Muftija Zukorlić razvalio Darvinovu teoriju
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Muftija Zukorlić razvalio Darvinovu teoriju
ma moram imaju kntrolni sutraLeviathan2 wrote:ma dzaba ih ucisprckov wrote:ma nemaju, evo i ja ih ucim al nikako im uglavuLeviathan2 wrote:nemate pojma o pojmu
samo sam se dzaba umorio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirkaPinochet wrote:doduše ima nešto u njima.. vrhunske su za čitati.. svakako prije bi njih uzeo za relevatno gradivo, nego biblijske gluposti da je zemlja stara 6000godinajastreb wrote:Prije svega Zakarije Sićina. Odavno odbačene,ali zabavne za trenutke dokolice.Pinochet wrote:
teorije erika von danikena i drugih na rubu znanosti autora
a mozda se onaj sto je piso umori pa mu opala koncentracija i zaboravio stavit cirka
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
stresla te struja?Leviathan2 wrote:danas sam dozivio prosvjetljenje,
2014-12-30
Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirkaPinochet wrote:doduše ima nešto u njima.. vrhunske su za čitati.. svakako prije bi njih uzeo za relevatno gradivo, nego biblijske gluposti da je zemlja stara 6000godinajastreb wrote:
Prije svega Zakarije Sićina. Odavno odbačene,ali zabavne za trenutke dokolice.
a mozda se onaj sto je piso umori pa mu opala koncentracija i zaboravio stavit cirka
2015-08-09
tako je kolega, ni ta mogucnost nije iskljucenamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirkaPinochet wrote:doduše ima nešto u njima.. vrhunske su za čitati.. svakako prije bi njih uzeo za relevatno gradivo, nego biblijske gluposti da je zemlja stara 6000godinajastreb wrote:Prije svega Zakarije Sićina. Odavno odbačene,ali zabavne za trenutke dokolice.Pinochet wrote:
teorije erika von danikena i drugih na rubu znanosti autora
mi kao ozbiljni znanstvenici moramo uzet u obzir svaki scenario
2014-04-19
Postavimo pitanje naopačke: ako postoji ljudska evolucija, što je to što utječe na nju? Evolucija koju podrazumijevamo je biološka i kemijska, stoga je odgovor u genima i okolišu, hrani koju jedemo. Je li inteligencija primarno biološka ili društvena kategorija? Koji su to biokemijski agensi koji utječu na razvoj mozga, kurca, mišića, veličinu dupeta i sisa?melkior wrote:Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirkaPinochet wrote:
doduše ima nešto u njima.. vrhunske su za čitati.. svakako prije bi njih uzeo za relevatno gradivo, nego biblijske gluposti da je zemlja stara 6000godina
2015-08-09
lijekom za rak ne bave se isti znanstvenici koji se bave svemirom, no znanost napreduje svojim koracima na svim područjimajastreb wrote:Današnji znanstvenici nisu u stanju otkriti lijek za tumor,a kamo li će proniknuti u tajne nastanka svemira.
u proteklih sto godina pronađeni su lijekovi za mnoštvo bolesti koje su dotad desetkovale stanovništvo i mislim kako bi bilo logično zaključiti da će se taj trend i nastaviti.. zbilja ne znam zašto to olako omalovažavaš
neva- Posts : 4367
2014-04-12
jok, cistio reflektore na bausteli, i taman kad sam jednog brisao neka budala ih upalila, mozes zamislit reflektor od 2 kw kad te prosvjetli iz blizine u polumraku,veber wrote:stresla te struja?Leviathan2 wrote:danas sam dozivio prosvjetljenje,
jos mi sve svijetli
zato ja sve u LED tehnici ugrađujem.Leviathan2 wrote:jok, cistio reflektore na bausteli, i taman kad sam jednog brisao neka budala ih upalila, mozes zamislit reflektor od 2 kw kad te prosvjetli iz blizine u polumraku,veber wrote:stresla te struja?Leviathan2 wrote:danas sam dozivio prosvjetljenje,
jos mi sve svijetli
2014-12-30
veber-
2014-12-30
jebes ga , nisam ga ni ja ugradjivao, ja sam samo cistio,veber wrote:zato ja sve u LED tehnici ugrađujem.Leviathan2 wrote:jok, cistio reflektore na bausteli, i taman kad sam jednog brisao neka budala ih upalila, mozes zamislit reflektor od 2 kw kad te prosvjetli iz blizine u polumraku,veber wrote:stresla te struja?Leviathan2 wrote:danas sam dozivio prosvjetljenje,
jos mi sve svijetli
i ko kazde da ciscenje ne moze dovesti do prosvetljenja
Jeli budućnost muškog roda ovaj filipinski ladyboy?melkior wrote:Postavimo pitanje naopačke: ako postoji ljudska evolucija, što je to što utječe na nju? Evolucija koju podrazumijevamo je biološka i kemijska, stoga je odgovor u genima i okolišu, hrani koju jedemo. Je li inteligencija primarno biološka ili društvena kategorija? Koji su to biokemijski agensi koji utječu na razvoj mozga, kurca, mišića, veličinu dupeta i sisa?melkior wrote:Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:
mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirka
Uspješniji je u zavođenju žena nego klasični muškarci, u stvari, jebe jednako i muške i ženske.
http://www.bangkok.com/magazine/ladyboys-photos.htm
Ili ovo:
Da, zgodan je, prava pičkica. Ili ovo:
Ali to opet, nije evolucija već REVOLUCIJA.
