Prijedor: Alija Hrustić nožem i sjekirom ubio suprugu i muškarca kojeg je zatekao u kući
Page 1 of 1
Prijedor: Alija Hrustić nožem i sjekirom ubio suprugu i muškarca kojeg je zatekao u kući
Alija Hrustić (1969) iz Prijedora jutros je oko 07:00 sati, upotrebom noža i sjekire, počinio dvostruko ubistvo, u mjestu Kevljani – Srednji Jakupovci, kod Prijedora, potvrđeno je Feni iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
Alija je ubio Azru Hrustić (1982) i Envera Halilagića (1976) iz Bihaća.
Nezvanično, bračni par Hrustić su bili u brakorazvojnoj parnici i nisu proteklih mjeseci živjeli zajedno, a Alija je Halilagića zatekao u kući.
Alija Hrustić se nakon dvostrukog ubistva predao policiji.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/prijedor-alija-hrustic-nozem-i-sjekirom-ubio-suprugu-i-muskarca-kojeg-je-zatekao-u-kuci/170527060
Alija je ubio Azru Hrustić (1982) i Envera Halilagića (1976) iz Bihaća.
Nezvanično, bračni par Hrustić su bili u brakorazvojnoj parnici i nisu proteklih mjeseci živjeli zajedno, a Alija je Halilagića zatekao u kući.
Alija Hrustić se nakon dvostrukog ubistva predao policiji.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/prijedor-alija-hrustic-nozem-i-sjekirom-ubio-suprugu-i-muskarca-kojeg-je-zatekao-u-kuci/170527060
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Prijedor: Alija Hrustić nožem i sjekirom ubio suprugu i muškarca kojeg je zatekao u kući
Tipičan kraj braka u BIH u kojem je žena dosta mlađa.
Naravno bez ubojstva. Kad bi svaki prevareni muž mlađe žene ubijao zagondžiju i ženu Bosanaca bi se broj prepolovio.
Naravno bez ubojstva. Kad bi svaki prevareni muž mlađe žene ubijao zagondžiju i ženu Bosanaca bi se broj prepolovio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Prijedor: Alija Hrustić nožem i sjekirom ubio suprugu i muškarca kojeg je zatekao u kući
Mujo i haso su se napokon popičili..
Guest- Guest
13 godina..to je jos u normalnim gabaritima..nije to velika razlika..jastreb wrote:Tipičan kraj braka u BIH u kojem je žena dosta mlađa.
Guest- Guest
Tipican kraj karijere mlade emanicpirane ....u Bosni.
2014-04-11
e sad..ako zena moze bez mjuza,ne moze i bez kurca..
Guest- Guest
Nean ti ja pojma , ja samo znam da me svaki put ovakve vijesti uvesele al neradi toga šta je netko nahebo nego mi prođe kroz glavu : Fala kurzu pa nemam ništa s glupačama.
Koje olakšanje i koja opuštajuca spoznaja.
Koje olakšanje i koja opuštajuca spoznaja.
2014-04-11
ma u bosni se jebu ko zhabe, gdje i ko koga stigne,pismejker wrote:e sad..ako zena moze bez mjuza,ne moze i bez kurca..
imam frenda bosanca i brat mu radi na elektri dole, hoda okolo i popisuje brojila, veli taj jebe svakodnevno na njegovom rejonu, napravio bar 10toro djece vec al sve 5
Neka vrst terapije.
2014-04-11
ccccc..zene su se powampirilie pravo..Leviathan2 wrote:ma u bosni se jebu ko zhabe, gdje i ko koga stigne,pismejker wrote:e sad..ako zena moze bez mjuza,ne moze i bez kurca..
imam frenda bosanca i brat mu radi na elektri dole, hoda okolo i popisuje brojila, veli taj jebe svakodnevno na njegovom rejonu, napravio bar 10toro djece vec al sve 5
Guest- Guest
Similar topics
» ZLOČIN U AUSTRIJI Milan A. ubio oca i maćehu, suprugu izbo nožem
» Sarajevo: 15 godišnjak sjekirom ubio vršnjaka
» U Zenici ubio djeda sjekirom pa ga prekrio zastavom BiH
» Otac Franje Tuđmana je ubio sebe i suprugu,
» Bombom u Prnjavoru ubio nevjenčanu suprugu zbog neuzvraćene ljubavi
» Sarajevo: 15 godišnjak sjekirom ubio vršnjaka
» U Zenici ubio djeda sjekirom pa ga prekrio zastavom BiH
» Otac Franje Tuđmana je ubio sebe i suprugu,
» Bombom u Prnjavoru ubio nevjenčanu suprugu zbog neuzvraćene ljubavi
Page 1 of 1