Ljudi odgovorili Mariji Serifovic
Page 1 of 1
Ljudi odgovorili Mariji Serifovic
http://www.telegraf.rs/jetset/2776630-ljudi-odgovorili-mariji-serifovic-je-l-treba-da-glasamo-za-coveka-koji-je-pevao-tudjmanovoj-stranci-foto
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ljudi odgovorili Mariji Serifovic
Isao u Ukrajinu da vodi politiku HDZ-ovac i ajde Srbi da glasate za mene.
2014-08-25
Sve je to namesteno.
2014-08-25
Dobro on i njegovo pjevanje, ali mi nije jasno što vam se ne sviđa kod Tuđmana?
Bio je i komunista i ustaša. Gde ćeš grđe. Na stranu pevanje.Eroo wrote:Dobro on i njegovo pjevanje, ali mi nije jasno što vam se ne sviđa kod Tuđmana?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prezime Madjarsko zvuci, stav poznat.
Polu Madjar, polu ...Predsednik Partizana.
Polu Madjar, polu ...Predsednik Partizana.
2014-08-25
Similar topics
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Marija Serifovic najavila koncert u zagrebackoj areni s dozom sprdnje spram Hrvata:'Neka vam ispadnu vilice.'
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Raspudic zestoko po Mariji Buric Pejcinovic(a i Plenkiju):Gledaju oni svoju guzicu a ne hrvatske interese
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Marija Serifovic najavila koncert u zagrebackoj areni s dozom sprdnje spram Hrvata:'Neka vam ispadnu vilice.'
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Raspudic zestoko po Mariji Buric Pejcinovic(a i Plenkiju):Gledaju oni svoju guzicu a ne hrvatske interese
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
Page 1 of 1