Nebo gori zemlja se trese...Srbija će rađat nove heroje(Nikolić)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nebo gori zemlja se trese...Srbija će rađat nove heroje(Nikolić)
vuksadinare wrote:u dejtonu nije navedeno oruzanim putem....srbija kao i hravtska moze politicke prijedloge za uređenje bh-a predlagati..financijski,materijalno,duhovno pomagati srpski narod u bh-a ali ne i oruzano...ti nemas pojma sto znaci dayton...pizzon wrote:i te kako cemo se mesati, sve po dejtonu !vuksadinare wrote:bitno je..mjesanje a narocito oruzanim putem u drugu drzavu naziva se agresija...osim ako doticna drzava sa tuđeh teritorija nije ugrozena tj ako recimo iz bh-a granatiraju srbijanske gradove onda po međunarodnom pravu srbija moze oruzano intervenirati ali u dubino 30 kilometara od svoje granice sve dalje od toga opet je agresija..kui's?pizzon wrote:vuksadinare wrote:
da li je srpska u srbiji?
to je totalno nebitno gde je, ako je iko napadane.
nepostoji mogucnost da r.srpska bude ponistena
u uslovima srpske neutranosti, tome se vise ne nadajte.
koliko znam nije ni u hrvatskoj, i garant cemo je braniti.
o tome nema razgovora !
sta,
da dozvolimo da balije i hrvati razvale srpsku, nikad.
ne brini ti za dejton, bolje se klonite srpske.
Last edited by pizzon on 9/5/2017, 14:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:vuksadinare wrote:a od kog cete se braniti?pizzon wrote:normano da ne cemo.vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
ja msm da se heroji radjaju odbranom
od neprijatelja,
ti si prvi spreman da krenes na r.srpsku
a ja da je branim !
Vuk je morebiti i kadar pojti va boj, ali ti ..... ovakovi feminizirani pizdeki kot ti po defaultu zauzimaju poslidnju crtu obranbe jedno 7000 km od prvoga bojeva dodira.
Stribor-
2015-09-22
kako ti znas, vi da je napadate a mi po dejtonu da navijamo.
ajde zajebi me
ajde zajebi me
Guest- Guest
Stribor wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:a od kog cete se braniti?pizzon wrote:normano da ne cemo.vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
od neprijatelja,
a ja da je branim !
Vuk je morebiti i kadar pojti va boj, ali ti ..... ovakovi feminizirani pizdeki kot ti po defaultu zauzimaju poslidnju crtu obranbe jedno 7000 km od prvoga bojeva dodira.
hahaha,
samo sto sam ja stao na crtu americi i nato paktu,
a vucko je jedva uz njihovu svu podrsku napao lokalne srbe
hahahahahahaha
to su fakti )
Guest- Guest
samo dajte...jos jedna agresija bi vas dokrajcila....pizzon wrote:vuksadinare wrote:u dejtonu nije navedeno oruzanim putem....srbija kao i hravtska moze politicke prijedloge za uređenje bh-a predlagati..financijski,materijalno,duhovno pomagati srpski narod u bh-a ali ne i oruzano...ti nemas pojma sto znaci dayton...pizzon wrote:i te kako cemo se mesati, sve po dejtonu !vuksadinare wrote:bitno je..mjesanje a narocito oruzanim putem u drugu drzavu naziva se agresija...osim ako doticna drzava sa tuđeh teritorija nije ugrozena tj ako recimo iz bh-a granatiraju srbijanske gradove onda po međunarodnom pravu srbija moze oruzano intervenirati ali u dubino 30 kilometara od svoje granice sve dalje od toga opet je agresija..kui's?pizzon wrote:
to je totalno nebitno gde je, ako je iko napadane.
nepostoji mogucnost da r.srpska bude ponistena
u uslovima srpske neutranosti, tome se vise ne nadajte.
koliko znam nije ni u hrvatskoj, i garant cemo je braniti.
o tome nema razgovora !
sta,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:samo dajte...jos jedna agresija bi vas dokrajcila....pizzon wrote:vuksadinare wrote:u dejtonu nije navedeno oruzanim putem....srbija kao i hravtska moze politicke prijedloge za uređenje bh-a predlagati..financijski,materijalno,duhovno pomagati srpski narod u bh-a ali ne i oruzano...ti nemas pojma sto znaci dayton...pizzon wrote:i te kako cemo se mesati, sve po dejtonu !vuksadinare wrote:
bitno je..mjesanje a narocito oruzanim putem u drugu drzavu naziva se agresija...osim ako doticna drzava sa tuđeh teritorija nije ugrozena tj ako recimo iz bh-a granatiraju srbijanske gradove onda po međunarodnom pravu srbija moze oruzano intervenirati ali u dubino 30 kilometara od svoje granice sve dalje od toga opet je agresija..kui's?
o tome nema razgovora !
sta,
ne, samo odbrana
Guest- Guest
ZASTO?..IONAKO TE ZIVOT ZAJEBOpizzon wrote:kako ti znas, vi da je napadate a mi po dejtonu da navijamo.
ajde zajebi me
2015-09-08
vuksadinare wrote:ZASTO?..IONAKO TE ZIVOT ZAJEBOpizzon wrote:kako ti znas, vi da je napadate a mi po dejtonu da navijamo.
