Crkva i HDZ sretni: Propadaju nakladnici knjiga
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Crkva i HDZ sretni: Propadaju nakladnici knjiga
...ali netko ima visegodisnju konstantu..da nema...pa tu i tamo povremeno se ispuse..covjek bi mogao govoriti o ocajniku i izbacivanju momentalnih frustracija..ali akd covjek ko pokvarena ploca nesto ponavlja desetak godina uracunavsi i stari forum..e tu se vise ne moze govoriti o 'ocajniku' nego konstanti...i ja sam nekad ocajan i isfrustriran ali nikad nisam rekao ili se ponavljam da treba nekog izgenocidisati...treba unistiti pasminski soj..i slicno...kic wrote:vuksadinare wrote:kakvo god bilo mjesto..ako te netko optuzi da se treba nad tobom genocid izvrsiti to je poziv na linc....nek se to napise na nekakvom njemackom forumu..ili izraelskomkic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
svaki dan ista priča s vama, ispočetka i nanovo, ko neki kradljivci vremena ste..
forum je slobodne prirode prije svega, pokušavamo štiti privatnost i that's it, ponekad ohladiti neku glavu kad se krene češati rodbina i to je to, nema nikakva opravdanja, atmosfera je kakvom je vi forumaši stvorite u međosobnom odnosu i poštovanju, u protivnom idite na forum.hr gdje se dosljedno provode regule..
Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.
Same old story (Rory Gallagher) and Again and again (Status Quo).
I tako se ovaj forum polako ali sigurno pretvara u ono što mu je očito od samog početka bio osnovni uzor, u ogranak nethaerovske kaljuže.
Ali dobro, svaka stvar za svog vremena.
pa kažem, ništa što nisam govorio od samog početka i prije selidbe, sve piše na onom forumu još, magna carta i smisao ovog mjesta..
ti prijavi na pritužbama, ne mogu sad općenito govoriti, netko samo izbacuje frustracije, netko piše u očaju, ne uzima se sve ozbiljno inače bi stalno zvali policiju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
2015-09-08
jebemuselo...pa pišite...nije toliko teško iskopirati link i staviti ga gore u temu...
Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
Kermit-
2014-04-17
Vuk već godinama ima problema sa linkovimaRoy_Bean wrote:jebemuselo...pa pišite...nije toliko teško iskopirati link i staviti ga gore u temu...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
panonski cvjetić
nježni!kic wrote:asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
panonski cvjetić
ali, kad bi se rišili gnječa ( o njemu je rič, jel?) unda bi nacionalistima na forumu bilo dosadno. ako tribo žrtvovati nekoga, nojbolje da to bude neki srbin ili jugosloven koji malo meda (ili otrova) doje, poput crvenkastog. un uopće ne sudjeluje u tenzijama i njegovo uklanjanje bi zadovoljilo vas fašiste. one druge fašiste bi moglo zadovoljiti da se trajno udalji recimo fiumen.vuksadinare wrote:...ali netko ima visegodisnju konstantu..da nema...pa tu i tamo povremeno se ispuse..covjek bi mogao govoriti o ocajniku i izbacivanju momentalnih frustracija..ali akd covjek ko pokvarena ploca nesto ponavlja desetak godina uracunavsi i stari forum..e tu se vise ne moze govoriti o 'ocajniku' nego konstanti...i ja sam nekad ocajan i isfrustriran ali nikad nisam rekao ili se ponavljam da treba nekog izgenocidisati...treba unistiti pasminski soj..i slicno...kic wrote:vuksadinare wrote:kakvo god bilo mjesto..ako te netko optuzi da se treba nad tobom genocid izvrsiti to je poziv na linc....nek se to napise na nekakvom njemackom forumu..ili izraelskomkic wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.
Same old story (Rory Gallagher) and Again and again (Status Quo).
I tako se ovaj forum polako ali sigurno pretvara u ono što mu je očito od samog početka bio osnovni uzor, u ogranak nethaerovske kaljuže.
Ali dobro, svaka stvar za svog vremena.
pa kažem, ništa što nisam govorio od samog početka i prije selidbe, sve piše na onom forumu još, magna carta i smisao ovog mjesta..
ti prijavi na pritužbama, ne mogu sad općenito govoriti, netko samo izbacuje frustracije, netko piše u očaju, ne uzima se sve ozbiljno inače bi stalno zvali policiju..
2014-04-16
ja se ovdje maltene bavim filantropijom, edukovanjem, javnim zdravstvom i društvenim radomkic wrote:asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
panonski cvjetić
Kermit-
2014-04-17
zar ti za gnjeca,soru,loba,asilu treba kakve prituzbe pisati narociti za gnjeca i soru..pa svaki njihov post je za tuzbuRoy_Bean wrote:jebemuselo...pa pišite...nije toliko teško iskopirati link i staviti ga gore u temu...
