UK
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
UK
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3231747/New-Labour-leader-named.html
abraham-
2014-04-14
Re: UK
Anti-monarchy, anti-austerity and a defender of Putin, ISIS and Palestinian terrorists: The extraordinary views of Labour's VERY radical new leader
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3231822/Anti-monarchy-anti-austerity-defender-Putin-ISIS-Palestinian-terrorists-extraordinary-views-Labour-s-radical-new-leader.html#ixzz3lXOxWS7l
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3231822/Anti-monarchy-anti-austerity-defender-Putin-ISIS-Palestinian-terrorists-extraordinary-views-Labour-s-radical-new-leader.html#ixzz3lXOxWS7l
2014-04-14
daj u par rečenica o čemu se radi za nas koji ne pratimo UK politiku i neda nam se čitati članak
Guest- Guest
Standing up, Mr Corbyn apologised to an American family whose pub lunch his supporters were interrupting - causing the crowd to chant 'USA, USA.'
o lol
Ukratko : Anti-monarchy, anti-austerity and a defender of Putin, ISIS and Palestinian terrorists: The extraordinary views of Labour's VERY radical new leader.
Izabran novi vodja Laboura u UK. Odnio skoro 60% glasova. Voli Putina, ISIS, Palestiske teroriste, za otvaranje je zatvorenih rudnika, za nacionalizaciju je " of all public utilities." Nova era u britanskoj politici. Po meni definitivni kraj ljevice. Bumo vidjeli.
Izabran novi vodja Laboura u UK. Odnio skoro 60% glasova. Voli Putina, ISIS, Palestiske teroriste, za otvaranje je zatvorenih rudnika, za nacionalizaciju je " of all public utilities." Nova era u britanskoj politici. Po meni definitivni kraj ljevice. Bumo vidjeli.
2014-04-14
ne pratim puno britansku politiku, ali koliko vidim laburisti su gadno popušili .. izgleda da će još gadnije popušiti izabirući Mate Kapovićeabraham wrote:Ukratko : Anti-monarchy, anti-austerity and a defender of Putin, ISIS and Palestinian terrorists: The extraordinary views of Labour's VERY radical new leader.
Guest- Guest
Ovo je nasto izmedju Kapovica i Pernara. Bilo kako bilo bumo vidjeli. Kroz povijest ima dosta primjera preobracenja. Solana je npr, bio protiv Spanjolskog ulaska u Eu i Nato. Poslije bio generalni skretar Nato saveza i neki kiki unutar EU. Tako, daaaaa.
2014-04-14
pa, podržavam ga glede anti-monarhizma, anti-austerity, sad da netko brani Isis ne znam baš? Palestinu ionak treba priznati to je realnost..
Ljevica, opcenito je zapizdila u sasvim krivom smijeru, po mom nahodjenju. Apsolutno kaskanje u vremenu i prostoru i poslije postavljanje nerealnih ciljeva kao da vrijeme ne tece i da se svijet nije promijenio, narocito u zadnjih 20-tak godina. Jedino dobro je da se ovaj hoce "brinuti" za "radnike". Sto god znacilo...
2014-04-14
Monrhizam je u UK samo reklamni trik koji donosi UK veci prihod nego turizam DNRH.
2014-04-14
Sto treba im oteti i podijeliti doseljinicima iz Pakistana i Zimbabwe.?????? Misilo sam na dvor i kraljicu. Privatna svojina je svetinja tako???
2014-04-14
sad sam pročitao drugi članak tek, izgleda da lik ima kompleks zvan naški "uvik kontra", ne bih ga volio vidjeti u vlastitoj zemlji, ali ako može uništiti VB, go for it.
prejudiciraš, ali ovo je prevelika tema a ne da mi se o tome..abraham wrote:Sto treba im oteti i podijeliti doseljinicima iz Pakistana i Zimbabwe.?????? Misilo sam na dvor i kraljicu. Privatna svojina je svetinja tako???
Ovisi koju novinu procitas. Cak ni lijeve nisu bas odusevljene. Ne vjerujem da ce naskoditi UK , jedino ce ojacati UKIP npr.
2014-04-14
ne treba..niste niti vi priznali Krajinukic wrote:
Palestinu ionak treba priznati to je realnost..
Guest- Guest
eto sad palestine u evropi pa je priznavajte
2014-04-14
najavaio sam je jos daaaavno...Winter is coming wrote:eto sad palestine u evropi pa je priznavajte
Guest- Guest
Winter is coming wrote:eto sad palestine u evropi pa je priznavajte
Hahahahahahaa Sad kad doje prva tura od 1 800 ( za ovu god)
pa dogodine još duplo toliko.Za 10 god doći će ih 50 000.
Za 20 god namnožit će se na 150 000 pa priznavajte onda
-palestinia djamahirija islamija by Lika-
Last edited by Yehudi on 13/9/2015, 11:37; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
uostalom komarac drzava nije samostalno donosila odluke u proslosti,to je americka kujica,svejedno ih to nece osloboditi odgovornosti za priznavanje kosova i slicne svinjarije,onda ce opet biti ajme i kuku
2014-04-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2