic & mate status update: engaged
Guest- Guest
Ja nisam u prometu :)aben wrote:sumljiva je ona meni,kic wrote:aben wrote:kic wrote:
sobra bi ona žena bila, doduše, odrekla se nasljedstva pa je dota malo mršava, ali borami bi ti kuvala.
sad cu zet prvo auto pa cemo dijagonalno spat
sorry mate zekamo seee *izbjegavamunje*
imala je šoldov za fakultet,
imo kuću, vrt ( sve to oće brdo šoldo )
ne rodi već godinami,
čeka samo odredjeni poso...
i m thinking- wealthy.
ka ti zabršiš svoj fakultet, odma je uzmi i priženi se. ni sramota.
Guest- Guest
dušo, da je to čo, već bi un tebe bi uze. onako, planiroj izlaznu strategiju.mate wrote:A milijun puta sam rekla da sam u dugoj vezi :)aben wrote:kic wrote:
Jesam danas skuhala grah i nevjerojatno, upadne mi rođak, ostavim ga na ručku, a budući nisam imala ništa slatko, ispećem palaćinke nakon ručka. Za večeru, upadnu mi znanice, ja samo podgrijem grah i narežem iz vrta rajčice za salatu i onaj ljubičasti luk:) Damas nahranila ihaaaaj ljudi i baš sam sretna zbog toga :)
A salata od krastavaca, bijelim lukom i vrhnjem je u friđu :)
kic ni imućan, al bar znoš da te nika ne će prevariti, samo mu uvik doji karijolu knjig, i ne će un nider
ispećeš? palaćinke? kurbu ti prasicu, tebi i palaćinkami
lipo je imati. to je sve ča imomo.
ali, fažol po ovoj vrućini?
jo sun danas parići samo salotu, ono riži, kukumar, paprike, kukuriz, i to isto mrzlo ih frižidijera..blaženo leto
2014-04-16
mislin se bi li, ali sa ka ovo vidin, grin si utočiti još jedun gemištić:)kic wrote:
ovi ameri su uvijek zakon za sankom, najcool narod
2014-04-16
aben wrote:mislin se bi li, ali sa ka ovo vidin, grin si utočiti još jedun gemištić:)kic wrote:
top notch common sense ljudi..
Pa imala sam onaj u konzervi, a u dubokom rebara, od šunke ostataka, slanine..i reko, ajd to mi je najbrže. Prvo meso svo iskuhala, i tada u lonac iz vrta markve, peršina, krumpira.. i nek se krćka...dotle posteljinu prala..i ono, sve poslove obavila umjesto stajanja za štednjakom. Organizacija, organizacija...a palačinke pećem u dvije tave pa 50 komada bude na brzinu :)aben wrote:dušo, da je to čo, već bi un tebe bi uze. onako, planiroj izlaznu strategiju.mate wrote:A milijun puta sam rekla da sam u dugoj vezi :)aben wrote:kic wrote:
Jesam danas skuhala grah i nevjerojatno, upadne mi rođak, ostavim ga na ručku, a budući nisam imala ništa slatko, ispećem palaćinke nakon ručka. Za večeru, upadnu mi znanice, ja samo podgrijem grah i narežem iz vrta rajčice za salatu i onaj ljubičasti luk:) Damas nahranila ihaaaaj ljudi i baš sam sretna zbog toga :)
A salata od krastavaca, bijelim lukom i vrhnjem je u friđu :)
kic ni imućan, al bar znoš da te nika ne će prevariti, samo mu uvik doji karijolu knjig, i ne će un nider
ispećeš? palaćinke? kurbu ti prasicu, tebi i palaćinkami
lipo je imati. to je sve ča imomo.
ali, fažol po ovoj vrućini?
