Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vulin: Zašto ne kažete da se Oluja neće ponoviti?
ti si mi najdrazi neprijatelj pa mi ej cast drzati ti svijecu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa sijuniranje mi ej u krvi...profesionalna deformacija..pizzon wrote:vuksadinare wrote:romantika ti ide bolej od politike...pa poslovica kaze..'drzi se onog sto ti najbolje ide u zivotu a ono sto ti ne ide pusti niz vodu'pizzon wrote:
megi moze uvek da mi se obrati,
nema potrebe da se raspituje.
pozitivcima uvek sam dostupan
" zakaj " volis da prartis tudje komunikacije ??
ok, ali drzanje sveće,
nija bas casna navika )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti si mi najdrazi neprijatelj pa mi ej cast drzati ti svijecu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa sijuniranje mi ej u krvi...profesionalna deformacija..pizzon wrote:vuksadinare wrote:
romantika ti ide bolej od politike...pa poslovica kaze..'drzi se onog sto ti najbolje ide u zivotu a ono sto ti ne ide pusti niz vodu'
ok, ali drzanje sveće,
nija bas casna navika )
da, lepo si to ukapirao,
ja sam tebi neprijatelj,
a ti meni po tom osnovu ;)
Guest- Guest
naravno da si mi neprijatelj..ali najdrazi...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ti si mi najdrazi neprijatelj pa mi ej cast drzati ti svijecu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa sijuniranje mi ej u krvi...profesionalna deformacija..pizzon wrote:
ok, ali drzanje sveće,
nija bas casna navika )
da, lepo si to ukapirao,
ja sam tebi neprijatelj,
a ti meni po tom osnovu ;)
2015-09-08
Zašto ne kažemo da se Oluja neće ponoviti?
Zato što je lako moguće i da se ponovi.
Nitko to ne priželjkuje, jer je rat vrlo gadna stvar, ali je sasvim lako moguće.
Zato što je lako moguće i da se ponovi.
Nitko to ne priželjkuje, jer je rat vrlo gadna stvar, ali je sasvim lako moguće.
Guest- Guest
a da krene malo vulin da se bavi pitanjima njegovog ministarstva. nekoliko stotina hiljada ljudi mu je na socijali....
Guest- Guest
pa nije za to postavljen..morali su mu nekakvo mjesto naci..u stvari njegova glavna uloga je biti trbuhozborac vucica i kompanije kao sto je onomad bio jedan od trbuhozboraca i slobeBraća wrote:a da krene malo vulin da se bavi pitanjima njegovog ministarstva. nekoliko stotina hiljada ljudi mu je na socijali....
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nije za to postavljen..morali su mu nekakvo mjesto naci..u stvari njegova glavna uloga je biti trbuhozborac vucica i kompanije kao sto je onomad bio jedan od trbuhozboraca i slobeBraća wrote:a da krene malo vulin da se bavi pitanjima njegovog ministarstva. nekoliko stotina hiljada ljudi mu je na socijali....
on je ministar za rad, socijalna i boracka pitanja...
Guest- Guest
obicno na takva mjesta se postavljaju oni kojima nisu namjenjene glavne role ali zbog saveznistva i odanosti moraju nekako biti nagrađeni....makar to ministarstvo ne bilo najvaznije u vladinom resoru ali opet je kakva takva pozicija...i nagrada...premijer ce im utrpat nekuu pinku za socijalu,veterane...to ce im podijeliti,nekakv stan dodijeliti,pucku kuhinju otvoriti i to je to...uglavnom...ne prevec brige ni pameti...i to je mjesto taman da se da onim ljudima koji mogu komotnije pricati ono sto glavni misle ali ne smiju otvoreno...ili bar u nekim granicama..Braća wrote:vuksadinare wrote:pa nije za to postavljen..morali su mu nekakvo mjesto naci..u stvari njegova glavna uloga je biti trbuhozborac vucica i kompanije kao sto je onomad bio jedan od trbuhozboraca i slobeBraća wrote:a da krene malo vulin da se bavi pitanjima njegovog ministarstva. nekoliko stotina hiljada ljudi mu je na socijali....
on je ministar za rad, socijalna i boracka pitanja...
2015-09-08
Regoč wrote:Još jedna poveznica Srbah i Albanacah.
Kao tehnička osoba ne mogu bez statistike...od 10 osam ih je pravoslavnih. Ima na tome nešto.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
slađe mu je ovako laprdati...Braća wrote:a da krene malo vulin da se bavi pitanjima njegovog ministarstva. nekoliko stotina hiljada ljudi mu je na socijali....
Similar topics
» Vučić se vratio retorikom na 'staru slavu':"Više nikad se neće ponoviti Bljesak i Oluja"
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
Page 2 of 2