Pupovac radi rekonstrukciju vlade
Page 1 of 1
Pupovac radi rekonstrukciju vlade
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-nece-zamijeniti-samo-mostove-ministre-pupovac-ako-bude-trebalo-rekonstrukcija-vlade-ce-biti-obimnija/6013196/
Kermit-
2014-04-17
Re: Pupovac radi rekonstrukciju vlade
Saborska većina je tu, novi izbori bi bili bacanje vremena i novaca. Dolazi sezona, država mora funkcionirati besprijekorno.
Podrška plenkiju.
Podrška plenkiju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
Kermit-
2014-04-17
A marcel i co govorili o izborima hehe na kraju Pupiju hrvati čiste cipele a on im govori kako, gdje i kadaepikur37 wrote:Saborska većina je tu, novi izbori bi bili bacanje vremena i novaca. Dolazi sezona, država mora funkcionirati besprijekorno.
Podrška plenkiju.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:epikur37 wrote: na kraju Pupiju hrvati čiste cipele a on im govori kako, gdje i kada
Pa nije baš, dio je saborske većine, vjerojatno će dobiti koju poziciju i pokoji zahtjev i to je to.
Novi izbori ne bi puno promijenili sliku sabora a time ni hadezea....
vjerujem da bi most porastao ali opet što s tim?
2015-08-06
Kako se prezentira meni vise izgleda kao mandatar iz sjeneepikur37 wrote:asilovski wrote:epikur37 wrote: na kraju Pupiju hrvati čiste cipele a on im govori kako, gdje i kada
Pa nije baš, dio je saborske većine, vjerojatno će dobiti koju poziciju i pokoji zahtjev i to je to.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kako se prezentira meni vise izgleda kao mandatar iz sjeneepikur37 wrote:asilovski wrote:epikur37 wrote: na kraju Pupiju hrvati čiste cipele a on im govori kako, gdje i kada
taman posla, pupi je vješt i sa svojim zastupničkim potencijalom, političkim iskustvom i osobnom inteligencijom uspijeva maksimizirati manjinsku poziciju ali preko toga ne može, jednostavno to je prirodni gabarit.
No usvakom slučaju poštujem lika kao iznimno sposobnog političara, srbi mogu biti zadovoljni s njim.
2015-08-06
šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
a i šta kaže na svog novokomponovanog rvatinu bez pokrića?
Guest- Guest
Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
Kermit-
2014-04-17
a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
Guest- Guest
Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
Kermit-
2014-04-17
ništa ja ne koristim, niti znam o tebi ili ikom tvom...nego si takav pametan, promućuran i vidovit, a još i fiškal, ahahaha, nasjeo na jedan prozirni blef i sad si tu gdje jesi.asilovski wrote:Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
popij čaj, reko bi ti prckov, hehe
Guest- Guest
propali fiskal gnjevan na hanzekovica jer ovaj ima skoro monopol na ovrhe a njemu sitnez ostaje pa nema dobre loveNoor wrote:ništa ja ne koristim, niti znam o tebi ili ikom tvom...nego si takav pametan, promućuran i vidovit, a još i fiškal, ahahaha, nasjeo na jedan prozirni blef i sad si tu gdje jesi.asilovski wrote:Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:
šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne budi ološ nego priznaj i pojedi govno isto kako sam se ja ispričao tvom dečkuNoor wrote:ništa ja ne koristim, niti znam o tebi ili ikom tvom...nego si takav pametan, promućuran i vidovit, a još i fiškal, ahahaha, nasjeo na jedan prozirni blef i sad si tu gdje jesi.asilovski wrote:Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:
šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?
Kermit-
2014-04-17
pa nemam šta priznat, daj ne zakeraj....bio je čisti blef...jel možeš ti to shvatiti i prihvatiti??? jel te sada toliko sram ili kaj? ja stvarno ne kužim...asilovski wrote:Ne budi ološ nego priznaj i pojedi govno isto kako sam se ja ispričao tvom dečkuNoor wrote:ništa ja ne koristim, niti znam o tebi ili ikom tvom...nego si takav pametan, promućuran i vidovit, a još i fiškal, ahahaha, nasjeo na jedan prozirni blef i sad si tu gdje jesi.asilovski wrote:Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.asilovski wrote:
Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču hehe
šta ti znači isprika kad večeras stigne friška roba ti ćeš po starom....
Guest- Guest
Molim te ne budi ološ a što se tiče starog stvar je u tome da cete vi opet počet sendvičariti i trolati što je nadasve iritantno posebuce jer ste strahovito nemušti što ye vidi iz gore priloženog.Noor wrote:pa nemam šta priznat, daj ne zakeraj....bio je čisti blef...jel možeš ti to shvatiti i prihvatiti??? jel te sada toliko sram ili kaj? ja stvarno ne kužim...asilovski wrote:Ne budi ološ nego priznaj i pojedi govno isto kako sam se ja ispričao tvom dečkuNoor wrote:ništa ja ne koristim, niti znam o tebi ili ikom tvom...nego si takav pametan, promućuran i vidovit, a još i fiškal, ahahaha, nasjeo na jedan prozirni blef i sad si tu gdje jesi.asilovski wrote:Ja bijednik i budala a ti koristiš privatne podatke za debilnu svađu na opskurnom forumu bok te jebo bolje da unuke čuvaš ili šetaš pudla nego ovo za koje ja nemam riječ kako bi to nazvao kao nešto što radi samo šljamNoor wrote:
a nemoj se sramiti sad, nije sramota biti srbin ili srpkinja, sramota je ovo što si ti...bijednik i budala.
šta ti znači isprika kad večeras stigne friška roba ti ćeš po starom....
Kermit-
2014-04-17
jel te tre toliko isprcao da ga ni sada kada se udaljio ne ostavljaš na miru nego ga pokušavaš i dalje gristi kao bijesno udrogirano pašče?!asilovski wrote:Ništa kaže da se najebem milosne mamice babi i jebaču heheNoor wrote:šta kaže supruga, jel zadovoljna bar ona sad kad njeni opet dolaze na red?asilovski wrote:Pupi rekonstruira, kadrovira, bira pred Sabora, dodaje popise lažnih birača, hehe megacar a plenki maše rukicama i sekundira, gdje su botovi i sendvičari i nasa lavica Noorka?
i ti, kojemu je forum kažeš zajebancija sad ovo ozbiljno shvaćaš i upadaš u vlastitu septičku pa nam iz zajebancije i je*anje majki spominješ!!
gdje je admin sada, da čuje "kritičara"
Guest- Guest
Similar topics
» Pupovac podpredsjednik Vlade?
» Najstariji londonski četnik se pita:Što radi Pupovac?Već je trebao dići ustanak
» Vaso Brkić se probudio?Pupovac neće određivati smjer Vlade,ovo je Hrvatska,o njoj odlučuju Hrvati
» Sto se dogadja?Cacic otvoreno porucio Plenkiju da on vise ne podrzava pet ministara a Pupovac eskivirao Plenkija te ce manjinci odvojeno od vlade polagati vijence u Jasenovcu
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Najstariji londonski četnik se pita:Što radi Pupovac?Već je trebao dići ustanak
» Vaso Brkić se probudio?Pupovac neće određivati smjer Vlade,ovo je Hrvatska,o njoj odlučuju Hrvati
» Sto se dogadja?Cacic otvoreno porucio Plenkiju da on vise ne podrzava pet ministara a Pupovac eskivirao Plenkija te ce manjinci odvojeno od vlade polagati vijence u Jasenovcu
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
Page 1 of 1