Opatija dotakla dno
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
n_razbojnik-
2014-04-15
Re: Opatija dotakla dno
Gnječ wrote:ima li u toj Opatiji išta osim kiše i pljuskova?
Ja samo bio davno ...
Last edited by crvenkasti on 22/5/2017, 22:37; edited 2 times in total
crvenkasti-
2014-04-17
Nakotilo se tam oŠjiptara...usprkos tome,neki dan par starijih Svabija pohvalio Opatiju..ipak sam im preporucio dalmaciju,posto je klima bolja..
Guest- Guest
Rođeni ne,ali svi su oni Riječani!n_razbojnik wrote:Juga u malom, ima li koji Riječanin u toj FK Rijeci?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U Rijeci mi se i sviđa to što se ne gleda na genetski kod. Ne poznaje baš puno Riječana, ali dvojica koju stvarno dobro poznam, ljudine. Mitja i Suad. Zanimljivo je to što poznam i jednog Mitju u Sloveniji, te nekoliko Suada u Bosni - ali ti su gnjide od ljudi :-)jastreb wrote:Rođeni ne,ali svi su oni Riječani!n_razbojnik wrote:Juga u malom, ima li koji Riječanin u toj FK Rijeci?
Painkiller-
2014-04-27
multikulti kozmopolita, tako se divani...tako si i ti boduljastreb wrote:Rođeni ne,ali svi su oni Riječani!n_razbojnik wrote:Juga u malom, ima li koji Riječanin u toj FK Rijeci?
2014-04-15
U Rijeci se ne gleda na genetski kod? najveći ksenofobi su fiumani...Mitja i Suad isto brzo poprime tu bolest, otkrivaju nove riječi pa Matjažu i Halidu vele da su fureštiPainkiller wrote:U Rijeci mi se i sviđa to što se ne gleda na genetski kod. Ne poznaje baš puno Riječana, ali dvojica koju stvarno dobro poznam, ljudine. Mitja i Suad. Zanimljivo je to što poznam i jednog Mitju u Sloveniji, te nekoliko Suada u Bosni - ali ti su gnjide od ljudi :-)jastreb wrote:Rođeni ne,ali svi su oni Riječani!n_razbojnik wrote:Juga u malom, ima li koji Riječanin u toj FK Rijeci?
2014-04-15
ostalo je jos samo par tisuca fiumana. i broj domacih "cakavaca" se smanjuje. ostalo nam je da namjerno forsiramo nas jezik kako ne bi izumrli.n_razbojnik wrote: najveći ksenofobi su fiumani...
meni je to bilo smijesno dok nisam skuzio koliko "doseljenici" mrze grad u koji su dosli, kao i starosjedioce. od onda, forsiram "cakavstinu" kad sam u Rijeci.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
izbjeglice iz slavonije i beha su godinama zivjele u opatijskim hotelima.crvenkasti wrote:Gnječ wrote:ima li u toj Opatiji išta osim kiše i pljuskova?
Ja samo bio davno ...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
quis contra nosn_razbojnik wrote:..garant ne glasa ni za Obija... ono tuga, i šta ti ono krepati a ne molati, neki nazadnjački govor...
za oblija, koji je usput receno, totalno upropastio grad, glasuju ovaki kao @jastreb...doseljenici kojima odojko proda par fora na bazi antifasizma i kako je tita vratio grad matici zemlji. znaju dobro, kad bi morali vracat sto su pokrali fiumanima da bi isli gologuzi put sumadije kako su i dosli. ali, jebiga - tempi passati
flumen-
2015-08-21
Ta međusobna netrepeljivost skriva se iza umjetne fasade "otvorenih vidika i tolerancije" iako je samo tolerirati išta preostalo domaćima, tolerancija na glupost je ponajveća. fiumanski izumrijeti neće, ali se neće ni govoriti javno, jastreb i njegovi muku muče sa čakavštinom kamoli sa fiumanskim, pa ćete u ime tolerancije te nazadne oblike komunikacije morati smanjiti...i češće poslušat' Halida i Jandrino jatoflumen wrote:ostalo je jos samo par tisuca fiumana. i broj domacih "cakavaca" se smanjuje. ostalo nam je da namjerno forsiramo nas jezik kako ne bi izumrli.n_razbojnik wrote: najveći ksenofobi su fiumani...
meni je to bilo smijesno dok nisam skuzio koliko "doseljenici" mrze grad u koji su dosli, kao i starosjedioce. od onda, forsiram "cakavstinu" kad sam u Rijeci.
2014-04-15
a nece, ne, dokla j' ovega:n_razbojnik wrote:Ta međusobna netrepeljivost skriva se iza umjetne fasade "otvorenih vidika i tolerancije" iako je samo tolerirati išta preostalo domaćima, tolerancija na glupost je ponajveća. fiumanski izumrijeti neće, ali se neće ni govoriti javno, jastreb i njegovi muku muče sa čakavštinom kamoli sa fiumanskim, pa ćete u ime tolerancije te nazadne oblike komunikacije morati smanjiti...i češće poslušat' Halida i Jandrino jatoflumen wrote:ostalo je jos samo par tisuca fiumana. i broj domacih "cakavaca" se smanjuje. ostalo nam je da namjerno forsiramo nas jezik kako ne bi izumrli.n_razbojnik wrote: najveći ksenofobi su fiumani...
Last edited by flumen on 23/5/2017, 08:31; edited 1 time in total (Reason for editing : pozabil san film)
flumen-
2015-08-21
evo, malo za edukaciju
flumen-
2015-08-21
Ne naslišan, ča su to prateći bend Sinana Sakićaflumen wrote:a nece, ne, dokla j' ovega:n_razbojnik wrote:Ta međusobna netrepeljivost skriva se iza umjetne fasade "otvorenih vidika i tolerancije" iako je samo tolerirati išta preostalo domaćima, tolerancija na glupost je ponajveća. fiumanski izumrijeti neće, ali se neće ni govoriti javno, jastreb i njegovi muku muče sa čakavštinom kamoli sa fiumanskim, pa ćete u ime tolerancije te nazadne oblike komunikacije morati smanjiti...i češće poslušat' Halida i Jandrino jatoflumen wrote:ostalo je jos samo par tisuca fiumana. i broj domacih "cakavaca" se smanjuje. ostalo nam je da namjerno forsiramo nas jezik kako ne bi izumrli.n_razbojnik wrote: najveći ksenofobi su fiumani...
2014-04-15
samo se ti segaci z manun...a znan da si i ti tamo pul orijenta...susedn_razbojnik wrote:Ne naslišan, ča su to prateći bend Sinana Sakića
flumen-
2015-08-21
jesi se proslavio titulu ono mislim da si se nalio..evo jastreb se nikako ne javlja..vec sam zabrinut da nije pijan se skotrljao u more..flumen wrote:samo se ti segaci z manun...a znan da si i ti tamo pul orijenta...susedn_razbojnik wrote:Ne naslišan, ča su to prateći bend Sinana Sakića
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
samo Orijent i crjeno bela familijaflumen wrote:samo se ti segaci z manun...a znan da si i ti tamo pul orijenta...susedn_razbojnik wrote:Ne naslišan, ča su to prateći bend Sinana Sakića
2014-04-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4