jo sun danas parići samo salotu, ono riži, kukumar, paprike, kukuriz, i to isto mrzlo ih frižidijera..blaženo leto
Guest- Guest
I ja bih nešto, al nemam ništa....aben wrote:mislin se bi li, ali sa ka ovo vidin, grin si utočiti još jedun gemištić:)kic wrote:
Guest- Guest
da, celi dun ni jedna žinska ni bila na forumu,
organizirale su:)
2014-04-16
A, jednom tjedno je dan D...Zbog čega je sve mirišljavo i čisto u kući? :)aben wrote:da, celi dun ni jedna žinska ni bila na forumu,
Guest- Guest
a točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
2014-04-16
Za tebe ne bi bilo čudno ni da je manje :) Skupa je voda :Daben wrote:a točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
Guest- Guest
čuješ, nemun gusternu,mate wrote:Za tebe ne bi bilo čudno ni da je manje :) Skupa je voda :Daben wrote:a točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
nis oformi bunor... prošle godine mi je došlo 700 kn vodije. puno je to za iskricu provište...pa je bolje oprati se umoru, i zaliti pomedur, jel tako?
2014-04-16
Za cijelu godinu?aben wrote:čuješ, nemun gusternu,mate wrote:Za tebe ne bi bilo čudno ni da je manje :) Skupa je voda :Daben wrote:a točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
nis oformi bunor... prošle godine mi je došlo 700 kn vodije. puno je to za iskricu provište...pa je bolje oprati se umoru, i zaliti pomedur, jel tako?
Pa meni je uvijek draga i smiješna misao o podapiranju, ne znam zbog čega :)
Ehh, more, more..Ne znam da li si uopće svjestan ljepote uz koju živiš...
Last edited by mate on 30/7/2017, 00:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
mate wrote:Izrecitiraj nešto što ti prvo padne na pamet :)kic wrote:
ne pratim vas :^^
ljubav koju dajemo jedina je koja nam ostajr
ma ne, za sedmi misec.mate wrote:Za cijelu godinu?aben wrote:čuješ, nemun gusternu,mate wrote:Za tebe ne bi bilo čudno ni da je manje :) Skupa je voda :Daben wrote:ka točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
meni baš i ni,
mi smo se u ratu tako uvika proli, prvo se umiješ, pa opereš zubi, pa se se smočiš pospazuhe, pa pinac ili pišku, pa noge, i unda izliješ u zahod- sve ista voda:/
ne zun jes li svjesan, nis nika nider drugo bi. ali, lipo je. nis se počešljo misecima, obrijo i više, većinun sun u moduntami i bos, more je teplo, meštro hlodi, slovenle beg ridjipetov, ..je, svjesan san.
2014-04-16
O, pa to je zbilja puno za jedan mjesec...aben wrote:ma ne, za sedmi misec.mate wrote:Za cijelu godinu?aben wrote:čuješ, nemun gusternu,mate wrote:Za tebe ne bi bilo čudno ni da je manje :) Skupa je voda :Daben wrote:ka točo, dofin i jo se operen jednon sedmično...
meni baš i ni,
mi smo se u ratu tako uvika proli, prvo se umiješ, pa opereš zubi, pa se se smočiš pospazuhe, pa pinac ili pišku, pa noge, i unda izliješ u zahod- sve ista voda:/
ne zun jes li svjesan, nis nika nider drugo bi. ali, lipo je. nis se počešljo misecima, obrijo i više, većinun sun u moduntami i bos, more je teplo, meštro hlodi, slovenle beg ridjipetov, ..je, svjesan san.
Ja kada sam na moru, uopće ne nosim odjeću. Uvijek bosa, ako izlazim, pareo preko kupaćeg do plaže...u apartmanu samo neka dugačka majca...a, nisam baš izlazila navečer ako i jesam, tada japanke, suknjica neka i majca na bretele :)
Imam tamo blizu tebe rođake kod kojih ću vjerojatno na godinu na ljetovanje..oni uvijek neke cisterne...
Guest- Guest
Nešto duže :)kic wrote:mate wrote:Izrecitiraj nešto što ti prvo padne na pamet :)kic wrote:
ne pratim vas :^^
ljubav koju dajemo jedina je koja nam ostajr
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50