Samit NATO-a: Grabar-Kitarović pozvala da se pokrene Akcijski plan za članstvo BiH
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Samit NATO-a: Grabar-Kitarović pozvala da se pokrene Akcijski plan za članstvo BiH
Kolinda Grabar-Kitarović čelnica države s najgorim rejtingom ikada. Naime, barem prema istraživanjima agencije CRO Demoskop za svibanj, na vrhu ljestvice pozitivnog doživljaja hrvatskih političara je premijer Plenković podrškom od 20,8 posto, iza njega kao pozitivan političar slijedi odgovor “Nitko”, dok je kao “najpozitivnija političarka” predsjednica Grabar-Kitarović na četvrtom mjestu s mizernih 7,6 posto podrške. Koliko je poznato, ovako loš rezultat nikada nisu imali ni Franjo Tuđman, ni Stipe Mesić, ni Ivo Josipović...
...
ankete su pristrane i u qurcu
...
ankete su pristrane i u qurcu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Samit NATO-a: Grabar-Kitarović pozvala da se pokrene Akcijski plan za članstvo BiH
Šta je trebala odlučiti manjina pa da ostanemo u SRJ...ovaaaj, SRB?epikur37 wrote:Eroo wrote:Šta je trebala odlučiti manjina pa da ostanemo u SRJ...ovaaaj, SRB?notum wrote:Eroo wrote:Neće bit referenduma. Ako ga i bude odlučivat će većina.notum wrote:to nije njena briga
nemoj da glumi
zna se, referendum
ako I kada bude na dnevnom redu
to je i dovelo do rata
ne lupetaj
takav referednum doveo bi do pravog referenduma
o izdvajanju srpske iz Bih
srpski narod nece biti preglasan
nikad vise
nikad vise se nece ustasko_balijska " udruga "
okoristiti srpskim narodom
nikad !
hahahaha, kako ono rece, vecina )
hahahaha
Isto ste htjeli učiniti i sa CG, ali nije ni tamo išlo, kao što smo vdjeli.
Te fore nikada više nećete moći prodati nikome.
Isto htjelo Krim u Nato kad ono prc, vi zašalovali...eno se rasušilo ;)
ne, ali ni da srbi dozive okupaciju ustasko_balijske udruge,
imate svoju bh federaciju, i nikada vise nece biti zrtve
preglasavanja.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Pogleč kako spc i mostarski paroh bodri hrvatski Zrinjski u srazu s bošnjačkim Željom .)
pa nek netko kaže nema ekumene ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ekumena je jedino u tome da i jedna i druga strana psuju Boga često. Sve ostalo...u trenutku kad krene grmiti se zaboravi.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ekumena je jedino u tome da i jedna i druga strana psuju Boga često. Sve ostalo...u trenutku kad krene grmiti se zaboravi.
Lipo je vidit da se kršćani slažu :)
Oko beštimanja, tu sam groznu naviku uhvatio jer trpim veliki stres...posao, obitelj, pretrpano...ne moš!
I onda psujem.
Ili lupim šakom u neki predmet okolo, to ipak dosta rjeđe.
Ipak, računam to je najlakši način za amortizaciju stresa u ovoj fazi kad probijam beton života.
2015-08-06
Imas potencijalno dobar boksacki mec na rtl-u. Moglo bi biti zanimljivo.
Ja psujem dok pricam ono pri objasnjavanju i kad se zalaufam u objasnjavanju onda leti sve i svasta iz mene. Okaci vrecu u garazu. Odlicna stvar ozbiljno....trcanje sve je to fino...ali ovo je bolje.
Ja psujem dok pricam ono pri objasnjavanju i kad se zalaufam u objasnjavanju onda leti sve i svasta iz mene. Okaci vrecu u garazu. Odlicna stvar ozbiljno....trcanje sve je to fino...ali ovo je bolje.
Guest- Guest
Neš ti istočne Hercegovine ono :
https://trebinjelive.info/2017/02/05/zabrinjavajuca-slika-u-hercegovini-svake-godine-jedno-skolsko-odjeljenje-manje/
TREBINJE - Posljednji popis stanovništva, koji je pokazao da u Hercegovini živi svega 72.769 stanovnika, još jednom je upalio alarm zbog poražavajuće demografske slike u ovom dijelu Republike Srpske.
https://trebinjelive.info/2017/02/05/zabrinjavajuca-slika-u-hercegovini-svake-godine-jedno-skolsko-odjeljenje-manje/
TREBINJE - Posljednji popis stanovništva, koji je pokazao da u Hercegovini živi svega 72.769 stanovnika, još jednom je upalio alarm zbog poražavajuće demografske slike u ovom dijelu Republike Srpske.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Imas potencijalno dobar boksacki mec na rtl-u. Moglo bi biti zanimljivo.
Boks je super, medicinska sestra moje doktorice ozbiljna boksačica :)
Pored trčanja boks bi mi najbolje sjeo, baš bih volio borilački sport, kontakt...o da...
jebi ga nemam vremena, a raspitivao se i za rukavice...rekli mi samo ne one za vezanje jer tko će ti vezati...
