Preventivno kažnjavanje
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Preventivno kažnjavanje
ako ti je vila velebita fasisticka pjesma....sve ti je jasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ko place...?....vise se cudim thompsonu sto se dozvoli ponizavati...pjevaj brate di su hrvati i to je to..ako moze jedan oliver otkantat srbadiju,u jenz lendu isto vec ne pjeva podosta godina...otkantaj i ti..odrzi koncert blizu slovenije doci ce te gledat i iz obliznje slovenije tko te zeli gledat kilometar vise vamo tamo....ali onda rampa u hrvatskoj i za slovenske pjevace kao i srpske koji imaju ili su imali u repertoaru nacionalisticku pjesmu ili pjesme..ako se vec zeli igrat po tim pravilimaEva_ wrote:Ajde, dost plača. Budite muškarci.
2015-09-08
ti si, vuce, zaboravio bit Dalmatinac..to namjerno, iz dispeta ;Dvuksadinare wrote:ko place...?....vise se cudim thompsonu sto se dozvoli ponizavati...pjevaj brate di su hrvati i to je to..ako moze jedan oliver otkantat srbadiju,u jenz lendu isto vec ne pjeva podosta godina...otkantaj i ti..odrzi koncert blizu slovenije doci ce te gledat i iz obliznje slovenije tko te zeli gledat kilometar vise vamo tamo....ali onda rampa u hrvatskoj i za slovenske pjevace kao i srpske koji imaju ili su imali u repertoaru nacionalisticku pjesmu ili pjesme..ako se vec zeli igrat po tim pravilimaEva_ wrote:Ajde, dost plača. Budite muškarci.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
thompson bi dobrodosao u svabji da malo osokoli Hrvate..nes se prikrise pred Khozojebima..evo,imaju ovdje kod Menea Hrvati i svoj klub Plavi,ima i dugogodisnja ekipa koja bi to sorganizirala,lopine iz Ugljare i Orasja,mezeta ne bi falilo,a niti dobre kapljice..onako poluoficijelno..neki dan su Mladostasi mogli na trgu u smislu folklora,moglo bi i ovo proci u privatnom klubu,pa kasnije malo po vanka..
Guest- Guest
nisam....ali trenutno sam u bojkotu sto se tice toga..maggie13 wrote:ti si, vuce, zaboravio bit Dalmatinac..to namjerno, iz dispeta ;Dvuksadinare wrote:ko place...?....vise se cudim thompsonu sto se dozvoli ponizavati...pjevaj brate di su hrvati i to je to..ako moze jedan oliver otkantat srbadiju,u jenz lendu isto vec ne pjeva podosta godina...otkantaj i ti..odrzi koncert blizu slovenije doci ce te gledat i iz obliznje slovenije tko te zeli gledat kilometar vise vamo tamo....ali onda rampa u hrvatskoj i za slovenske pjevace kao i srpske koji imaju ili su imali u repertoaru nacionalisticku pjesmu ili pjesme..ako se vec zeli igrat po tim pravilimaEva_ wrote:Ajde, dost plača. Budite muškarci.
2015-09-08
...inace tu se dijelom radi...u posljednje vrijeme da se u drzavama ex-yu ogranici pjevanje pjevacima iz drugih republika ex-yu....ponajvise financijskih rtazloga gdje su gostujuci pjevaci i estradnjaci oduzeli veci dio kolaca domacima....osim iznimki...pa se smisljaju nacini kako da se eliminiraju....najvise na politickoj razini i grijeha iz proslosti....
2015-09-08
Kakogod..pozdrav vama,ja odoh sknuti koje pilence sa grila..Rujka mi se pomamila na to..ajte zdravo...
Guest- Guest
opcenito ja nisam za zabrane pjevacima da gostuju osim onih koji su ogrezli u kriminal ili su umijesani u ratne zlocine..ili su im pjesme uvredljive na osobnoj,nacionalnoj i vjerskoj razini...to sto je netko naprimjer pjevao 'mi smo garda hrvatska'..ili..'branitelji sarajeva'...nije razlog za zabranu te pjesme su nastale kao patriotski cin za vrijeme rata...ali pjesme 'stante paše i ustaše'..'jebo aliju i tuđmana'....'e moji pederi zagrebacki'...takvima bi..
