planete i ostala nebeska tijela - kretanje, utjecaj na život etc.
Page 13 of 20
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: planete i ostala nebeska tijela - kretanje, utjecaj na život etc.
je.... igra....ali nije fer, nasi su bili bolji :).
znam da su ambrele zabranjene, i k.g.k. je svasta nesto.... ali mogli su je necim zastititi ,nego je i makron dobio jednu pa tek i ona.... hijerarhija valjda.... :D.
znam da su ambrele zabranjene, i k.g.k. je svasta nesto.... ali mogli su je necim zastititi ,nego je i makron dobio jednu pa tek i ona.... hijerarhija valjda.... :D.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
malo je i suđenje bilo kimavo (kažu Englezi)...naši su samo bili 'izdušeni'..psiho-fizički smoždeni...nisu mogli više nakon sata igre, jedva se vukli...to je bilo vidljivo..night sky wrote:je.... igra....ali nije fer, nasi su bili bolji :).
A, ova organizacija završne večeri me jako razočarala...kao da nisu mogli predvidjeti kišu i nešto montažno riješit.
To ponašanje prema kgk ne bih ni komentirala...
Makar je, neovisno o tome, pretjerala s čestitarenjem Francuzima. Mislim da je rukovanje bilo dovoljno, osim ako nekoga osobne ne poznaje.
2014-04-12
poceli su izvrsno ali te greske pred golom , i pomoc suca.... jezicac na vagi, taman da francuzi naprave sto treba.
i bilo je koma malo sve to gledati....ali ok, netko gubi a netko pobjeduje....
a i s ljubljenjem kipica :|.... zamalo ga je otela makronu :D.
kod nas i dalje veselje.... i ne treba tugovati. bili su odlicni, i ne samo u sportskom smislu. :)
kod nas i dalje veselje.... i ne treba tugovati. bili su odlicni, i ne samo u sportskom smislu. :)
Last edited by night sky on 15/7/2018, 20:47; edited 1 time in total (Reason for editing : bn)
2015-08-16
Da, možda da uzme nekog ozbiljnog savjetnika/su za protokol...i stavi ego sa strane.makar su svi ti političari...night sky wrote:poceli su izvrsno ali te greske pred golom , i pomoc suca.... jezicac na vagi, taman da francuzi naprave sto treba.
Točno.. sa sitnicama sve krene..i jednostavno nismo izdržali...
Šteta samo vrhunske generacije, pola ih neće biti na sljedećem prvenstvu, ali tako je moralo biti...
2014-04-12
betty.boop-
2015-01-23
beti :), ne biti tuzna.... idu prema vrhu...
. samo,valjda nece opet za dvadeset godina :D.
. samo,valjda nece opet za dvadeset godina :D.
2015-08-16
Što je s blizancima za slijedeći mjesec?
Imam osjećaj da je došlo do značajnih promjena...
Najtice, falis, javi se :-))
2014-04-12
mativka wrote:Što je s blizancima za slijedeći mjesec?
ulaskom jupitera u znak strijelca stvari se pomicu sa mrtve tocke.... ako je i natalni dobro postavljen to bi trebale biti promjene s pozitivnim predznakom.
no,neptun iz riba je i dalje blokada ,tim gore sto kvadrira tranzitni jupiter....sto ce reci,ako i donese nesto optimizma, sretnih okolnosti etc. poradi nepuna ce se isti pokazati laznim.... ali kako je jupiter benefic, dobrocinitelj.... mozda i sve sto se izdesavalo.... pokazalo potrebnim.... i s razlogom.
2015-08-16
L'âme wrote:Najtice, falis, javi se :-))
tu sam........ :).
2015-08-16
bas lijepo..nije me bilo neko vrijeme i bas na tebe sad ;-))night sky wrote:L'âme wrote:Najtice, falis, javi se :-))
tu sam........ :).
