Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Moskva će pozvati Kolindu u posjet Moskvi a Putin dolazi u Zagreb?
Dobro je, Plenki je izostavljen iz svih susreta osim sa Sauchom i Pupovcem
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Dobar mi je članak kao uspjeh plenkijeve diplomacije hehehe kako su nas Rusi disciplinirali majkomila što će reći da je stanje u Agrokurčini strahota, da su na zapadni saveznici ostavili ko govno na kiši i da smo jad jadova
Kermit-
2014-04-17
ti umjesto da s eveselis ovom ti places...sto su nas zapadni 'saveznici' ostavili...asilovski wrote:Dobar mi je članak kao uspjeh plenkijeve diplomacije hehehe kako su nas Rusi disciplinirali majkomila što će reći da je stanje u Agrokurčini strahota, da su na zapadni saveznici ostavili ko govno na kiši i da smo jad jadova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plačem koliko si mutavvuksadinare wrote:ti umjesto da s eveselis ovom ti places...sto su nas zapadni 'saveznici' ostavili...asilovski wrote:Dobar mi je članak kao uspjeh plenkijeve diplomacije hehehe kako su nas Rusi disciplinirali majkomila što će reći da je stanje u Agrokurčini strahota, da su na zapadni saveznici ostavili ko govno na kiši i da smo jad jadova
Kermit-
2014-04-17
...tebi nista ne pase..ni kad eto s rujama nekakve normalne odnose uspostavljamo ni kad nas navodno saveznici ostavljaju...sto radis tu jos kad ti nista ne pase..asilovski wrote:Plačem koliko si mutavvuksadinare wrote:ti umjesto da s eveselis ovom ti places...sto su nas zapadni 'saveznici' ostavili...asilovski wrote:Dobar mi je članak kao uspjeh plenkijeve diplomacije hehehe kako su nas Rusi disciplinirali majkomila što će reći da je stanje u Agrokurčini strahota, da su na zapadni saveznici ostavili ko govno na kiši i da smo jad jadova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Putin otkazao posjetu Srbiji, Lavrov dolazi u Zagreb
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Premijer dolazi u posjet Rimčevom pogonu u Svetoj Nedelji
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Putin ide u posjet Sjevernoj Koreji i Vijetnamu
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Premijer dolazi u posjet Rimčevom pogonu u Svetoj Nedelji
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Putin ide u posjet Sjevernoj Koreji i Vijetnamu
Page 2 of 2