Dalićka skupila hrabrost ili strateško izvlačenje te zaključila:Za stanje u Agrokuru glavni krivac je-Todorić
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dalićka skupila hrabrost ili strateško izvlačenje te zaključila:Za stanje u Agrokuru glavni krivac je-Todorić
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/484980/ministrica-dalic-pronasla-odgovornog-za-krizu-u-agrokoru-glavni-krivac-za-stanje-u-koncernu-je--todoric
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dalićka skupila hrabrost ili strateško izvlačenje te zaključila:Za stanje u Agrokuru glavni krivac je-Todorić
heureka.....izgleda da je todo na ledu...ali samo zato sto je ocito vec sad da se agrokor ne moze spasiti...i da je to ipak prekrupan zalogaj i za plenkija,dalicku,vladu....i sad je todo pusten niz vodu...pitanje je a sto sa zdravkom?....on mu je ipak bio desna ruka..dakle ne hrabrost nego startesko izvlacenje pa pustaj niz vodu a spasavaj sebe..
2015-09-08
Re: Dalićka skupila hrabrost ili strateško izvlačenje te zaključila:Za stanje u Agrokuru glavni krivac je-Todorić
..samo sad je glavno pitanje hoce li todo zeljeti biti glavni-pedro...i hoce li skupiti hrabrosti i progovoriti....drugog izlaza nema ako ne zeli guliti dugogodisnju robiju...ili ostati bez icega....jer ocito je da sad trece solucije vise nema..politika ga pusta niz vodu...a samim time je na cistini...dakle ne ostaje mu puno izlaza..zatvor,ostaje bez imovine ili u najgorem slucaju na nisanu ruske mafije....
2015-09-08
Sad se vodi rat igre živaca.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
vodi se kitu...sad se gleda sto bolje se oprati..sto bolje se strateski izvuci ili povuci...sa principom..'nisam ja oni su'...ili..'bila/bio sam pod pritiskom'Eva_ wrote:Sad se vodi rat igre živaca.
2015-09-08
Dalićka po navici opet sere i laže,glavni krivci za agrokor su korumpirani političari a ne luđak todo.Takvo nešto se ne može dogoditi ni u jednoj europskoj državi a i šire.
A o njenoj stručnosti najbolje govori to da ona još ne razumije ono što su mnogi odmah shvatili a to je da se agrokor ne može spasiti.Bolje joj je da se okani ćorava posla i dalje posveti proučavanjem lika i dijela Margaret Thatcher.
A o njenoj stručnosti najbolje govori to da ona još ne razumije ono što su mnogi odmah shvatili a to je da se agrokor ne može spasiti.Bolje joj je da se okani ćorava posla i dalje posveti proučavanjem lika i dijela Margaret Thatcher.
vili40-
2015-08-02
..ode ona u mmf...kako je nedavno pisala slobodna dalmacija....mjesto joj je vec zacementirano u jednom ekonomskom odboru mmf-a....pa moze kakati sto god zeli i smjeskati se i zafrkavati.....njoj je ova vlada psoluzila samo kao transfer....vazi i za plenkija...u stvari plenki i dalicka ne trebaju toliko strepiti za svoju karijeru ili neke unosne fotelje kad su im pozicije osiguran jos prije nego sto je vlada sastavljena a plenki postao predsjednik hdz-a a dalicka usla u hdz...ovi drugi se nalaze u neobranom grozđu..u najboljem slucaju mogu nakon odlaska iz valde biti saborski zastupnici(ako...jer ce konkurencija biti veca i zesca ako hdz izgubi mandate i ode u oporbu)..ili nekakve lokalne politicke funkcije..i to ako ovise opet o izborima..vili40 wrote:Dalićka po navici opet sere i laže,glavni krivci za agrokor su korumpirani političari a ne luđak todo.Takvo nešto se ne može dogoditi ni u jednoj europskoj državi a i šire.
