Preminuo legendarni Roger Moore
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Preminuo legendarni Roger Moore
Da, ali u to vreme sam bio klinac pa mi bilo super... U tome je caka...dzango wrote:Nisu bili smisleni ni pre toga. Eno ti serijal Bonda na RTS-u. Jebote koja je to smejurija.Stanojko wrote:Da... Nisam pogledao smislen film 10 godina...marcellus wrote:ode zuba, ode i bond... ovo danas mi nije to.
Ovo danas nije cak ni naivno vec jednostavno...besmisleno
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
dzango wrote:Nisu bili smisleni ni pre toga. Eno ti serijal Bonda na RTS-u. Jebote koja je to smejurija.Stanojko wrote:Da... Nisam pogledao smislen film 10 godina...marcellus wrote:ode zuba, ode i bond... ovo danas mi nije to.
pa bond i jest smijurija. Ko hoće gledat ozbiljne špijunske filmove neka gleda tri kondorova dana ili nešto drugo po le carreu. Bond je slapstick komedija na temu špijuna, napola crtić. To je u redu i ima smisla.
komadi, kockarnice i noćni klubovi, super auti, putovanja po egzotičnim krajevima, tehno igračke, oružje... sve što djeca vole. Bar muška.
Stanojko wrote:Da, ali u to vreme sam bio klinac pa mi bilo super... U tome je caka...dzango wrote:Nisu bili smisleni ni pre toga. Eno ti serijal Bonda na RTS-u. Jebote koja je to smejurija.Stanojko wrote:Da... Nisam pogledao smislen film 10 godina...marcellus wrote:ode zuba, ode i bond... ovo danas mi nije to.
na mooreovog bonda ili bud spencera (rip) si se bar mogo pošteno nasmijat, jasno da niko ne misli da je išta tu realistično ni da je to neka velika umjetnost. Blesasto ali zabavno. Ovo danas nije smiješno, ali je glupo.
uostalom čemu drugom film i služi nego da razveseli djecu.
marcellus wrote:uostalom čemu drugom film i služi nego da razveseli djecu.
A mi odrasli se ne trebamo ničemu veseliti nego samo oni?
Takav je stav i politika moje osmogodišnje kćerkice.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, key word - zabavno. Ovo danas - cist idiotizam...marcellus wrote:Stanojko wrote:Da, ali u to vreme sam bio klinac pa mi bilo super... U tome je caka...dzango wrote:Nisu bili smisleni ni pre toga. Eno ti serijal Bonda na RTS-u. Jebote koja je to smejurija.Stanojko wrote:Da... Nisam pogledao smislen film 10 godina...marcellus wrote:ode zuba, ode i bond... ovo danas mi nije to.
na mooreovog bonda ili bud spencera (rip) si se bar mogo pošteno nasmijat, jasno da niko ne misli da je išta tu realistično ni da je to neka velika umjetnost. Blesasto ali zabavno. Ovo danas nije smiješno, ali je glupo.
Možda bi ti i ovi bili zabavni da si i dalje klinac. Nemam pojma, nisam gledao novog Bonda jedno 25 godina.Stanojko wrote:Da, ali u to vreme sam bio klinac pa mi bilo super... U tome je caka...dzango wrote:Nisu bili smisleni ni pre toga. Eno ti serijal Bonda na RTS-u. Jebote koja je to smejurija.Stanojko wrote:Da... Nisam pogledao smislen film 10 godina...marcellus wrote:ode zuba, ode i bond... ovo danas mi nije to.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jeote stanojko i marc kao ona dva starca iz muppet showa...
marcellus wrote:Oh_Femder wrote:A evo ga onda i originalni James Bond, po kojem je Fleming kreirao svog junaka. Elem, Duško Popov ;Pvuksadinare wrote:R.I.P 'svetac'
https://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1ko_Popov
glupa srpska propaganda, Fleming je jasno rekao da Bond nije kreiran niti prema jednom živom čovjeku, a mnogi su poslužili za ovu ili onu osobinu koju je preuzeo od njih.
https://en.wikipedia.org/wiki/Inspirations_for_James_Bond
mislis anglo/saksonska jer je history chanel prvi uradio dokumentarac o dusku popovu...
Guest- Guest
crvenkasti wrote:marcellus wrote:uostalom čemu drugom film i služi nego da razveseli djecu.
A mi odrasli se ne trebamo ničemu veseliti nego samo oni?
Mi se veselimo realnom ostvarenju snova koje smo pokupili iz filmova koje smo gledali kao djeca. Same maštarije nas više ne mogu zadovoljiti kako je to slučaj sa djecom.