2015-09-08
..ili ono 'ti meni cvijetak ja tebi metak'vuksadinare wrote:opcenito ja nisam za zabrane pjevacima da gostuju osim onih koji su ogrezli u kriminal ili su umijesani u ratne zlocine..ili su im pjesme uvredljive na osobnoj,nacionalnoj i vjerskoj razini...to sto je netko naprimjer pjevao 'mi smo garda hrvatska'..ili..'branitelji sarajeva'...nije razlog za zabranu te pjesme su nastale kao patriotski cin za vrijeme rata...ali pjesme 'stante paše i ustaše'..'jebo aliju i tuđmana'....'e moji pederi zagrebacki'...takvima bi..
2015-09-08
kad se drzava nade prozvana da stiti narod od pjevaca znas da je u ideoloskom kurcu
isto kao govor mrznje, ljevicarske totalitarne sintagme stvorene od politicke elite za kontrolu ne samo slobodnog govora i slobode ideja nego i emocija.
isto kao govor mrznje, ljevicarske totalitarne sintagme stvorene od politicke elite za kontrolu ne samo slobodnog govora i slobode ideja nego i emocija.
2014-04-19
Pa to Janezi upravo i rade.vuksadinare wrote:opcenito ja nisam za zabrane pjevacima da gostuju osim onih koji su ogrezli u kriminal ili su umijesani u ratne zlocine..ili su im pjesme uvredljive na osobnoj,nacionalnoj i vjerskoj razini...to sto je netko naprimjer pjevao 'mi smo garda hrvatska'..ili..'branitelji sarajeva'...nije razlog za zabranu te pjesme su nastale kao patriotski cin za vrijeme rata...ali pjesme 'stante paše i ustaše'..'jebo aliju i tuđmana'....'e moji pederi zagrebacki'...takvima bi..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pusti ti janeze...sto ne zabrane ceci i bori corbi..ceca je itekako ogrezla u kriminal i huskanje...kad to naprave onda mozemo pricati..Eva_ wrote:Pa to Janezi upravo i rade.vuksadinare wrote:opcenito ja nisam za zabrane pjevacima da gostuju osim onih koji su ogrezli u kriminal ili su umijesani u ratne zlocine..ili su im pjesme uvredljive na osobnoj,nacionalnoj i vjerskoj razini...to sto je netko naprimjer pjevao 'mi smo garda hrvatska'..ili..'branitelji sarajeva'...nije razlog za zabranu te pjesme su nastale kao patriotski cin za vrijeme rata...ali pjesme 'stante paše i ustaše'..'jebo aliju i tuđmana'....'e moji pederi zagrebacki'...takvima bi..
2015-09-08
..nije stvar u thompsonu...stvar je sto ce na red doci i drugi hrvatski pjevaci...zivi bili pa vidjeli....
2015-09-08
I to oni kao nesto preventivno, jeftilen za ovce
ako je sam govor mrznje bez akcije (u smislu da se nekom nasteti) vec krivicno djelo, onda I sam poziv na rad bez akcije vec treba bit placen
ako je sam govor mrznje bez akcije (u smislu da se nekom nasteti) vec krivicno djelo, onda I sam poziv na rad bez akcije vec treba bit placen
2014-04-19
ljevicari i iracionalnost su teski jarani
2014-04-19
...ako je njiam fasistiocka pjesma 'cavoglave' koja je napisana uzgred na prvoj liniji sela i kad su srpske granate razarale kuce u cavoglavama,ubijali stanovnike a palili i pljackali okolna okupirana hrvatska sela..e onda...bas me zanima da li bi kakav slovenski pjevac u tom trenutku na prvoj liniji kad mu ubijaju selo..napisao pjesmu..'najte dececi saljem vam puse'
2015-09-08
..i tako ispade kao da su thompson i dino merlin najveci krivci za pocetak rata devedesetih...a ceca,bora pjevaju slobodno po dezeli,bosni,crnoj gori,vani....u hrvatskoj im nije zabranjen nastup ali oni su decidirano narocito ceca rekli da ne zele pjevat ustasama...inace bi pjevali..
2015-09-08
cuj..ove pjesme nemaju veze s blajburgom i tim vremenom..nego su pjesme napsiane u svezi domovinskog rata....Eva_ wrote:Ne bu u deželi blajburškog afterparty-ja:)))
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» BBC u potpunosti podržava kažnjavanje njemačkog komičara koji je uvrijedio Erdoagana
» Dodik: Najava uvođenja posebnih viza je kažnjavanje svih građana BiH
» Pučka pravobraniteljica traži kažnjavanje ljudi koji šire lažne vijesti
» Dodik: Najava uvođenja posebnih viza je kažnjavanje svih građana BiH
» Pučka pravobraniteljica traži kažnjavanje ljudi koji šire lažne vijesti
Page 2 of 4