USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
mutava baštarda wrote:šta kaže ruski ambasador u hrvatskoj na to
Dobro vino pičkumaterinu.
Guest- Guest
Re: USA ambasador u SRB: - U slučaju sukoba hr kajova i srpskih migova zasigurno bi pobijedile kajove :)
PS:Eroo wrote:Na "nišanu" Miroslava Lazanskog našao se i američki ambasador u Srbiji koji je izjavio da bi u slučaju sukoba hrvatskih kajova helikoptera i ruskih migova u sastavu srpske avijacije zasigurno pobedili Hrvati.....pismejker wrote:Ima da "kajove" padaju kao glineni golubovi..
Sad sam zbunjen, kome da verujem, tebi ili ambasadoru?
Ja sam doduše malo promijenio ambasadorovu izjavu, mislim na zadnji dio, koji je više nego znakovit.
Očigledno je netko ambasadora s pitanjem provocirao i dobio je što je tražio.
Ambasadorovu izjavu treba razumjeti onako kao što ju je i Lazanski razumio, samo ne razumijem čemu čuđenje?
Ima član 5, koji jasno kaže što slijedi u slučaju napada na jednu od NATO članica.
Hoću reć, ne postoji slučaj sukoba HR-SRB. Ta varijanta jednostavno ne postoji.
Zna to Laza, samo se pravi lud...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
https://www.dvidshub.net/video/526580/thunderbirds-practice-usafa
p. dim spram "Kajova"...ne bi imali nikakve šanse.
p. dim spram "Kajova"...ne bi imali nikakve šanse.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dzango wrote:Meni se čini da se ambasador razume u avione kao Marica u kriv kurac.
Lako moguće.
Ali isto tako je lako moguće i da je ambasador kod ove izjave imao u vidu ovakvo tehničko riješenje:
Jeste malo nespretno, ali može funkcionirati.
Guest- Guest
Možeš i pomoću štapa i kanapa da oboriš nevidljivog F117, ali to u principu nije rešenje.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Meni se čini da se ambasador razume u avione kao Marica u kriv kurac.
Lako moguće.
Ali isto tako je lako moguće i da je ambasador kod ove izjave imao u vidu ovakvo tehničko riješenje:
Jeste malo nespretno, ali može funkcionirati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Možeš i pomoću štapa i kanapa da oboriš nevidljivog F117, ali to u principu nije rešenje.
U principu nije, ali je ovo riješenje sa upotrebom Stingera ipak funkcionalno u određenim uvjetima i teško da se baš može nazvati metodom štapa i kanapa.
Guest- Guest
sta kaze ambasador, helici bi dobili mlazne nadzvucne avione. jbt, izgleda da vucic nije jedini bolesni lazov...
Guest- Guest
Stinger? Ne zajebavaj. Ruski MIG-ovi će bti isporučeni sa raketama R77. Hrvatska će biti ravnopravna u vazduhu kada dobije Gripene i to je to. Ostalo je loženje nepismene mase.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Možeš i pomoću štapa i kanapa da oboriš nevidljivog F117, ali to u principu nije rešenje.
U principu nije, ali je ovo riješenje sa upotrebom Stingera ipak funkcionalno u određenim uvjetima i teško da se baš može nazvati metodom štapa i kanapa.
2014-04-19
dzango wrote:Stinger? Ne zajebavaj. Ruski MIG-ovi će bti isporučeni sa raketama R77. Hrvatska će biti ravnopravna u vazduhu kada dobije Gripene i to je to. Ostalo je loženje nepismene mase.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Možeš i pomoću štapa i kanapa da oboriš nevidljivog F117, ali to u principu nije rešenje.
R77 te cepa pre nego sto ga uocis...
Guest- Guest
Ambasador jebe na sitno i loži masu koja se pali i žari. Realno, Kajove i MIG-ovi nikada neće ni doću u sukob. Što ne znači da ambasador to ne može da upotrebi u svojim igrarijama.Braća wrote:dzango wrote:Stinger? Ne zajebavaj. Ruski MIG-ovi će bti isporučeni sa raketama R77. Hrvatska će biti ravnopravna u vazduhu kada dobije Gripene i to je to. Ostalo je loženje nepismene mase.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Možeš i pomoću štapa i kanapa da oboriš nevidljivog F117, ali to u principu nije rešenje.
R77 te cepa pre nego sto ga uocis...
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Povjerljivi dokument o sigurnosti na Balkanu: NATO će intervenirati u slučaju opasnosti od međuetničkih sukoba
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
» Komšić opet raspiruje mržnju protiv Hrvatske : Izrazito mi je drago šta su košarkašice BiH pobijedile Hrvatsku
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» ovo mu zasigurno nece pomoc
» Orešković je ljut, ponižen a zasigurno i uvrijeđen
» Komšić opet raspiruje mržnju protiv Hrvatske : Izrazito mi je drago šta su košarkašice BiH pobijedile Hrvatsku
Page 2 of 2