ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sto se desava sa Plenkijem?

Go down

Sto se desava sa Plenkijem? Empty Sto se desava sa Plenkijem?

Post by vuksadinare 6/5/2017, 21:15

Evo gledao alku u Vukovaru i pomno pratio Plenkovica.Liku se zivo fuckalo za alku i sto se desava oko njega.A nije dobio bas gromoglasan pljesak.Ne znam,ali mi mozda mnogi nece vjerovat ako plenki da ostavku u neko doglednije vrijeme i pokupi neku dobru foteljicu u briselu zbog dobro obavljene zadace,ono sto bulj rece na svom facu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Sto se desava sa Plenkijem? Empty Re: Sto se desava sa Plenkijem?

Post by marcellus 6/5/2017, 21:16

neće dati ostavku, ali moguće da će morati na izbore u lipnju... ne vidim da može presložiti vladu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 21:21

Ima dovoljno ruku za stavit vladu , četnička koalicija , 73 + 3 srprska manjinca = 76

Netrebaju nam izbori , bolje je ovo tako da svi vide šta je kradeze.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 6/5/2017, 21:24

ovo je prvi puta da navijam za Plenkija da izdrži što duže,što će duže sve to trajati potresi će biti jači a govna veća
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 21:26

marcellus wrote:neće dati ostavku, ali moguće da će morati na izbore u lipnju... ne vidim da može presložiti vladu.
Vjerovatno misliš rujnu ?

Stabilnu vladu Plenkoviću može osigurati samo HNS

Zamolili smo Puhovskog da nam procijeni koliko je vjerojatno da Plenković uspije formirati većinu nakon lokalnih izbora.

"On ima sigurnu šansu za nesigurnu većinu, odnosno nesigurnu šansu za sigurnu većinu. On može imati neku taktičku većinu koja će se mijenjati od petka do petka, ali za stabilnu većinu trebao bi mu HNS, koji bi si, pod uvjetom da pobijedi u Zagrebu, to može dopustiti. Bez toga ne vidim ništa drugo nego odluku da se negdje krajem lipnja ili početkom srpnja dođe do odluke o izborima na jesen. Izbori u rujnu meni se čine kao najvjerojatnija opcija, uz jednu važnu napomenu: Plenković je jako oslabio svoju poziciju premijera, jer on je sad premijer s nestabilnom većinom, ako ju uopće ima, a prije 10 dana je bio premijer s jakom većinom", rekao nam je Puhovski.

Zanimljiv je i Plenkovićev obrat u stavu prema Zlatku Hasanbegoviću. Naime, šef HDZ-a je prije mjesec dana prijetio Hasanbegoviću izbacivanjem iz HDZ-a jer je podržao Brunu Esih na lokalnim izborima u Zagrebu, a sada kada se Hasanbegović i službeno našao na izbornoj listi Brune Esih, Plenković je ublažio retoriku prema Hasanbegoviću.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-je-plenkovic-postao-najomrazeniji-politicar-u-hrvatskoj/968203.aspx

Do rujna četnik ce se izashrat u svoje gače.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 6/5/2017, 21:26

ja sam također protiv izbora...u osnovi ja sam za raspuštanje sabora kao takvog.

Ali ako već mora biti nek bude što manji trošak ionako je isti kurac tko je u njemu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 21:33

Ja sam protiv izbora samo zato da mogu gledat kako se kradeze utapa lagano u svojim ghovnima iz dana u dan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 6/5/2017, 21:35

tko bi sad poželio nove izbore,tek je sad prava stvar započela
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 21:40

Shere mi se od tog četnika iz Brisela al je prava uživancija gledati kako ih je MOST razotkrio i onda ostavio ko ghovno na suncu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 6/5/2017, 21:48

bilo bi mi žao da su srušili Marića pa tako i vladu,opet bi bio kriv most a ne bagra poput Dalićke,Marića ili Plenkovića.I još bi opet osvojili većinu jer ljudima ne bilo jasno što se zapravo dogodilo.
Ovako sada nastupaju sami ojačani ološem sa strane i više nema isprika.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 6/5/2017, 21:49

marcellus wrote:neće dati ostavku, ali moguće da će morati na izbore u lipnju... ne vidim da može presložiti vladu.

Izbori ne mogu biti u lipnju. Najranije u srpnju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 6/5/2017, 21:50

RayMabus wrote:Ja sam protiv izbora samo zato da mogu gledat kako se kradeze utapa lagano u svojim ghovnima iz dana u dan.

a i ti se ponašaš kao da te dečko prevario
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 21:58

vili40 wrote:bilo bi mi žao da su srušili Marića pa tako i vladu,opet bi bio kriv most a ne bagra poput Dalićke,Marića ili Plenkovića.I još bi opet osvojili većinu jer ljudima ne bilo jasno što se zapravo dogodilo.
Ovako sada nastupaju sami ojačani ološem sa strane i više nema isprika.
Agrokor vrijedi svake kune koju mu daju radi ovoga.

Agrokor više nije ni bitan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 22:05

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Ja sam protiv izbora samo zato da mogu gledat kako se kradeze utapa lagano u svojim ghovnima iz dana u dan.

a i ti se ponašaš kao da te dečko prevario
Ponašam se u biti kao netko tko je prije par dana promijenio vojno-geopoliticke planove za 90%.

Imao sam puno bolje planove al kradeze mi nije dao izbora.

Jbga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 22:35

Moj cilj je uništenje emanicpacije .....s obzirom na viđeno zadnjih dana da sad nedajem analize jer su preširoke kako ja to sve analiziram ....stvar bi se svodila u biti na ovo : ovaj korumpirani parazit kradeze nastavit ce sisat krv ovom narodu dok ga potpuno nedovede do ruba i dokrajči.

Ja sam na odličnom putu da emanicpaciju uništim ....a vi ste izgleda na odličnom putu da od ove države napravit NIŠTA al doslovno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 22:55

Španska služba spasila 651 migranta na Sredozemnom moru
Beta | 06. 05. 2017 - 20:15h

Brod španske mornarice spasio je danas 651 migranta na Sredozemnom moru, koji su pokušali da sa severa Afrike pređu u Evropu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Španije.

http://www.blic.rs/vesti/svet/spanska-sluzba-spasila-651-migranta-na-sredozemnom-moru/cle7q2b

Idemo dalje , jedina je razlika šta je Hr postala totalno nebitni faktor u cijeloj prici na široj globalnoj sceni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/5/2017, 23:24

http://www.index.hr/vijesti/clanak/politico-o-smrti-koalicije-hdza-i-mosta-agrokor-kontrolira-hrvatsku/968190.aspx

Država u kojoj 200 bogatih obitelji je iznad nacionalnih interesa zaista nikakvo poštovanje od nikoga naokolo nije zaslužila a niti ce ga ikad više dobit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2017, 07:01

..plenki ode jer je obavio zadacu...ostavio je nered...razbucao unutra hdz...vlast ostavio u kaosu..uveo pupija i srbe u vlast...s rusijom uspostavio-svadju...i ide fotelja makar zamjenika tajnika europske komisije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/5/2017, 09:42

Idem ja dalje :

Spašene tri tisuće izbjeglica iz Sredozemnog mora

http://www.index.hr/vijesti/clanak/spasene-tri-tisuce-izbjeglica-iz-sredozemnog-mora/968232.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics