Zabranimo curicam progovoriti ranije
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Zabranimo curicam progovoriti ranije
ajde bogati, ko da svi moraju bit hrvati
evo sta romima fali
sjedi soko visoko na grediiii
evo sta romima fali
sjedi soko visoko na grediiii
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč wrote:Hrvat je!Gnječ wrote:prckov wrote:manjine kao sto su gnjec, eva, cipelica, rujka i drugi, trebaju imat svoj "glas" 1/4 vrijednosti glasa hrvata. I to samo u temema koje nisu u vezi hrvatske nego opcenito o modi. Politiku nek bistre u kuci za stolom dok zderu
šta sti javljaš kadsi izbosne?
je, kao i šekspir on je isto hrvat ali je srbin. ali je ipak odlučio biti hrvat. a kad ide u srbiju je srbin. tako i ovaj izbosne je isto hrvat.
Guest- Guest
idi bre bezi tamoGnječ wrote:Regoč wrote:Hrvat je!Gnječ wrote:prckov wrote:manjine kao sto su gnjec, eva, cipelica, rujka i drugi, trebaju imat svoj "glas" 1/4 vrijednosti glasa hrvata. I to samo u temema koje nisu u vezi hrvatske nego opcenito o modi. Politiku nek bistre u kuci za stolom dok zderu
je, kao i šekspir on je isto hrvat ali je srbin. ali je ipak odlučio biti hrvat. a kad ide u srbiju je srbin. tako i ovaj izbosne je isto hrvat.
2014-04-19
Regoč štiha kad ste vas dvojica sami, ha? E svašta.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
eo sto ti je zemsko
nema sta rec pa onda blebne bilo sto samo da ne suti
nema sta rec pa onda blebne bilo sto samo da ne suti
2014-04-19
Ma čudi me da vas je ostavil bez nadzora, a ni me zamolil da pripazim.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ma pusti toEva_ wrote:Ma čudi me da vas je ostavil bez nadzora, a ni me zamolil da pripazim.
ajmo ja i ti ko moze vise lagat
2014-04-19
uostalom ja biram ko ce me pripazitprckov wrote:ma pusti toEva_ wrote:Ma čudi me da vas je ostavil bez nadzora, a ni me zamolil da pripazim.
ajmo ja i ti ko moze vise lagat
ne moze to svaka rugoba kojoj padne na pamet
2014-04-19
Da, zato i ima ona "tako mali a već Hrvat". Ili je ipak "Židov"?pismejker wrote:Eva_ wrote:Neki ljudi baš nemaju sreće u životu od rođenja.Regoč wrote:Hrvat je!Gnječ wrote:prckov wrote:manjine kao sto su gnjec, eva, cipelica, rujka i drugi, trebaju imat svoj "glas" 1/4 vrijednosti glasa hrvata. I to samo u temema koje nisu u vezi hrvatske nego opcenito o modi. Politiku nek bistre u kuci za stolom dok zderu
Nješto si zbunjen, Mletčiću.Gnječ wrote:Regoč wrote:Hrvat je!Gnječ wrote:prckov wrote:manjine kao sto su gnjec, eva, cipelica, rujka i drugi, trebaju imat svoj "glas" 1/4 vrijednosti glasa hrvata. I to samo u temema koje nisu u vezi hrvatske nego opcenito o modi. Politiku nek bistre u kuci za stolom dok zderu
Kupujem zlatninu, prvopričesnički dar frendovoj maloj.Eva_ wrote:Regoč štiha kad ste vas dvojica sami, ha? E svašta.
Regoč-
2015-08-21
nebitno..Bitno je da ponekad Vlast se potrudi da ti prisjedne vlastita nacionalnost..koja god bila..Regoč wrote:Da, zato i ima ona "tako mali a već Hrvat". Ili je ipak "Židov"?pismejker wrote:Eva_ wrote:Neki ljudi baš nemaju sreće u životu od rođenja.Regoč wrote:Hrvat je!Gnječ wrote:
Guest- Guest
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» On ih j e ranije ŠIŠAO, kad niko.nije hteo a oni tako
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Kina će prestići SAD ranije nego što je procenjeno
» Vir ostvario čak dva milijuna noćenja – ranije nego lani
» Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen
» POD PETOKRAKOM UBIJALI HRVATE IZA 45 I IZA 91, ZABRANIMO JE!!
» Kina će prestići SAD ranije nego što je procenjeno
» Vir ostvario čak dva milijuna noćenja – ranije nego lani
» Balvan se rugao sa koronom tri dana ranije a sad je zaražen
Page 16 of 16