Guest- Guest
Pa kad uporedim filmove, serije i muziku iz 70, 80-ih i ovo danas...mislim stvarno...Roy_Bean wrote:jeote stanojko i marc kao ona dva starca iz muppet showa...
Stanojko wrote:Pa kad uporedim filmove, serije i muziku iz 70, 80-ih i ovo danas...mislim stvarno...Roy_Bean wrote:jeote stanojko i marc kao ona dva starca iz muppet showa...
jos je trziste filmova preplavljeno remakovima, naravno uzasnog kvaliteta. povraca mi se...
jedino sta je dobro u poslednjih 20 godina je tv produkcija, tj. serije.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pa kad uporedim filmove, serije i muziku iz 70, 80-ih i ovo danas...mislim stvarno...Roy_Bean wrote:jeote stanojko i marc kao ona dva starca iz muppet showa...
dobro je dzango rekao...bili smo mlađi...
Slazem se da smo bili mladji, ali uporedi bilo koji film Voltera Hila ili Dzona Karpentera sa recimo..."Paklenim ulicama" pa ces znati o cemu pricamRoy_Bean wrote:Stanojko wrote:Pa kad uporedim filmove, serije i muziku iz 70, 80-ih i ovo danas...mislim stvarno...Roy_Bean wrote:jeote stanojko i marc kao ona dva starca iz muppet showa...
dobro je dzango rekao...bili smo mlađi...
odlicnu ulogu moor je odigrao u van dammeovom filmu 'Zlatni zmaj'...sitnog prevaranta....ali ono bas vrhunski odigrano opet u moorovskom stilu humoristicno s dozom elegancije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne staj Hrvatima na muku. Još ni Teslu nisu svarili.Braća wrote:marcellus wrote:Oh_Femder wrote:A evo ga onda i originalni James Bond, po kojem je Fleming kreirao svog junaka. Elem, Duško Popov ;Pvuksadinare wrote:R.I.P 'svetac'
https://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1ko_Popov
glupa srpska propaganda, Fleming je jasno rekao da Bond nije kreiran niti prema jednom živom čovjeku, a mnogi su poslužili za ovu ili onu osobinu koju je preuzeo od njih.
https://en.wikipedia.org/wiki/Inspirations_for_James_Bond
mislis anglo/saksonska jer je history chanel prvi uradio dokumentarac o dusku popovu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eh nikad vis etakvih glumaca narocito iz 80-tih i 70-tih koje su bile zlatno doba filma a jos boljih glumava...stiv mekvin,rođer mur,šon koneri,bud spenser,terensi hil,burt rejnolds,majkl kejn,robert redford,paul njumen.....nikad vise
2015-09-08
pardon sezdesetih i sedamdesetihvuksadinare wrote:eh nikad vis etakvih glumaca narocito iz 80-tih i 70-tih koje su bile zlatno doba filma a jos boljih glumava...stiv mekvin,rođer mur,šon koneri,bud spenser,terensi hil,burt rejnolds,majkl kejn,robert redford,paul njumen.....nikad vise
2015-09-08
ovu seriju sam gledao kad sam bio maji...mislim da je bilo prvo sto sam vidijo od pokojnog rogera moora
medjutim, ono sto mu je donijelo ljudsku velicinu je njegova posveta UNICEF-u. Desetljecima se brinuo za gladnu i bolesnu djecu po svijetu. Svaka mu cast. Neka pociva u miru i ceka Kristov trubni znak uskrsenja.
medjutim, ono sto mu je donijelo ljudsku velicinu je njegova posveta UNICEF-u. Desetljecima se brinuo za gladnu i bolesnu djecu po svijetu. Svaka mu cast. Neka pociva u miru i ceka Kristov trubni znak uskrsenja.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Rodžer Mur je bio krš od glumca bez ijednog dobrog filma iza sebe.vuksadinare wrote:eh nikad vis etakvih glumaca narocito iz 80-tih i 70-tih koje su bile zlatno doba filma a jos boljih glumava...stiv mekvin,rođer mur,šon koneri,bud spenser,terensi hil,burt rejnolds,majkl kejn,robert redford,paul njumen.....nikad vise
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Roger Waters na Ukrajinskoj crnoj listi
» Preminuo legendarni italijanski fudbaler Đanluka Vijali
» Michael Moore Warns
» MICHAEL MOORE ŠOKIRAO NOVIM FILMOM
» Umro je legendarni Paolo Rossi
» Preminuo legendarni italijanski fudbaler Đanluka Vijali
» Michael Moore Warns
» MICHAEL MOORE ŠOKIRAO NOVIM FILMOM
» Umro je legendarni Paolo Rossi
Page 2 of 3