Sberbanka: preuzimanjem uprave preuzli ste dug
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sberbanka: preuzimanjem uprave preuzli ste dug
sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
red wolf wrote:Pokušajte shvatiti širu sliku iza ovoga...
Ja sam shvatio - idemo svi u pizdu materinu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
red wolf-
2016-02-10
da, ok, metilda te nešto treba, odi na čardakred wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
2015-08-15
I njezinim mozgom vladaju, kad sad znaš da tvoj mozak nije tvoj, što ćeš učiniti u tom pogledu?kaja wrote:da, ok, metilda te nešto treba, odi na čardakred wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
red wolf-
2016-02-10
ti očito nisi naučio lekciju?red wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
2014-12-30
hehehehehehehehhehehehehehe...i to će biti uz veliki prasak...hahahahahahahahahahahahahahahahahahacrvenkasti wrote:red wolf wrote:Pokušajte shvatiti širu sliku iza ovoga...
Ja sam shvatio - idemo svi u pizdu materinu.
red wolf-
2016-02-10
neki eon prije jesam...veber wrote:ti očito nisi naučio lekciju?red wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
red wolf-
2016-02-10
i što je u koliziji s moji natpisom oko siemensa?glas uhljeba wrote:veber wrote:siemens hrvatska doo nije izvršio dogovoreno pa je tužen siemens ag deutchland.glas uhljeba wrote:Sberbank nije dao kredit od 500 milijuna EUR Agrokoru d.d. u Hrvatskoj nego Todorićevoj tvrtci u Nizozemskoj
Agrokor d.d. nije krovna tvrtka, nego je to ova u Nizozemskoj, Adria nešto ..., Agrokor d.d. ima tek 0,86% svojih dionica u vlasništvu, 96% dionica su u vlasništvu tvrtke u Nizozemskoj te su dane u zalog za payment in kind kredit 2014., a na naplatu stiže u 9. mjesecu 2018.
2014-12-30
"If they (the Croatian government) took on responsibility for the running of the company, then they should also take on responsibility for its debts. Let them give a sovereign guarantee for those debts," Gref added.
Dobro, je li itko uopće pročitao tekst naveden na linku?
Guest- Guest
daj ne dosađuj, čitaj tamo nešto.."kako pomoći sam sebi", "ja sam s marsa" nešto tako...red wolf wrote:I njezinim mozgom vladaju, kad sad znaš da tvoj mozak nije tvoj, što ćeš učiniti u tom pogledu?kaja wrote:da, ok, metilda te nešto treba, odi na čardakred wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjestoPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
2015-08-15
Nisu ga razumjeli, ali hoće uskoro...slidingdoorsoperator wrote:"If they (the Croatian government) took on responsibility for the running of the company, then they should also take on responsibility for its debts. Let them give a sovereign guarantee for those debts," Gref added.
red wolf-
2016-02-10
Ne srce...Ja samo promatram...kaja wrote:daj ne dosađuj, čitaj tamo nešto.."kako pomoći sam sebi", "ja sam s marsa" nešto tako...red wolf wrote:I njezinim mozgom vladaju, kad sad znaš da tvoj mozak nije tvoj, što ćeš učiniti u tom pogledu?kaja wrote:da, ok, metilda te nešto treba, odi na čardakred wolf wrote:Ne, ti si ''ćaknuta'', jer ti mozak koriste neki drugi...Igraju se tvojim mozgom i pritom se dobro zabavljaju...kaja wrote:
sa ćaknutima, da mislim da mu je tamo mjesto
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nisu ga razumjeli, ali hoće uskoro...slidingdoorsoperator wrote:"If they (the Croatian government) took on responsibility for the running of the company, then they should also take on responsibility for its debts. Let them give a sovereign guarantee for those debts," Gref added.
Nema teorije, ako nastave ovako kao do sada na temi.
Guest- Guest
Nemaju oni kapacitet za to...Oni su sebe osudili na to da budu ovce i ništa više od toga...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Nisu ga razumjeli, ali hoće uskoro...slidingdoorsoperator wrote:"If they (the Croatian government) took on responsibility for the running of the company, then they should also take on responsibility for its debts. Let them give a sovereign guarantee for those debts," Gref added.
Nema teorije, ako nastave ovako kao do sada na temi.
red wolf-
2016-02-10
neki ljudi nikad ne nauče, kaj ne ;)red wolf wrote:Ne srce...Ja samo promatram...kaja wrote:daj ne dosađuj, čitaj tamo nešto.."kako pomoći sam sebi", "ja sam s marsa" nešto tako...
2014-12-30
Točno...veber wrote:neki ljudi nikad ne nauče, kaj ne ;)red wolf wrote:Ne srce...Ja samo promatram...kaja wrote:daj ne dosađuj, čitaj tamo nešto.."kako pomoći sam sebi", "ja sam s marsa" nešto tako...
red wolf-
2016-02-10
Metilda baš divani o ujdurmi crvenih kmera i kako nema nikakvog iseljavanja, dapače svi se vraćaju da mole krunicu za mafijaškog računovođuPinochet wrote:red wolf , aj na temu čardak, pa raspravljam sa svojom braćom HDZovcima, melitom i ostalima
Kermit-
2014-04-17
Pravno je hrvatska preuzela obvezu donošenjem odnosnonprovođenjem zakona tu nema nikakve ali baš nikakve dileme. Ovo sada je novi pritisak ako ne uspije ide se na tužbu koju gubimo 1/1slidingdoorsoperator wrote:"If they (the Croatian government) took on responsibility for the running of the company, then they should also take on responsibility for its debts. Let them give a sovereign guarantee for those debts," Gref added.
Kermit-
2014-04-17
Ne, Veber ima pravo ovdje je doslo do proboja pravne osobnosi i uorava odgovara vkastitom imovinom posebice jer je ovi ponzijeva shema. Druga stvar što imovina lopova vlaja ne pokriva ništa a švicarske račune mi nećemo vidjeti ikada...osim ako krunicama ne zamolimo njegovog računovođu da otvori tekemarcellus wrote:veber wrote:i?
pa to znamo, barem neki.
dug agrokora pada na porezne obveznike.
kradezej s todorićima postreljat. to sam napisao davno.
nacionalizacija je bila božina ideja. Za strijeljat plenkija se slažem, a zašto todorića? Njegova privatna imovina njegova stvar. Nije on tražio državu da se uplete, htio je sve pustit rusima, pa su mu uperili pištolj u čelo da prihvati lex idiot
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Preuzimanjem SIP-a Bošnjaci će vlast formirati bez Hrvata
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» U predahu od Stambola: Agrokor se zadužuje za još 1,5 mild Eur, a Sberbanka dobija Mercator i 20% Agrokora
» predsjednik uprave ine Šandor dao ostavku
» Vlada: odustajemo od reforme uprave
» Potpredsjednik Sberbanka: Izlazimo iz Agrokora
» U predahu od Stambola: Agrokor se zadužuje za još 1,5 mild Eur, a Sberbanka dobija Mercator i 20% Agrokora
» predsjednik uprave ine Šandor dao ostavku
» Vlada: odustajemo od reforme uprave
Page 3 of 9