Dramatični trenuci za Plenkovića: zastupnici na koje je računao uskratili mu potporu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dramatični trenuci za Plenkovića: zastupnici na koje je računao uskratili mu potporu
Eva_ wrote:Opus Dei okuplja svoj tim. Božo, Građevina i Markićka, to su njihove akvizicije.vili40 wrote:ne znam koje su oreškovićeve prave namjere ali ako se priključi mostu bit će to još jedan udarac u nizu za HDZvuksadinare wrote:...hm..oreskovic bi mogao biti pogodak....realno lik se pokazao boljim premijerom od plenkija narocito na gospodarskom planu...mogao bi most sa tom akvizicijom mnogima pomrsiti racune pa i samom hdz-uvili40 wrote:hahahahaa ovo bi moglo postati još zanimljivijeRayMabus wrote:Građevina se vratila :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tihomir-oreskovic-se-vraca-u-politiku-stao-uz-most-najavio-press-konferenciju/969376.aspx
točno.
Guest- Guest
Re: Dramatični trenuci za Plenkovića: zastupnici na koje je računao uskratili mu potporu
Obavještavat ću vas o našim aktivnostima, a vi se možete prijaviti na našu internetsku stranicu www.isph.hr kako biste primali novosti. Nadam se da mogu računati na vašu potporu u izgradnji snažnije i prosperitetnije Hrvatske za koju su se borili naši branitelji, a mnogi od njih i dali svoj život", piše Karamarko.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sluzbeno-je-karamarko-se-vraca-pokrenuo-je-think-tank-za-sigurnost-i-prosperitet/969674.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sluzbeno-je-karamarko-se-vraca-pokrenuo-je-think-tank-za-sigurnost-i-prosperitet/969674.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mozda je tank, nisam siguran koliko je think... :)
Guest- Guest
kolerik wrote:Mozda je tank, nisam siguran koliko je think... :)
Koliko i Le PENka u vrancuskoj
I jos gorje
Prođe li im taj plan. Hrvatska vise nikad nece izaci iz govana.
U kojima vec je.
Ali ce padati dublje i dublje ..
Po meni je jedini spas u koaliciji SDP I HDZ
Od ustascha i krimosa svih vrsta
Čokoladica je standardna usluga. Ne bi vjerovala, ali nisi osobita.Eva_ wrote:Meni nose čokoladicu, ja sam simpatična i draga osoba.Regoč wrote:To sigurno i sebi priželjkuješ, razmjenu antitielah.Eva_ wrote:Nadam se da im je konobar pljunul u kavu.
Konačno dobre viesti.Gnječ wrote:Eva_ wrote:Opus Dei okuplja svoj tim. Božo, Građevina i Markićka, to su njihove akvizicije.vili40 wrote:ne znam koje su oreškovićeve prave namjere ali ako se priključi mostu bit će to još jedan udarac u nizu za HDZvuksadinare wrote:...hm..oreskovic bi mogao biti pogodak....realno lik se pokazao boljim premijerom od plenkija narocito na gospodarskom planu...mogao bi most sa tom akvizicijom mnogima pomrsiti racune pa i samom hdz-uvili40 wrote:
hahahahaa ovo bi moglo postati još zanimljivije
točno.
Soro, ovakvoj izdaji revolucije nisam se nadal od tebe!Sora wrote:Po meni je jedini spas u koaliciji SDP I HDZ
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Adem Vuchiqi računao na slabljenje, a ne svrgavanje svog prijatelja Đukanovića
» Najsmješniji trenuci izbjegličkre krize
» Grčić krivo računao pa se izmotavao pred ekonomistom HDZ-a
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Adem Vuchiqi računao na slabljenje, a ne svrgavanje svog prijatelja Đukanovića
» Najsmješniji trenuci izbjegličkre krize
» Grčić krivo računao pa se izmotavao pred ekonomistom HDZ-a
Page 3 of 3