Trump ponudio muslimanskim liderima jedino moguće rješenje za prestanak terorizma i sukoba:Nećemo vam nametati naš način života,protjerajte teroriste iz vaših zemalja
Page 1 of 1
Trump ponudio muslimanskim liderima jedino moguće rješenje za prestanak terorizma i sukoba:Nećemo vam nametati naš način života,protjerajte teroriste iz vaših zemalja
http://www.poskok.info/wp/trump-muslimanskim-liderima-necemo-vam-nametati-nas-nacin-zivota-protjerajte-teroriste-iz-svojih-zemalja/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Trump ponudio muslimanskim liderima jedino moguće rješenje za prestanak terorizma i sukoba:Nećemo vam nametati naš način života,protjerajte teroriste iz vaših zemalja
...jedino moguce rjesenje...no hoce li se sloziti neoliberalne grupacije...to je drugi par opanaka..i terosristicke grupacije koje pak s druge starne hoce nametnuti svoj nacin zivota i vjere drugima..a te posude neoliberalizam i islamski radikalizam finkcioniraju kao spojene posude..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Trump ponudio muslimanskim liderima jedino moguće rješenje za prestanak terorizma i sukoba:Nećemo vam nametati naš način života,protjerajte teroriste iz vaših zemalja
Kamo da ih protjeraju? U Europu?
Poruka je ok...ali funkcionira samo po ključu uzajamnosti.
I tu je Zapad u tanjoj poziciji.
I tu je Zapad u tanjoj poziciji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč wrote:Kamo da ih protjeraju? U Europu?
a nego gdje, hasanče prizadovoljan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne miešaj domaće muslimane s džihadisti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kamo da ih protjeraju? U Europu?
a nego gdje, hasanče prizadovoljan :)
Similar topics
» Jedino rješenje za bosansko pitanje
» Dačić podržava Vučića:'Razgraničenje je jedino rješenje'
» vlada me je opljačkala ali ja vjerujem u lex agrokor kao jedino rješenje
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
» Dačić podržava Vučića:'Razgraničenje je jedino rješenje'
» vlada me je opljačkala ali ja vjerujem u lex agrokor kao jedino rješenje
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» trump zabranio ulaz muslimanskim ekstremistima , bogu hvala
Page 1 of 1