New York Times o fašizmu u Europi:Na žalost jugofila-Hrvatska se uopće ne spominje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: New York Times o fašizmu u Europi:Na žalost jugofila-Hrvatska se uopće ne spominje
Ringo10 wrote:Stepinac je bio Vojni Vikar NDH a ne ustaški vikar i tu nema nikakvih zločinačkih implikacija. Osim za Vulina i slične kojima je svaki Hrvat srbožder.
P nije ni svaki pripadnik ustaške vojnice bio zločinac, 95% su bili obična vojska, prašinari.
a mislim ono , novac nije imovina ...jel bio - bio je , jel zlocinac ne znam , jel znao sto se dogadja - znao je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: New York Times o fašizmu u Europi:Na žalost jugofila-Hrvatska se uopće ne spominje
bruka...Ivo zovi Knesset, nevalja ovo!
2014-04-15
Niti u top 20...zašta je milijardu Srba izginulo u Jasenovcu? Milorade , telefon u ruke, ovaj NYT pod ustaškim lobijem, zovi naše iz Čikaga treba da se reagujeflumen wrote:u spomenutom članku navedeno je 20 europskih zemalja
2014-04-15
Ja ću se moliti svetom Stepincu da i dalje budem Hrvat. Skinut ću krunicu sa retrovizora.
crvenkasti-
2014-04-17
jasenovac,oluja,logori za decu.no ustaski shatrapi se opet izvukli.buraz,kako se ti ovu nepravdu objasnjavas,leba ti...crvenkasti wrote:Ja ću se moliti svetom Stepincu da i dalje budem Hrvat. Skinut ću krunicu sa retrovizora.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:jasenovac,oluja,logori za decu.no ustaski shatrapi se opet izvukli.buraz,kako se ti ovu nepravdu objasnjavas,leba ti...crvenkasti wrote:Ja ću se moliti svetom Stepincu da i dalje budem Hrvat. Skinut ću krunicu sa retrovizora.
Dragi Sveti Stepinac, daj da i dalje budemo Hrvati, bar još dvije-tri godine.
crvenkasti-
2014-04-17
Sveti Stepinac, čuvaj Hrvatsku!
crvenkasti-
2014-04-17
Jedino Tito nije znao za Bleiburg i Križni put...Doduše nije ni bio bogznašto pismen.debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Stepinac je bio Vojni Vikar NDH a ne ustaški vikar i tu nema nikakvih zločinačkih implikacija. Osim za Vulina i slične kojima je svaki Hrvat srbožder.
P nije ni svaki pripadnik ustaške vojnice bio zločinac, 95% su bili obična vojska, prašinari.
a mislim ono , novac nije imovina ...jel bio - bio je , jel zlocinac ne znam , jel znao sto se dogadja - znao je
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Jedino Tito nije znao za Bleiburg i Križni put...Doduše nije ni bio bogznašto pismen.debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Stepinac je bio Vojni Vikar NDH a ne ustaški vikar i tu nema nikakvih zločinačkih implikacija. Osim za Vulina i slične kojima je svaki Hrvat srbožder.
nema veze bitno da je drug Tito omogućio tebi da se opismeniš i završiš škole naravno besplatno.
Guest- Guest
amin!vjecnaja pamjat nasem alojzu...crvenkasti wrote:Sveti Stepinac, čuvaj Hrvatsku!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
...na kraju radiJo skoro pa za besplatno. I crnci iz Afrike su u Americi za rad dobili hranu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Jedino Tito nije znao za Bleiburg i Križni put...Doduše nije ni bio bogznašto pismen.debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Stepinac je bio Vojni Vikar NDH a ne ustaški vikar i tu nema nikakvih zločinačkih implikacija. Osim za Vulina i slične kojima je svaki Hrvat srbožder.
nema veze bitno da je drug Tito omogućio tebi da se opismeniš i završiš škole naravno besplatno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kakogod,na diplomi ti ima grb stare Juge i titin blagoslov....Enddžojaj..!!!Eroo wrote:...na kraju radiJo skoro pa za besplatno. I crnci iz Afrike su u Americi za rad dobili hranu.Gnječ wrote:Eroo wrote:Jedino Tito nije znao za Bleiburg i Križni put...Doduše nije ni bio bogznašto pismen.debotoijusto wrote:Ringo10 wrote:Stepinac je bio Vojni Vikar NDH a ne ustaški vikar i tu nema nikakvih zločinačkih implikacija. Osim za Vulina i slične kojima je svaki Hrvat srbožder.
Guest- Guest
prema hr medijima i pupavcima su skoro tako negativni ko max luburicRegoč wrote:Kakve oni imaju sveze s fašizmom?flumen wrote:Ono malo mulaca sto se vrzmaju oko MPT - zanemarivo.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
» Four Countries. Two Games. One Goal. (The New York Times)
» New York Times: tkz. "Marš žena" je organizirao Soros
» New York Times: Burkina Faso traži Rusku intervenciju
» iskrcavanje američke vojske u europi .. netko spominje 40 tis vojnika
» Four Countries. Two Games. One Goal. (The New York Times)
» New York Times: tkz. "Marš žena" je organizirao Soros
» New York Times: Burkina Faso traži Rusku intervenciju
» iskrcavanje američke vojske u europi .. netko spominje 40 tis vojnika
Page 2 of 2