Furio Radin izgladio sa Plenkovićem i tvrdi da se Plenković distancirao od Brkića
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Furio Radin izgladio sa Plenkovićem i tvrdi da se Plenković distancirao od Brkića
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/furio-radin-izgladio-stvari-s-premijerom-razgovarali-smo-cini-mi-se-da-je-rekao-da-je-i-on-distanciran-od-izjava-poput-brkiceve/6038029/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Furio Radin izgladio sa Plenkovićem i tvrdi da se Plenković distancirao od Brkića
...hdz pred rasulom....svatko vodi svoji igru....svatko vuce na svoju stranu....definitivno je potvrđeno da u hdz-u postoje dvije suprostavljene struje i jso ih ejdino drzi onaj sistem ili parola..'vojnici stranke'...do trenutka kad kola skroz krenu nizbrdo....a vec su se dobrano nagnula da krenu...
2015-09-08
Re: Furio Radin izgladio sa Plenkovićem i tvrdi da se Plenković distancirao od Brkića
kompletna mešanica pred golom od HDZ-a ahahahahaaa
vili40-
2015-08-02
....predmjevam...da ce se kola vrlo brzo zakotrljati mozda vec odmah nakon lokalnih izbora....u svakom slucaju netko ce platiti glavom sto se tice politickog djelovanaj unutar hdz-a....hebrang se sinoc oglasio..'plenkovic nije trebao hasanbegovica istjerati iz stranke....okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije a tu oko njega se motaju i vjecni hdzovi uvlakaci koji funkcioniraju po principu uz sefa i ja postajem znacajan'....barba luka je najbolje rezonirao stanje u hdz-u i u svezi plenkija..gdje je rekao..'nije trebao zuriti na vlast dok ne sredi stanje u stranci i izgradi autoritet,za vlast uvijek ima vremena ali ako ne stojis cvrsto na nogama u stranci neces stajati cvrsto ni u vladi i na vlasti'vili40 wrote:kompletna mešanica pred golom od HDZ-a ahahahahaaa
2015-09-08
samo barba luka je zaboravio jedno da li namjerno ili ne...a to ej da je plenki poslan po zadatku...ne da sređuje stanje u stranci to nije bio najvazniji zadatak vec da ucvrsti kurs drzave na liniji brisela i merkel....da liberalizira hrvatsku i na koncu dodan mu je jos jedan zadatak koji je eto nevolje bas iskrsnuo sa svim problemima a to je spasavanje agrokora i tode..tu je rolu odigrao uz todorica i seks i greguric,valentic,dalicka i vjerojatno buzin i brisel(zbog rusa)...sređivanje stanja unutar hdz-a i nije bio najvazniji zadatak plenkija tu se vjerojatno mislilo da ce to doci samo po sebi ako plenki zapocne mandat uspjesno i sto je vaznije nastavi ga...ali onda se desio most i agrokor..i trazenje da se arhivi otvore sto je bio prst u oko mnogim pojedincima iz proslih vremena..a ponajvise seksu
2015-09-08
Plenki i ovi njegovi devastatori bi stabilnost pa da u miru nastave protiv države i naroda.Boli njih kiki za pljačke na ovrhama koje se sad već mjere u milijardama,boli ih za smanjenje parazita i reforme npr.javne uprave,boli ih za pljačku po državnim firmama u vidu sramotnih menađerskih ugovora i sramotnih otpremnina,ali zato smišljaju nove načine pljačkanja ljudi evo sad i onih koji su pobjegli iz ove fukare,zato prikrivaju kriminal u agrokoru u koji su umješani mnogi naši vrli političari,to njih brine da ne izlete govna na sve strane a ne blagajnice.E pa nek se stabilno jebu i navijam za svakog tko im prodrmava kavez.
vili40-
2015-08-02
Plenković nije okružil se takvimi ljudi, on jest takav čovjek.vuksadinare wrote:plenkovic (...) okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije
Sad kad ga Furio podržava, Gnječ će hvalospjeve o Plenkyju, otcu Mletakah.