2015-09-08
pa tko takve treba u mmf-u?hahaha...pa ja joj ne bih dap ni da mi papire vodi
vili40-
2015-08-02
dalicka nije nestrucna....ali je egotrip i sukobu interesa...bas u mmf-u trebaju egotripicni...no ona vec nekoliko godina lobira da upadne u mmf..jos dok je bila minsitrica financija..gdje su joj iz mmf-a cestitali...placa u mmf-u je astronomska..sto veci polozaj placa odlicna...narocito onima koji su zaduzeni za određene svjetske regije....bice cinovnik sa nekavom foteljom uz odlicnu placu..sto ce joj vise..ne mora se tu zajebavati dsa duznicima..razmisljati oce li joj tko mastiti fotelju,ovisiti od izbora do izbora...vili40 wrote:pa tko takve treba u mmf-u?hahaha...pa ja joj ne bih dap ni da mi papire vodi
2015-09-08
Gluposti kriva je partija priej svega Šeki sa Tuđmanom, a onda lijevo krilo organizacije u vidu Sdepea, to je bila njihova piramidalna shema za izvlačenja para a sve ovo spaljivanje papira kako ništa ne bi izašlo na vidjelo, naravno bradavičasti računovođa kao insajder nadgleda sa dalićkom i šekijem cijeli proces
Kermit-
2014-04-17
Slika govori 1000 riječi: trenutka kada su domoljubi odlučili svoj narod lišiti države i budućnosti
Kermit-
2014-04-17
da je bar tako i da ode što prije a ne da odlaze mladi i stručni.Boli me ona stvar za mmf,oni imaju situaciju da mogu izdržati i veće nevolje od Dalićke.Samo ti još ne znaš kako to ide?Poznanik novinar napiše članak o tebi i "malo" izmisli koliko si genijalan i koliko te trebaju a sve da ti se umjetno digne cijena,oni mogu i iz čimpanze napraviti genijalnog financijskog stručnjaka.Ljudi blesavi pa svemu vjeruju.vuksadinare wrote:dalicka nije nestrucna....ali je egotrip i sukobu interesa...bas u mmf-u trebaju egotripicni...no ona vec nekoliko godina lobira da upadne u mmf..jos dok je bila minsitrica financija..gdje su joj iz mmf-a cestitali...placa u mmf-u je astronomska..sto veci polozaj placa odlicna...narocito onima koji su zaduzeni za određene svjetske regije....bice cinovnik sa nekavom foteljom uz odlicnu placu..sto ce joj vise..ne mora se tu zajebavati dsa duznicima..razmisljati oce li joj tko mastiti fotelju,ovisiti od izbora do izbora...vili40 wrote:pa tko takve treba u mmf-u?hahaha...pa ja joj ne bih dap ni da mi papire vodi
vili40-
2015-08-02
a sto mislis zasto se seki aktivirao toliko u zadnje dvije godine a bio ej takorec upokojen 7,8 godina....zato jer je doslo do krize u agrokoru...i prijetilo je ozbiljno da ce i njega zakvaciti u smislu operativnih poslova koje je odrađivao 90-tih...drugo sto ga je uvuklo natrak ozbiljno u politiku..je dolazak mosta na valst koji je prijetio i prijeti otvaranjem arhiva iz sfr-jota i tamo sve do 1992/93...gdje mnogi pravci vode upravo do seksa....pa samo pogledaj njegovo ponasanje ili onaj ispad u saboru...kad je pokazivao sa gornjeg dijela prst prema dolje..svima u stilu..'pusite mi qurtzinu ja sam nepobjediv'...taj ispad je sve rekao..asilovski wrote:Gluposti kriva je partija priej svega Šeki sa Tuđmanom, a onda lijevo krilo organizacije u vidu Sdepea, to je bila njihova piramidalna shema za izvlačenja para a sve ovo spaljivanje papira kako ništa ne bi izašlo na vidjelo, naravno bradavičasti računovođa kao insajder nadgleda sa dalićkom i šekijem cijeli proces
2015-09-08
tuđmanu se jebalo..njega je zanimala samo povijest i politika...da mu je dosao ne znam grga cvarak i predlozio da ce se on brinuti o hr gospodarstvu on bi prisato samo da se ne mjesa u politiku i bude na usluzi hdz-u...asilovski wrote:
Slika govori 1000 riječi: trenutka kada su domoljubi odlučili svoj narod lišiti države i budućnosti