2015-08-06
Taj kraj je demografski unisten u drugom svjetskom ratu najvise. A danas...jebiga nemaju od cega zivit bas ljudi tamo.
Guest- Guest
Mogu te ja opizdit šakom u glavu ....epikur37 wrote:
Pored trčanja boks bi mi najbolje sjeo, baš bih volio borilački sport, kontakt...o da...
2014-04-11
Pa zato se štekaju vamo na Mostar i to jer im je to ipak neki centar necega u toj pustopoljini.MaximusDecimusMiridije wrote:Taj kraj je demografski unisten u drugom svjetskom ratu najvise. A danas...jebiga nemaju od cega zivit bas ljudi tamo.
2014-04-11
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Imas potencijalno dobar boksacki mec na rtl-u. Moglo bi biti zanimljivo.
Boks je super, medicinska sestra moje doktorice ozbiljna boksačica :)
jebi ga nemam vremena, a raspitivao se i za rukavice...rekli mi samo ne one za vezanje jer tko će ti vezati...
Pa ne kupis te zaboga....ima za vjezbu rukavice.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa zato se štekaju vamo na Mostar i to jer im je to ipak neki centar necega u toj pustopoljini.MaximusDecimusMiridije wrote:Taj kraj je demografski unisten u drugom svjetskom ratu najvise. A danas...jebiga nemaju od cega zivit bas ljudi tamo.
Pa sta nije kod nas manje-vise isti qrac? Da ljudi gravitiraju vecim gradovima. Mostar da nije zapeou nesretnoj BiH bi se razvijao za popizdit. I ovako se razvija divovskim koracima u usporedbi s ostatkom te zemlje.
Guest- Guest
Pa kažem : to je tako. Samo konstantiram o čem je tu riječ uopče , nema tamo ništa , hrpa planina , nekih manjih mista , okolo zero point a Mostar je ipak ono nešto ima , centar regije.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa zato se štekaju vamo na Mostar i to jer im je to ipak neki centar necega u toj pustopoljini.MaximusDecimusMiridije wrote:Taj kraj je demografski unisten u drugom svjetskom ratu najvise. A danas...jebiga nemaju od cega zivit bas ljudi tamo.
Pa sta nije kod nas manje-vise isti qrac? Da ljudi gravitiraju vecim gradovima. Mostar da nije zapeou nesretnoj BiH bi se razvijao za popizdit. I ovako se razvija divovskim koracima u usporedbi s ostatkom te zemlje.
2014-04-11
Ovaj Amer je ili lud ili ga nije briga....tip uopce ne zatvara oci bas se vidi u slow motionu... i agresivniji je masu. Pomalo me razocarao Brook.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Mogu te ja opizdit šakom u glavu ....epikur37 wrote:
Probaj :D
Imam sutra utrku na 5 km, sitno...i nasnimavam sebi jebene stvari od joy division....jutros mji je bio kerozin.....
UUUU jebemti:
jebat ću mater balavcima na stazi
2015-08-06
al pazi ovu jebadu na 3. kilometru....
2015-08-06
2015-08-06
Pazi kako se izražavaš, glavni grad HZHB.RayMabus wrote:Pa kažem : to je tako. Samo konstantiram o čem je tu riječ uopče , nema tamo ništa , hrpa planina , nekih manjih mista , okolo zero point a Mostar je ipak ono nešto ima , centar regije.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Pa zato se štekaju vamo na Mostar i to jer im je to ipak neki centar necega u toj pustopoljini.MaximusDecimusMiridije wrote:Taj kraj je demografski unisten u drugom svjetskom ratu najvise. A danas...jebiga nemaju od cega zivit bas ljudi tamo.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Pa reka si da bi ti boks najbolje sjeo da bi baš volija kontakt pa rekoh ....pomoz čovijeku.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mogu te ja opizdit šakom u glavu ....epikur37 wrote:
Probaj :D
2014-04-11
Kako mi idu na kurac ovi debili od komentatora...obojica. Pickumaterinu....monotoni sterilni....i onda ovakve dovedu da boks komentiraju. Pickumaterinu....kao da pricaju o rezancima i juhama.
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala Putina u Hrvatsku!
» Vašington sprema plan za članstvo Kosova u NATO
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je otvorila panel o protuterorističkom djelovanju (Counter Terrorism Panel) Civilnog obavještajnog odbora NATO-a (NATO Civilian Intelligence Committee - CIC) u Opatiji.
» Grabar-Kitarović za godinu dana oglavna tajnica NATO-a?
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Osobno ću se založiti za što brže pridruživanje Crne Gore NATO-u'
» Vašington sprema plan za članstvo Kosova u NATO
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je otvorila panel o protuterorističkom djelovanju (Counter Terrorism Panel) Civilnog obavještajnog odbora NATO-a (NATO Civilian Intelligence Committee - CIC) u Opatiji.
» Grabar-Kitarović za godinu dana oglavna tajnica NATO-a?
» GRABAR-KITAROVIĆ 'Osobno ću se založiti za što brže pridruživanje Crne Gore NATO-u'
Page 7 of 9