Veliki Cary Grant na LSD-u
Page 1 of 1
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Veliki Cary Grant na LSD-u
Grant je bio velika legenda on Mitchum, lee marvin...Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
Kermit-
2014-04-17
Da, to je ta lista...Grant, Micam, Marvin, Vejn, Pek, Bogart, Stjuart...asilovski wrote:Grant je bio velika legenda on Mitchum, lee marvin...Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
Stanojko wrote:Da, to je ta lista...Grant, Micam, Marvin, Vejn, Pek, Bogart, Stjuart...asilovski wrote:Grant je bio velika legenda on Mitchum, lee marvin...Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
Guest- Guest
Smeker, sarmer, nenametljiv...car. Kad sam cuo da ga neki porede s Klunijem doslo mi da se ispovracam. Tja, kakvo vreme takvi i glumci...pismejker wrote:Legenda-Kapa doli..
Imam prilicno veliku zbirku filmova crno bijelih,a i u boji,koji obuhvacaju sve nabrojane glumce..to su bili filmovi..1940-50-60-70 i nadalje se zbirka povecava..Stanojko wrote:Smeker, sarmer, nenametljiv...car. Kad sam cuo da ga neki porede s Klunijem doslo mi da se ispovracam. Tja, kakvo vreme takvi i glumci...pismejker wrote:Legenda-Kapa doli..
Klunij??? Vjerovatno su Picije glasale i usporedjivale..danasnji filmovi i glumci su samo blijeda kopija negdasnjih...
Guest- Guest
Cak ni to...pismejker wrote:Imam prilicno veliku zbirku filmova crno bijelih,a i u boji,koji obuhvacaju sve nabrojane glumce..to su bili filmovi..1940-50-60-70 i nadalje se zbirka povecava..Stanojko wrote:Smeker, sarmer, nenametljiv...car. Kad sam cuo da ga neki porede s Klunijem doslo mi da se ispovracam. Tja, kakvo vreme takvi i glumci...pismejker wrote:Legenda-Kapa doli..
Klunij??? Vjerovatno su Picije glasale i usporedjivale..danasnji filmovi i glumci su samo blijeda kopija negdasnjih...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
Volio ga je Archie u guzu ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Lijevičar i desničar, ni slučajno tak posloženo:)flumen wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Stanojko wrote:Da, to je ta lista...Grant, Micam, Marvin, Vejn, Pek, Bogart, Stjuart...asilovski wrote:Grant je bio velika legenda on Mitchum, lee marvin...Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
pa dobro da su bili kroneri i đankoze nije da nisu
Voleli ljudi zivot, pice i zene...kos to Bog zapoveda...marcellus wrote:Stanojko wrote:Da, to je ta lista...Grant, Micam, Marvin, Vejn, Pek, Bogart, Stjuart...asilovski wrote:Grant je bio velika legenda on Mitchum, lee marvin...Stanojko wrote:Ne dirajte mi Arcibalda! Keri je kralj...
pa dobro da su bili kroneri i đankoze nije da nisu
Da, baš, sve iz Iskoraka pohrliše u HSP.Eva_ wrote:Lijevičar i desničar, ni slučajno tak posloženo:)flumen wrote:
LSD je cisti halucinogen..nis stetno..najprije se ipak vezati za nesto cvrsto,zlu ne trebalo..
Guest- Guest
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Veliki Brat
» Veliki Kapetane
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Veliki misterij...
» Veliki Brat
» Veliki Kapetane
» VELIKI INTERVJU S PREDSJEDNICOM
» Veliki misterij...
Page 1 of 1