2015-09-08
i meni euroherc čestita rođendan i onako usput podsjeti da produžim policu,kakve to ima veze sa time da oni nju trebaju?Imaju valjda službu koja piše čestitke,a naravno novinar seronja od toga odmah složi priču,bar njima to nije teško.Jel znaš da od smrada do lijepog mirisa dijeli samo jedna pišljiva molekula?vuksadinare wrote:dalicka nije nestrucna....ali je egotrip i sukobu interesa...bas u mmf-u trebaju egotripicni...no ona vec nekoliko godina lobira da upadne u mmf..jos dok je bila minsitrica financija..gdje su joj iz mmf-a cestitali...placa u mmf-u je astronomska..sto veci polozaj placa odlicna...narocito onima koji su zaduzeni za određene svjetske regije....bice cinovnik sa nekavom foteljom uz odlicnu placu..sto ce joj vise..ne mora se tu zajebavati dsa duznicima..razmisljati oce li joj tko mastiti fotelju,ovisiti od izbora do izbora...vili40 wrote:pa tko takve treba u mmf-u?hahaha...pa ja joj ne bih dap ni da mi papire vodi
vili40-
2015-08-02
..svejedno....ona je sebi nasla rezervni polozaj za drugo ej onda prevec nije briga..a'k bu islo dobro..njoj ok..a'k ne bu njoj opet ok...kao i plenkijuvili40 wrote:i meni euroherc čestita rođendan i onako usput podsjeti da produžim policu,kakve to ima veze sa time da oni nju trebaju?Imaju valjda službu koja piše čestitke,a naravno novinar seronja od toga odmah složi priču,bar njima to nije teško.Jel znaš da od smrada do lijepog mirisa dijeli samo jedna pišljiva molekula?vuksadinare wrote:dalicka nije nestrucna....ali je egotrip i sukobu interesa...bas u mmf-u trebaju egotripicni...no ona vec nekoliko godina lobira da upadne u mmf..jos dok je bila minsitrica financija..gdje su joj iz mmf-a cestitali...placa u mmf-u je astronomska..sto veci polozaj placa odlicna...narocito onima koji su zaduzeni za određene svjetske regije....bice cinovnik sa nekavom foteljom uz odlicnu placu..sto ce joj vise..ne mora se tu zajebavati dsa duznicima..razmisljati oce li joj tko mastiti fotelju,ovisiti od izbora do izbora...vili40 wrote:pa tko takve treba u mmf-u?hahaha...pa ja joj ne bih dap ni da mi papire vodi
2015-09-08
asilovski wrote:Slika govori 1000 riječi.
Slika ne govori ništa što ne znamo i bez nje. A ono što nas zanima, razgovor i misli, nije zabilježeno na slici.
Rezultati govoreRegoč wrote:Slika ne govori ništa što ne znamo i bez nje. A ono što nas zanima, razgovor i misli, nije zabilježeno na slici.
Kermit-
2014-04-17
vili40 wrote:Dalićka po navici opet sere i laže,glavni krivci za agrokor su korumpirani političari a ne luđak todo.Takvo nešto se ne može dogoditi ni u jednoj europskoj državi a i šire.
a general motors i chrysler, toshiba, barrings banka, lehman bros su propali radi politike? Dajme najme
krivac za bankrot agrokora je jasno toda koji je prebrzo išao u širenje uz prevelike kamate, ali krivac za posljedice bankrota koje će se preliti na cijelu hrvatsku i odvesti je u stečaj je vlada koja je donijela lex agrokor, "da ne dođe ruski kapital"
Similar topics
» Plenkovićeva koalicija pred raspadom?HNS prijeti zbog Glunčića ili je on izgovor za strateško izvlačenje iz vlasti...
» Putin glavni krivac povrede Salaha
» Erdoan: Zapad je glavni krivac za pokolje u Gazi
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje
» Putin glavni krivac povrede Salaha
» Erdoan: Zapad je glavni krivac za pokolje u Gazi
» Republika Srpska je bankrot,glavni krivac je Milorad Dodik
» U Bundestagu usvojena rezolucija o BiH, Čović i Dodik ocijenjeni kao glavni krivci za loše stanje
Page 1 of 2