2015-08-09
veber-
2014-12-30
hm da, ako je inteligencija posljedica prilagodavanja okolini i opstanka zasto onda prilagodavamo okolinu sebimelkior wrote:Postavimo pitanje naopačke: ako postoji ljudska evolucija, što je to što utječe na nju? Evolucija koju podrazumijevamo je biološka i kemijska, stoga je odgovor u genima i okolišu, hrani koju jedemo. Je li inteligencija primarno biološka ili društvena kategorija? Koji su to biokemijski agensi koji utječu na razvoj mozga, kurca, mišića, veličinu dupeta i sisa?melkior wrote:Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnikaprckov wrote:
mozda ti to nisi dobro procito, mozda ispred pise cirka
zar mi zelimo da okolina postane inteligentnija od nas pitam ja vas
ne zelimo, naravno da ne zelimo
sa tim obrnutim nacinom cemo oglupit I ponovo se vratit di smo i bili
a to je u ono doba kad su nam preci ispali kroz pendzer
2014-04-19
Doduše, ovo nije pitanje muškog roda već ljudske vrste.melkior wrote:
Da, zgodan je, prava pičkica. Ili ovo:
Ali to opet, nije evolucija već REVOLUCIJA.
2015-08-09
Kako bijaše na početku tako i na kraju, i u vijeke vjekova, amen.prckov wrote:hm da, ako je inteligencija posljedica prilagodavanja okolini i opstanka zasto onda prilagodavamo okolinu sebimelkior wrote:Postavimo pitanje naopačke: ako postoji ljudska evolucija, što je to što utječe na nju? Evolucija koju podrazumijevamo je biološka i kemijska, stoga je odgovor u genima i okolišu, hrani koju jedemo. Je li inteligencija primarno biološka ili društvena kategorija? Koji su to biokemijski agensi koji utječu na razvoj mozga, kurca, mišića, veličinu dupeta i sisa?melkior wrote:Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plotamelkior wrote:
A možda je samo zaboravio dopisati koju nulu jer više nije imao pergamenta, pegament je bio skup, a možda ga je žena natukla što stalno nešto škraba, umjesto da kao svaki pošten svijet radi za kapitalistu, pardon, robovlasnika
2015-08-09
molim vas kolegice with all due respect, ovdje se vode znanstveni razgovori biznis klaseNeve wrote:lijekom za rak ne bave se isti znanstvenici koji se bave svemirom, no znanost napreduje svojim koracima na svim područjimajastreb wrote:Današnji znanstvenici nisu u stanju otkriti lijek za tumor,a kamo li će proniknuti u tajne nastanka svemira.
u proteklih sto godina pronađeni su lijekovi za mnoštvo bolesti koje su dotad desetkovale stanovništvo i mislim kako bi bilo logično zaključiti da će se taj trend i nastaviti.. zbilja ne znam zašto to olako omalovažavaš
analfabeti su u ekonomi klasi
hvala
2014-04-19
Kojeg; muškog, ženskog ili transrodnog?veber wrote:kuži pedera!
2015-08-09
tocnomelkior wrote:Kako bijaše na početku tako i na kraju, i u vijeke vjekova, amen.prckov wrote:hm da, ako je inteligencija posljedica prilagodavanja okolini i opstanka zasto onda prilagodavamo okolinu sebimelkior wrote:Postavimo pitanje naopačke: ako postoji ljudska evolucija, što je to što utječe na nju? Evolucija koju podrazumijevamo je biološka i kemijska, stoga je odgovor u genima i okolišu, hrani koju jedemo. Je li inteligencija primarno biološka ili društvena kategorija? Koji su to biokemijski agensi koji utječu na razvoj mozga, kurca, mišića, veličinu dupeta i sisa?melkior wrote:Možemo mi izbaciti religiju iz našeg društva, no problem, problem je što ne možemo izbaciti dogmu. Dogma nije samo nedokaziva tvrdnja kako lažno naučava filozofija, ne dogma je sustav i način razmišljanja, pa čak i mentalni obrazac razmišljanja kojeg se i nesvjesno držimo, i kojeg, kao baštinu prenosimo na buduće generacije, nadajući se, da će one, eto, biti uspješnije od nas.melkior wrote:
Mi u stvari, nemamo pojma kako je, što i zašto napisano, ali se držimo toga kao pijan plota
2014-04-19
Ako se u školi poučava evolucija, znači li to da će nas evolucija u budućnosti spasiti?
2015-08-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Umro Muamer Zukorlić
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» Raspudic razvalio Odojka Obija
» Tuđman naprosto razvalio Karamarka
» HDZ razvalio hasančeta i ekipu!
» HDZ opet razvalio po vukojebinama
» Raspudic razvalio Odojka Obija