2015-09-08
asilovski wrote:ja se ovdje maltene bavim filantropijom, edukovanjem, javnim zdravstvom i društvenim radomkic wrote:asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
panonski cvjetić
ja sam isto šokiran ooptužbama.
ja sam ovdje čak i najmirniji u raspravi, staložen, pun razumijevanja ono svaka majka bi me za zeta poželilaRoy_Bean wrote:nježni!kic wrote:asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....Roy_Bean wrote:moja preporuka je da koristite temu pritužbe za svaki post za koji smatrate da vrijeđa...nebitno je li se radi o rodbini ili nečem drugom...na taj način olakšavate posao kicu i meni...
panonski cvjetić
Kermit-
2014-04-17
frapirale su me, stvarno nečuveno, molim admine da se brutalno kazne klevetnici i pantličarekic wrote:asilovski wrote:ja se ovdje maltene bavim filantropijom, edukovanjem, javnim zdravstvom i društvenim radomkic wrote:asilovski wrote:Mene???vuksadinare wrote:
...bilo bi stotine stranice da se pisu samo prituzbe na gnjeca,soru,asilu,loba i slicne....
panonski cvjetić
ja sam isto šokiran ooptužbama.
Kermit-
2014-04-17
gnjec ima konstantu vrijeđanja hrvata najopakijim postovima kao i sora ali ona vecinom prezentira prema hercegovcima...i oba tu se ne zaustavlaju u vrijeđanjima jedinki nego cijelog korpusa bez obzira na prilozene dokaze..znaci cisto ej rijec o patoloskoj mrznji...a plus imaju i one koji im svojimpostovima to nekad odobravaju..asila,pismejker...sto u biti onda dođe na isto
2015-09-08
nije baš tako kako ti čitaš...vuksadinare wrote:zar ti za gnjeca,soru,loba,asilu treba kakve prituzbe pisati narociti za gnjeca i soru..pa svaki njihov post je za tuzbuRoy_Bean wrote:jebemuselo...pa pišite...nije toliko teško iskopirati link i staviti ga gore u temu...
od gnječa se može dosta naučiti kad nije u elementu...nije svaki njegov post vrijeđanje...kad pretjera dobije ban...
sora k'o sora...ne treba ženi ubijati jedno od malobrojnih zadovoljstava koje ima...kad pretjera dobije ban...
lobo se bori pomoću svojih kolaža koji, iako znaju biti bzvz, gađaju u sridu...još do sada nisam primjetio da je postao nešto što bi bilo za ban...
asila ima zanimljiv izričaj, a kad pretjera dobije ban...
tu ej netko spomenuo crvenkastog....?...ne,zasto?....lik radi od sebe vjecnu zrtvu....to mu je ukodirano
2015-09-08
ban od jedan dan....kao netko tko dobije ban jer je ne znam nekom rekao da je peder ili majmun..onaj koji u svom postu zaziva genocid nad citavim narodom ili ih vrijeđa u globalu najnizom vrstom rijecu..tu ban ne smije biti manji od mjesec dana...Roy_Bean wrote:nije baš tako kako ti čitaš...vuksadinare wrote:zar ti za gnjeca,soru,loba,asilu treba kakve prituzbe pisati narociti za gnjeca i soru..pa svaki njihov post je za tuzbuRoy_Bean wrote:jebemuselo...pa pišite...nije toliko teško iskopirati link i staviti ga gore u temu...
od gnječa se može dosta naučiti kad nije u elementu...nije svaki njegov post vrijeđanje...kad pretjera dobije ban...
sora k'o sora...ne treba ženi ubijati jedno od malobrojnih zadovoljstava koje ima...kad pretjera dobije ban...
lobo se bori pomoću svojih kolaža koji, iako znaju biti bzvz, gađaju u sridu...još do sada nisam primjetio da je postao nešto što bi bilo za ban...
asila ima zanimljiv izričaj, a kad pretjera dobije ban...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tu ban ne smije biti manji od mjesec dana...
Na starom forumu je vrijedio recept prvi ban tjedan dana, drugi mjesec, a treći trajni. Za velike prekršaje pravila, naravno. I to se uredno primjenjivalo, dok je forum funkcionirao, naravno.
Guest- Guest
valjalo bi to uvesti i ovdje da se ne msili na trziste...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:tu ban ne smije biti manji od mjesec dana...
Na starom forumu je vrijedio recept prvi ban tjedan dana, drugi mjesec, a treći trajni. Za velike prekršaje pravila, naravno. I to se uredno primjenjivalo, dok je forum funkcionirao, naravno.
2015-09-08
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Sretni rođendani !!!
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Brodogradilišta u njemačkoj propadaju, nema HDZ-a da baci milijarde u njih
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Sretni rođendani !!!
» Propadaju sela u Republici Srpskoj
» Brodogradilišta u njemačkoj propadaju, nema HDZ-a da baci milijarde u njih
Page 20 of 23