Kako si?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
vec neko vrijeme, a potrajat ce sve do proljeca sljedece godine, konjukcija saturna i plutona u jarcu, opozicija smc, stvara probleme cije rjesenje trazi korjenite promjene, bez odlaganja, i u konacnici pitanje sadasnjosti koja ne trpi odlaganje-smc.
najvise se to odnosi na solarne ovnove, vage, rakove i jarceve ali i sve osobne planete u tim znakovima. najlakse ce ih savladati rakovi tj. moci ce nesto jednostavnije iskoristiti snagu plutona i oceliciti zahvaljujuci saturnu.
ovan i vaga vode tesku bitku sa nekim zastarjelim obrascima vlastitog ponasanja ili okoline koja ne dozvoljava, sprjecava razvoj, dolazak novih ideja, razmisljanja.... ovan ce burno reagirati, opirati se a nerijetko i fizicki mijenjati,da li pod teretom briga ili teznje da ipak nesto promijeni pa makar to bio i fizicki izgled. vaga ce najvise biti zaokupljena pitanjima veza, brak, odnosi sa okolinom i sl.,a rak obiteljskim pitanjima. uvijek u prvom planu a sada jos intenzivnije trazi dodatan angazmam.... i kao najvazniji akter, jarac koji ce se morati strasno potruditi u promijeni jer niti ima fleksibilnost-zrak vage ni prodornost ovna-vatra, pa ce prizemljene kakvi vec jesu, najjace pogoditi dogadanja koja ukljucuju materijalne vrijednosti do kojih i najvise drze.
najvise se to odnosi na solarne ovnove, vage, rakove i jarceve ali i sve osobne planete u tim znakovima. najlakse ce ih savladati rakovi tj. moci ce nesto jednostavnije iskoristiti snagu plutona i oceliciti zahvaljujuci saturnu.
ovan i vaga vode tesku bitku sa nekim zastarjelim obrascima vlastitog ponasanja ili okoline koja ne dozvoljava, sprjecava razvoj, dolazak novih ideja, razmisljanja.... ovan ce burno reagirati, opirati se a nerijetko i fizicki mijenjati,da li pod teretom briga ili teznje da ipak nesto promijeni pa makar to bio i fizicki izgled. vaga ce najvise biti zaokupljena pitanjima veza, brak, odnosi sa okolinom i sl.,a rak obiteljskim pitanjima. uvijek u prvom planu a sada jos intenzivnije trazi dodatan angazmam.... i kao najvazniji akter, jarac koji ce se morati strasno potruditi u promijeni jer niti ima fleksibilnost-zrak vage ni prodornost ovna-vatra, pa ce prizemljene kakvi vec jesu, najjace pogoditi dogadanja koja ukljucuju materijalne vrijednosti do kojih i najvise drze.
2015-08-16
Oh, super..jos malo macevanja..
I tako jos cijelu godinu B-%
I tako jos cijelu godinu B-%
Ja sam trenutno u raapolozenju gdje sve rusim kako bi gradila novo....
Guest- Guest
Jesi skrtac za bikove
Guest- Guest
i meni dolazi to, ali sve okrenem deset puta. Umjesto normalno pet.Moxy wrote:Ja sam trenutno u raapolozenju gdje sve rusim kako bi gradila novo....
No, poriv ne prolazi bas.
Suti, dobro je dok te ne spominje.Moxy wrote:Jesi skrtac za bikove
:-D
Maggie19 wrote:i meni dolazi to, ali sve okrenem deset puta. Umjesto normalno pet.Moxy wrote:Ja sam trenutno u raapolozenju gdje sve rusim kako bi gradila novo....
Zanimljivo,i ja vazem i razmislim 10 puta
Guest- Guest
Night,hvala ti neizmjerno na natalnim kartama i pomocima onomad,najgore je proslo,nas business ide,ja se skolujem,imam velike apetite i planove,hvala ti na pomoci i vjeri u mene kad sam se osjecala kao mala bespomocna uš.....
Guest- Guest
dobro, ja sam u podznaku Bik..i jos svasta nesto..;-)Moxy wrote:Maggie19 wrote:i meni dolazi to, ali sve okrenem deset puta. Umjesto normalno pet.Moxy wrote:Ja sam trenutno u raapolozenju gdje sve rusim kako bi gradila novo....
Zanimljivo,i ja vazem i razmislim 10 puta
Znak bik
Podznak djevica
Podznak djevica
Guest- Guest
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Strila nebeska!Pomagali migrantima pa umalo sami potonuli
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Depopulacija planete
» NAJODURNIJI PRIPADNICI PLANETE ZEMLJA
» Strila nebeska!Pomagali migrantima pa umalo sami potonuli
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Depopulacija planete
» NAJODURNIJI PRIPADNICI PLANETE ZEMLJA
Page 13 of 20