ajde zajebi me
bas sam ovih dana dobio super gut informaciju
zajebo si se
Guest- Guest
odbrana?..upast u tuđi teritorij i odcijepiti teritorij te drzave..zanimljivo...ihitler je branio njemacku u pustinji egipta i na kavkazu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:samo dajte...jos jedna agresija bi vas dokrajcila....pizzon wrote:vuksadinare wrote:u dejtonu nije navedeno oruzanim putem....srbija kao i hravtska moze politicke prijedloge za uređenje bh-a predlagati..financijski,materijalno,duhovno pomagati srpski narod u bh-a ali ne i oruzano...ti nemas pojma sto znaci dayton...pizzon wrote:
i te kako cemo se mesati, sve po dejtonu !
o tome nema razgovora !
sta,
ne, samo odbrana
2015-09-08
a drugo, ja ne zivim od poimisli koga je zivot zajebo
vec da se ja vadim
vec da se ja vadim
Guest- Guest
ajde...reci..da se zajebem..pizzon wrote:vuksadinare wrote:ZASTO?..IONAKO TE ZIVOT ZAJEBOpizzon wrote:kako ti znas, vi da je napadate a mi po dejtonu da navijamo.
ajde zajebi me
bas sam ovih dana dobio super gut informaciju
zajebo si se
2015-09-08
samo ti kreni na srpsku,vuksadinare wrote:odbrana?..upast u tuđi teritorij i odcijepiti teritorij te drzave..zanimljivo...ihitler je branio njemacku u pustinji egipta i na kavkazu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:samo dajte...jos jedna agresija bi vas dokrajcila....pizzon wrote:vuksadinare wrote:
u dejtonu nije navedeno oruzanim putem....srbija kao i hravtska moze politicke prijedloge za uređenje bh-a predlagati..financijski,materijalno,duhovno pomagati srpski narod u bh-a ali ne i oruzano...ti nemas pojma sto znaci dayton...
o tome nema razgovora !
sta,
ne, samo odbrana
i eto nas )
Guest- Guest
zasto bi krenuo?..oni ce sami doci...pizzon wrote:samo ti kreni na srpsku,vuksadinare wrote:odbrana?..upast u tuđi teritorij i odcijepiti teritorij te drzave..zanimljivo...ihitler je branio njemacku u pustinji egipta i na kavkazu...pizzon wrote:vuksadinare wrote:samo dajte...jos jedna agresija bi vas dokrajcila....pizzon wrote:
o tome nema razgovora !
sta,
ne, samo odbrana
i eto nas )
2015-09-08
pizzon wrote:a drugo, ako agresija dobije razmere ucesca vanbalkanskih zemlja,
bilo iz vazduha, sa kopna ili mora, zna se sta sledi.
Da .... ovo ....
... ali mnim kako za to ne moraš skrbiti. Nima realne političke obcije va RH tj. va EU ka bi tako ništo pošla činiti. Tako da ovo tvoje hvastanje ispada smišno. Ništo kot kada maltezer va visoko ogradjenom dvorišću začne lajati na staforda ki polag plota slučajno prohodi.
Akoprem ... maltezera čuda ozbiljnije shvaćam.
Stribor-
2015-09-22
Ko kaže da ne želimo?vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
pizzon...dzango wrote:Ko kaže da ne želimo?vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
2015-09-08
Stribor wrote:pizzon wrote:a drugo, ako agresija dobije razmere ucesca vanbalkanskih zemlja,
Da .... ovo ....
... ali mnim kako za to ne moraš skrbiti. Nima realne političke obcije va RH tj. va EU ka bi tako ništo pošla činiti. Tako da ovo tvoje hvastanje ispada smišno. Ništo kot kada maltezer va visoko ogradjenom dvorišću začne lajati na staforda ki polag plota slučajno prohodi.
samo se vi nadajte reprizi
Guest- Guest
E ako on kaže...vuksadinare wrote:pizzon...dzango wrote:Ko kaže da ne želimo?vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
...znas da je 'istina'dzango wrote:E ako on kaže...vuksadinare wrote:pizzon...dzango wrote:Ko kaže da ne želimo?vuksadinare wrote:sto ce rađat ako ne zelite nikog napasti i ratovati....heroji se rađaju samo ako je rat...mislim na vojna pitanja..
2015-09-08
pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:a od kog cete se braniti?pizzon wrote:
normano da ne cemo.
od neprijatelja,
a ja da je branim !
hahaha,
samo sto sam ja stao na crtu americi i nato paktu,
a vucko je jedva uz njihovu svu podrsku napao lokalne srbe
hahahahahahaha
to su fakti )
Ha, ha, ha .... samo se ti čvrsto ukopaj polag Chicaga ili kadi si jur ....
Stribor-
2015-09-22
pizzon wrote:Stribor wrote:pizzon wrote:a drugo, ako agresija dobije razmere ucesca vanbalkanskih zemlja,
Da .... ovo ....
samo se vi nadajte reprizi
Štaj malo tekst, nimoj samo slikice gledati.
Stribor-
2015-09-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nikolić: Srbija nikada neće ući u NATO
» Nikolić i Merkel saglasni: Srbija reagovala odmereno
» Nikolić:'Ako Srbija prizna Kosovo,doći će do RATA'!
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
» Nikolić i Merkel saglasni: Srbija reagovala odmereno
» Nikolić:'Ako Srbija prizna Kosovo,doći će do RATA'!
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
Page 2 of 3