Oporavak blizu: samo u dvije godine iz RH pobjeglo 150.000 mladih
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Oporavak blizu: samo u dvije godine iz RH pobjeglo 150.000 mladih
pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posaoGnječ wrote:kaja wrote:a čuj..ne možeš zabraniti nikom da ide negdje raditi, ali ga bar možeš maknuti s burzeNeve wrote:zanimljivo da se ta europska mobilnost radne snage sve manje sviđa ljudima u većini država
u useljeničkim zemljama misle da im nekontrolirano dolazi previše ološa iz siromašnijih zemalja, a u iseljeničkim da im se vitalno stanovništvo premasovno iseljava i time te zemlje još više osiromašuje
hoćeš reći da su ovih 150.000 još uvijek na burzi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
na burzi je nikada manje ljudi u povjesti RH.
inače isti kurac bio na burzi nebio, ljudi na burzi nemaju nikakve beneficije, nije ovo švedska ili francuska, HDZ sve mazne sebi
inače isti kurac bio na burzi nebio, ljudi na burzi nemaju nikakve beneficije, nije ovo švedska ili francuska, HDZ sve mazne sebi
Guest- Guest
meni je svejedno sto si ti vidio ili nisi. ali, da nije bilo doznaka iz inozemstva, SFRJ bi propala i prije nego 90'teGnječ wrote:kaja wrote:pa nije, zato ja uopće ne bi radila dramu oko toga.flumen wrote:tko moze za sss posao vani zaradit 2.000 eura mjesecno, zasto bi radio doma za 600 Eura? usporedjujuci hrvatske place sa drugima u regiji nisu ni tako lose. ali, poznajem masu ljudi koji nece ici radit za 500 eura mjesecno, nego ce radije doma mater zicat za 20 kuna za cigarete i kukat kako nema posla.
otvorite zemlju za beha, makedonce i siptare da mogu radit poslove koje vi necete, pa cete vidjet kako ce bit zadovoljni sa 500 eura i manje mjesecno.
slicno vam je i sa svabama. nece ni oni radit za 1000 eura netto mjesecno. vise dobije od hartz IV. ali hoce radit za te pare Hrvat ili Bugarin - i tako svi profitiraju i snalaze se.
da ne zaboravimo da je iz raja Jugoslavije 1968. i par godina poslije otislo u kapitalisticki pakao Njemacke 700.000 Hrvata...
a jos i koje desetljece prije, Hrvati su odlazili u prekomorske zemlje i tridesetih, te nakon rata sa Talijanima i Nijemcima...a i AU-Monarhija je poticala iseljavanje Hrvata u pravcu USA...imali smo tjednu liniju brodova Fiume-New York koja je godinama prevozila tisuce Hrvata sa one way ticket preko oceana... Nista novo i nista zacudjujuce.
da zaista, sad kad malo promislim sjećam se da ja sam hrvate počeo viđat tek 1990. godine. do tada nisam sreo ni vidio hrvata valjda su svi bili u Njemačkoj.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a nešto očito imaju kad im se sviđa tamo, pazi takvim je i par sto kuna dostaPinochet wrote:na burzi je nikada manje ljudi u povjesti RH.
doma jedu, za cigaretu imaju i šetati, bitno da ne moraju raditi
2015-08-15
evo ja sam recimo sigurna da si i ti na burzi a vjerujem da možeš naći posao
ako sam u krivu ispričavam se unaprijed..
ako sam u krivu ispričavam se unaprijed..
2015-08-15
moguće i gnječ, pola pola, možda i nije..
2015-08-15
Uopće nije bitno što mladi odlaze iz Hrvatske(oduvijek su odlazili),već to što izumiru čitava područja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ovo je iz 2014. Dakle, tada je samo 841 tisuca ljudi nesto privredjivala u ovoj zemlji. Ostatak je trosio. Kako onda moze drzava funkcionirat bez zaduzivanja? Socijalisticko vodjenje drzave mora propasti.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a neće raditi na zemlji, ne možeš ti to zaustavitijastreb wrote:Uopće nije bitno što mladi odlaze iz Hrvatske(oduvijek su odlazili),već to što izumiru čitava područja.
2015-08-15
Tesla o ženama: Civilizacija će propasti jer žene žele biti ravnopravne s muškarcima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Miljon puta prožvakana tema , krahirao vam je natalitet , nemožete vratit vrijeme nazad.
GAME OVER.
GAME OVER.
