HDZ u problemu?Višegradska skupina razmišlja o osnivanju posebnog kluba u EU parlamentu
Page 1 of 1
HDZ u problemu?Višegradska skupina razmišlja o osnivanju posebnog kluba u EU parlamentu
http://www.narod.hr/eu/visegradska-skupina-razmislja-osnivanju-posebnog-kluba-eu-parlamentu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZ u problemu?Višegradska skupina razmišlja o osnivanju posebnog kluba u EU parlamentu
.....hdz bi htio sjediti na dvije stolice e nemere vise..doslo doba 'il si s nama il protiv nas'...
2015-09-08
Re: HDZ u problemu?Višegradska skupina razmišlja o osnivanju posebnog kluba u EU parlamentu
il ste suverenisticka stranka u zbilji ili niste..nema druge..ako jeste u visegradsku paralmentarnu skupinu ako niste ostanite u pedereziranoj 'demokrscanskoj' opciji unutar eu-a...a vaso bi ovako rekao..'bi mi s vama ali kod njih je veca para'..
2015-09-08
Vaso:'Znas brt'e Orbane razumin ja tebe razumin sta zelis i ja se stebonu svemu slazen..nema govora da se ne slazen..ali brt'e razumi ti mene tj nas..nije malo po milijuna eura za starnku ako smo u toj opciji..a ne u ovoj tvojoj koju ti zelis stvorititi...nemoj se ljutiti brt'e viktore...ali puno je gladni usta u mojoj stranci..ko ce to naranit..tripa volontere platiti..glasace...a ti nemas da se ne uvridis brt'e orbane tih para..zato brt'e viktore poslusaj ti svog vasu..klimajmo mi glavon tamo ovin jebivjetrima u briselu a kuci bogati pricajmo sta ocemo..je'l tako?...samo para je para..nije za bacit da bi se ja kurcio prid ovin raznim junfer..pardon junkerima..nemoj zamiriti..brt'e viktore'
2015-09-08
Nikakav problem to su sve boljševička podmetanja kmera jer Hrvatska pripada središnjo europskoj uljudbi, osim toga trpaj temu u Čardak
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Višegradska skupina odbila kvote!
» Višegradska skupina protiv Merkl
» Višegradska skupina predlaže ukidanje viza za Bjeloruse
» Raspada li se 'Visegradska skupina' zbog madjarskih veza sa Kremljom?!
» Višegradska skupina snažno podržava širenje EU-a na zapadni Balkan
» Višegradska skupina protiv Merkl
» Višegradska skupina predlaže ukidanje viza za Bjeloruse
» Raspada li se 'Visegradska skupina' zbog madjarskih veza sa Kremljom?!
» Višegradska skupina snažno podržava širenje EU-a na zapadni Balkan
Page 1 of 1