..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...ne mozes se ti vaditi sa vec ofucanim izgovorom 'ja sam vojnik stranke' i gledati kako ti se urusava stranka koja ima svoju povijest....problem je u tome sto nitko mne zeli priznat gresku pa tako ii vaso...da je ejdan od najodgovornijih za dovođenje plenkija za sefa hdz-a pa i njegovih ljudi..isprika tima 'ja sam samo vojnik stranke' em glupa em toliko naivna i neopravdavajuca da je uopce glupo izgovoriti...umjesto da otvoreno kaze.....da pogrijesio sam ili smo pogrijesili..na zalost takva situacija bila...ucjenili nas iz brisela bili izbori pred vratima problemi u starnci i morali smo po sistemu..'hvataj sto mozes uhvatiti'Regoč wrote:Plenković nije okružil se takvimi ljudi, on jest takav čovjek.vuksadinare wrote:plenkovic (...) okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije
2015-09-08
plenkiju,mariću i dalićki više ne pomognu ni tisuću furija,valjda je to i njima jasno.Njihova sranja trajala su kratko makar njima slatko.
I samo nek odgađaju nove izbore,po svoj logici bolje i sigurnije za nas jer što dalje to će se više vidjeti njihova prava politika.Još uvijek mnogi nasjedaju na prevarantske slatke riječi.
I samo nek odgađaju nove izbore,po svoj logici bolje i sigurnije za nas jer što dalje to će se više vidjeti njihova prava politika.Još uvijek mnogi nasjedaju na prevarantske slatke riječi.
vili40-
2015-08-02
Nitko ne želi preuzeti odgovornost, to je najveći problem, svi su oklievala. Zamisli da nam je Tuđman bil takav!vuksadinare wrote:..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...ne mozes se ti vaditi sa vec ofucanim izgovorom 'ja sam vojnik stranke' i gledati kako ti se urusava stranka koja ima svoju povijest....problem je u tome sto nitko mne zeli priznat gresku pa tako ii vaso...da je ejdan od najodgovornijih za dovođenje plenkija za sefa hdz-a pa i njegovih ljudi..isprika tima 'ja sam samo vojnik stranke' em glupa em toliko naivna i neopravdavajuca da je uopce glupo izgovoriti...umjesto da otvoreno kaze.....da pogrijesio sam ili smo pogrijesili..na zalost takva situacija bila...ucjenili nas iz brisela bili izbori pred vratima problemi u starnci i morali smo po sistemu..'hvataj sto mozes uhvatiti'Regoč wrote:Plenković nije okružil se takvimi ljudi, on jest takav čovjek.vuksadinare wrote:plenkovic (...) okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije
vili40 wrote:plenkiju,mariću i dalićki više ne pomognu ni tisuću furija,valjda je to i njima jasno.Njihova sranja trajala su kratko makar njima slatko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:plenkiju,mariću i dalićki više ne pomognu ni tisuću furija,valjda je to i njima jasno.Njihova sranja trajala su kratko makar njima slatko.
Da, što kasniji izbori, to lošije po HDZ. A i novimi izbori natjeral bi stranku na zbijanje redovah oko sebe.