2014-04-11
kaja wrote:pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posaoGnječ wrote:kaja wrote:a čuj..ne možeš zabraniti nikom da ide negdje raditi, ali ga bar možeš maknuti s burzeNeve wrote:zanimljivo da se ta europska mobilnost radne snage sve manje sviđa ljudima u većini država
u useljeničkim zemljama misle da im nekontrolirano dolazi previše ološa iz siromašnijih zemalja, a u iseljeničkim da im se vitalno stanovništvo premasovno iseljava i time te zemlje još više osiromašuje
pa kad nonstop vise po forumima i fejsbuku...Regoooč
Guest- Guest
pa da :)Gnječ wrote:kaja wrote:pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posaoGnječ wrote:kaja wrote:a čuj..ne možeš zabraniti nikom da ide negdje raditi, ali ga bar možeš maknuti s burzeNeve wrote:zanimljivo da se ta europska mobilnost radne snage sve manje sviđa ljudima u većini država
2015-08-15
kaja wrote:moguće i gnječ, pola pola, možda i nije..
ja ti nikad u životu nisam bio na burzi. ustvari jesam jednom jedan dan jutro i taj prvi i zadnji puta jebo sam im majku i oca i zamalo demolirao kancelarije. goni te zločince u pičku materinu jeba im ja mater hrvatsku i svakakvu.
Guest- Guest
kaja wrote:pa da :)Gnječ wrote:kaja wrote:pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posaoGnječ wrote:kaja wrote:
a čuj..ne možeš zabraniti nikom da ide negdje raditi, ali ga bar možeš maknuti s burze
pa zašto si se okomila na nezaposlene kad nisu krivi?
Guest- Guest
pa dobro, ogradila sam se odmah, jer imaš vremena pisati mislila sam mada nisi taj profil zato sam se i ogradilaGnječ wrote:kaja wrote:moguće i gnječ, pola pola, možda i nije..
ja ti nikad u životu nisam bio na burzi. ustvari jesam jednom jedan dan jutro i taj prvi i zadnji puta jebo sam im majku i oca i zamalo demolirao kancelarije. goni te zločince u pičku materinu jeba im ja mater hrvatsku i svakakvu.
onda radiš za sebe nešto
2015-08-15
ma nosi ih u pičku materinu, nagledala sam ih se, traže posao mole boga da ga ne nađuGnječ wrote:kaja wrote:pa da :)Gnječ wrote:kaja wrote:pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posaoGnječ wrote:
2015-08-15
Miljon puta prožvakana tema ...vrijeme je da krenemo dalje a to je smanjivanje i ukidanje penzija jer krah nataliteta i nije problem ako smanjiš i ukineš penzije.
2014-04-11
kaja wrote:ma nosi ih u pičku materinu, nagledala sam ih se, traže posao mole boga da ga ne nađuGnječ wrote:kaja wrote:pa da :)Gnječ wrote:kaja wrote:
pa ne znam jesu 150 000 ali veliki dio je. rade vani a vode se na burzi. zato što uhljebi na burzi ne rade svoj posao
znači radiš u SIZ-u za zapošljavanje i potrebite. đe si da ti dođem demolirat kancelariju.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Miljon puta prožvakana tema ...vrijeme je da krenemo dalje a to je smanjivanje i ukidanje penzija jer krah nataliteta i nije problem ako smanjiš i ukineš penzije.
2014-04-11
ma kakvi, pa ja bi ih sve potjerala da radim tamoGnječ wrote:kaja wrote:ma nosi ih u pičku materinu, nagledala sam ih se, traže posao mole boga da ga ne nađuGnječ wrote:kaja wrote:pa da :)Gnječ wrote:
znači radiš u SIZ-u za zapošljavanje i potrebite. đe si da ti dođem demolirat kancelariju.
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Propast Rusije: već je pobjeglo 300 tisuća mladih i obrazovanih, a sankcije će je vratiti desetljeće i pol unazad''
» Bihaćka policija u dvije kuće pronašla blizu 300 migranata
» Egzodus : Za pola godine BiH napustilo 85 tisuća mladih
» Samo 20% mladih u Mađarskoj glasa za Orbana
» DVIJE GODINE PROSLO OD...
» Bihaćka policija u dvije kuće pronašla blizu 300 migranata
» Egzodus : Za pola godine BiH napustilo 85 tisuća mladih
» Samo 20% mladih u Mađarskoj glasa za Orbana
» DVIJE GODINE PROSLO OD...
Page 2 of 3