Počinje rasulo mirovinskog sustava
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Počinje rasulo mirovinskog sustava
Ma jok! Šljaker... alu i pvc stolarija. Tu i tamo crna bravarija, ograde konstrukcije al izbjegavamo to uglavnom alu i pvc.pismejker wrote:Mhhhh....Uhljeb..danni1 wrote:Men se više ništa ne gradi a bog mi ni ne ruši.Pinochet wrote:Podržška ovom sustavu! ruši penzije, ruši poreze. sve ruši. država mora krepati a onda gradimo novu državu, RH bez uhljeba i antifašizma i socijalizma
Nekak mi je za sad baš dobro.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
to je sada odličan business kada se građevinski sektor oporaviodanni1 wrote:Ma jok! Šljaker... alu i pvc stolarija. Tu i tamo crna bravarija, ograde konstrukcije al izbjegavamo to uglavnom alu i pvc.pismejker wrote:Mhhhh....Uhljeb..danni1 wrote:Men se više ništa ne gradi a bog mi ni ne ruši.Pinochet wrote:Podržška ovom sustavu! ruši penzije, ruši poreze. sve ruši. država mora krepati a onda gradimo novu državu, RH bez uhljeba i antifašizma i socijalizma
Guest- Guest
sorry,malo se zajebavam..danni1 wrote:Ma jok! Šljaker... alu i pvc stolarija. Tu i tamo crna bravarija, ograde konstrukcije al izbjegavamo to uglavnom alu i pvc.pismejker wrote:Mhhhh....Uhljeb..danni1 wrote:Men se više ništa ne gradi a bog mi ni ne ruši.Pinochet wrote:Podržška ovom sustavu! ruši penzije, ruši poreze. sve ruši. država mora krepati a onda gradimo novu državu, RH bez uhljeba i antifašizma i socijalizma
Guest- Guest
ne nuzno..imas reparacije i izmjene stolarija na starijim zgradama i objektima...i to je okPinochet wrote:to je sada odličan business kada se građevinski sektor oporaviodanni1 wrote:Ma jok! Šljaker... alu i pvc stolarija. Tu i tamo crna bravarija, ograde konstrukcije al izbjegavamo to uglavnom alu i pvc.pismejker wrote:Mhhhh....Uhljeb..danni1 wrote:Men se više ništa ne gradi a bog mi ni ne ruši.Pinochet wrote:Podržška ovom sustavu! ruši penzije, ruši poreze. sve ruši. država mora krepati a onda gradimo novu državu, RH bez uhljeba i antifašizma i socijalizma
Guest- Guest
Pa je...bilo je malo tijesno al smo nekako preživjeli. Sad opet ludnica.Pinochet wrote:to je sada odličan business kada se građevinski sektor oporaviodanni1 wrote:Ma jok! Šljaker... alu i pvc stolarija. Tu i tamo crna bravarija, ograde konstrukcije al izbjegavamo to uglavnom alu i pvc.pismejker wrote:Mhhhh....Uhljeb..danni1 wrote:Men se više ništa ne gradi a bog mi ni ne ruši.Pinochet wrote:Podržška ovom sustavu! ruši penzije, ruši poreze. sve ruši. država mora krepati a onda gradimo novu državu, RH bez uhljeba i antifašizma i socijalizma
dobro je.,.dao Bog da rH se iscupa iz ghovana..no treba politicare nasiliti da sluze narodu i drzavi..a,Zakoni da se postave na noge i izvrsavaju..tada dojde i strani kapital..
Guest- Guest
Ma to treba sve oslobodit poreza. Samo nek zaposle ljude, plate mirovinsko i zdravo. samo da ljude maknu s burze i da zaustave iseljavanje. Oslobodi ih svih mogučih davanja na 3-5g. Samo nek se radi.pismejker wrote:dobro je.,.dao Bog da rH se iscupa iz ghovana..no treba politicare nasiliti da sluze narodu i drzavi..a,Zakoni da se postave na noge i izvrsavaju..tada dojde i strani kapital..
a od čega će uhljebi živjeti ako makneš poreze? jest da bi to zaposlilo ljude, zaustavilo iseljavanje i privuklo hrvate nazad u RH, ali od čega bi ovi preživjeli političari i lupači pečata? mislili tko na njih?danni1 wrote:Ma to treba sve oslobodit poreza. Samo nek zaposle ljude, plate mirovinsko i zdravo. samo da ljude maknu s burze i da zaustave iseljavanje. Oslobodi ih svih mogučih davanja na 3-5g. Samo nek se radi.pismejker wrote:dobro je.,.dao Bog da rH se iscupa iz ghovana..no treba politicare nasiliti da sluze narodu i drzavi..a,Zakoni da se postave na noge i izvrsavaju..tada dojde i strani kapital..
Guest- Guest
Preveliki je drzavni aparat,i previse Uhljeba..jedini nacin da se njih namiri su umobolni porezi i prirezi,zarezi,koji nigdje drugdje ne postoje..TO opterecuje cijenu usluga i robe,i onda zaboravi na izvoz i medjunarodnu trgovinu.,.jedini nacin za smanjenje poreza je je otpustanje Uhljeba i svodjenje drzavnog neproduktivnog aparata na minimum..danni1 wrote:Ma to treba sve oslobodit poreza. Samo nek zaposle ljude, plate mirovinsko i zdravo. samo da ljude maknu s burze i da zaustave iseljavanje. Oslobodi ih svih mogučih davanja na 3-5g. Samo nek se radi.pismejker wrote:dobro je.,.dao Bog da rH se iscupa iz ghovana..no treba politicare nasiliti da sluze narodu i drzavi..a,Zakoni da se postave na noge i izvrsavaju..tada dojde i strani kapital..
Recimo RH ima u odnosu na Svabiju otprilike iste velicine drzavni aparat..a svabija je 80 milijuna ,a drzava ogromna..
Guest- Guest
A jebeim mater, od čeg sad žive kad tih firmi nema i još moraju plačat ljude na burzi?Pinochet wrote:a od čega će uhljebi živjeti ako makneš poreze? jest da bi to zaposlilo ljude, zaustavilo iseljavanje i privuklo hrvate nazad u RH, ali od čega bi ovi preživjeli političari i lupači pečata? mislili tko na njih?danni1 wrote:Ma to treba sve oslobodit poreza. Samo nek zaposle ljude, plate mirovinsko i zdravo. samo da ljude maknu s burze i da zaustave iseljavanje. Oslobodi ih svih mogučih davanja na 3-5g. Samo nek se radi.pismejker wrote:dobro je.,.dao Bog da rH se iscupa iz ghovana..no treba politicare nasiliti da sluze narodu i drzavi..a,Zakoni da se postave na noge i izvrsavaju..tada dojde i strani kapital..
U startu zaradit neće ali će uštedjet a dugoročno će i zaraditi kad se stavari malo zahuktaju. Ovo je bičevanje mrtvog konja, tu više ništa izmust ne mogu.
znaci nista od nacionalne mirovine bez ostvarenih 15 godina staza :)
-australia here i come
-australia here i come
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Priprema se ukidanje mirovinskog sustava!?!
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
» Makron želi da izvrši promjenu mirovinskog sistema
» G.Vojković. Dalje lopovske prste s II. mirovinskog stupa!
» Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
» Makron želi da izvrši promjenu mirovinskog sistema
» G.Vojković. Dalje lopovske prste s II. mirovinskog stupa!
» Evo koliku biste 'penziju' imali da ste umjesto mirovinskog uplaćivali štednju
Page 2 of 2