...vaso je bez hdza nitko i nista...za razliku od plenkija koji i ako sjasi ne gubi mnogo opet ce biti briselski birokrata a vaso poslije hdza moze biti jedino umirovljenik...i to je toRegoč wrote:Nitko ne želi preuzeti odgovornost, to je najveći problem, svi su oklievala. Zamisli da nam je Tuđman bil takav!vuksadinare wrote:..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...ne mozes se ti vaditi sa vec ofucanim izgovorom 'ja sam vojnik stranke' i gledati kako ti se urusava stranka koja ima svoju povijest....problem je u tome sto nitko mne zeli priznat gresku pa tako ii vaso...da je ejdan od najodgovornijih za dovođenje plenkija za sefa hdz-a pa i njegovih ljudi..isprika tima 'ja sam samo vojnik stranke' em glupa em toliko naivna i neopravdavajuca da je uopce glupo izgovoriti...umjesto da otvoreno kaze.....da pogrijesio sam ili smo pogrijesili..na zalost takva situacija bila...ucjenili nas iz brisela bili izbori pred vratima problemi u starnci i morali smo po sistemu..'hvataj sto mozes uhvatiti'Regoč wrote:Plenković nije okružil se takvimi ljudi, on jest takav čovjek.vuksadinare wrote:plenkovic (...) okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije
2015-09-08
Naravno, ali i Tuđman je mogal biti predsjednik il' pokojnik 91. Srećom, nije oklieval.vuksadinare wrote:...vaso je bez hdza nitko i nista...za razliku od plenkija koji i ako sjasi ne gubi mnogo opet ce biti briselski birokrata a vaso poslije hdza moze biti jedino umirovljenik...i to je toRegoč wrote:Nitko ne želi preuzeti odgovornost, to je najveći problem, svi su oklievala. Zamisli da nam je Tuđman bil takav!vuksadinare wrote:..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...ne mozes se ti vaditi sa vec ofucanim izgovorom 'ja sam vojnik stranke' i gledati kako ti se urusava stranka koja ima svoju povijest....problem je u tome sto nitko mne zeli priznat gresku pa tako ii vaso...da je ejdan od najodgovornijih za dovođenje plenkija za sefa hdz-a pa i njegovih ljudi..isprika tima 'ja sam samo vojnik stranke' em glupa em toliko naivna i neopravdavajuca da je uopce glupo izgovoriti...umjesto da otvoreno kaze.....da pogrijesio sam ili smo pogrijesili..na zalost takva situacija bila...ucjenili nas iz brisela bili izbori pred vratima problemi u starnci i morali smo po sistemu..'hvataj sto mozes uhvatiti'Regoč wrote:Plenković nije okružil se takvimi ljudi, on jest takav čovjek.vuksadinare wrote:plenkovic (...) okruzio se ljudima koji nisu izvorni hdzovci i kojima je hdz samo usputna stanica za vlastite probitke i ambicije
sve ove dane slušam te ekonomske analitičare,teške stručnjake,komentatore i novinare...pa neki od njih bi Todoriću dali nagradu za životno djelo!Majketi kud je sve ovo otišlo.
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...
Ti očito još nisi shvatio kako je političarima i političkim strankama glavni cilj uspjeh na izborima i s tim povezana vlast.
Guest- Guest
Regoč wrote:Naravno, ali i Tuđman je mogal biti predsjednik il' pokojnik 91. Srećom, nije oklieval.
Dva gospodina odlučno možda u to vrijeme Hrvatska ne bi mogla podnijeti.
Guest- Guest
Božja providnost i mudrost hrvatskoga naroda usklađeno su djelovali u tom trenutku. Bog i Hrvati!slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Naravno, ali i Tuđman je mogal biti predsjednik il' pokojnik 91. Srećom, nije oklieval.
Dva gospodina odlučno možda u to vrijeme Hrvatska ne bi mogla podnijeti.
a zašto onda svaki put iznova sami sebe sruše?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:..mora se definitivni zakljuciti...spade hdz na nsike grane..kad mu takvi ljudi kroje sudbinu...
Ti očito još nisi shvatio kako je političarima i političkim strankama glavni cilj uspjeh na izborima i s tim povezana vlast.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Je li Grlic Radman završio karijeru ministra nakon danasnjeg teskog gafa sa njemačkom ministricom. Andjelko Milardovic tvrdi da ce tesko Plenkovic prijeci preko ovog jer se radi i o njegovom narušavanju ugleda.
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Radin i Pupovac zadovoljni što je HNS ušao u koaliciju sa HDZ-om pa vide priliku i za sebe da se utrpaju u taj vlak
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Je li Grlic Radman završio karijeru ministra nakon danasnjeg teskog gafa sa njemačkom ministricom. Andjelko Milardovic tvrdi da ce tesko Plenkovic prijeci preko ovog jer se radi i o njegovom narušavanju ugleda.
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Radin i Pupovac zadovoljni što je HNS ušao u koaliciju sa HDZ-om pa vide priliku i za sebe da se utrpaju u taj vlak
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
Page 1 of 2