Delta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Delta
Inače, taj vikend kod Trea doma baš je bil peder bal. Marčelo, Ljubo i Tre. Meni Tre veli ne bilo baš zgodno da ti dođeš,veber_1 wrote:pa nisu pederi.
Guest- Guest
veber_1 wrote:možda zbog cijene?
Cijene ? Pa nije to toliko skupo da bi bilo nešto ekstravagatno. Nije tako brzo da bi bilo vrijedno spoemena. Nije ni lijepo nešto posebno. Ima puno lijepših autiju. To je porez na budale. Ali eto i to neko mora platiti jer inaće bi propeti konjić plakao. Za manje love kupi se puno puno bolji auto. Brži lijepši i funcionalniji. Ako si htio dokazivati društevni status. Opet što si dokazao da si isto kao Kerum ? I u njega isto ferrari. Da si recimo kupio GTR-a ili LFA. Rekao bi ovaj čovijek razumije i voli aute. Ili recimo CCXR ako baš imaš previše novaca. Ovako ti i Kerum vozite iste aute. A on barem ne glumi da je neki vozač.
Guest- Guest
vidiš kako si isključiv! cijena može značit malo.zgdosada wrote:veber_1 wrote:možda zbog cijene?
Cijene ? Pa nije to toliko skupo da bi bilo nešto ekstravagatno. Nije tako brzo da bi bilo vrijedno spoemena. Nije ni lijepo nešto posebno. Ima puno lijepših autiju. To je porez na budale. Ali eto i to neko mora platiti jer inaće bi propeti konjić plakao. Za manje love kupi se puno puno bolji auto. Brži lijepši i funcionalniji. Ako si htio dokazivati društevni status. Opet što si dokazao da si isto kao Kerum ? I u njega isto ferrari. Da si recimo kupio GTR-a ili LFA. Rekao bi ovaj čovijek razumije i voli aute. Ili recimo CCXR ako baš imaš previše novaca. Ovako ti i Kerum vozite iste aute. A on barem ne glumi da je neki vozač.
ohladi, da imam love kupio bi elfa turbo, no nemam.
u biti opet bi imprezu biturbo.
zato langsamabasiher ;)
veber-
2014-12-30
Modena košta kao dva GTR-a. Košto jednako kao i LFA. Cijena ferrarija je previsoka za ono što s dobije. Taj auto je čist šminka košto sami i rekao.veber_1 wrote:vidiš kako si isključiv! cijena može značit malo.zgdosada wrote:veber_1 wrote:možda zbog cijene?
ohladi, da imam love kupio bi elfa turbo, no nemam.
u biti opet bi imprezu biturbo.
zato langsamabasiher ;)
Guest- Guest
A vidi ga kako je lijepi.
https://lexusenthusiast.com/images/gallery/gallery-lexus-lfa-autoart-matte-black/lexus-lfa-autoart-matte-black-19.jpg
https://lexusenthusiast.com/images/gallery/gallery-lexus-lfa-autoart-matte-black/lexus-lfa-autoart-matte-black-19.jpg
Guest- Guest
prodam ti ga za 35k €. godinu dana regan. malo se voziš i frkneš ga. oba smo zaradili.
2014-12-30
veber_1 wrote:prodam ti ga za 35k €. godinu dana regan. malo se voziš i frkneš ga. oba smo zaradili.
Hvala ne vozim takve aute. Ustvari ne volim voziti aute uopće. Ako prodaješ k7 za neku pristojnu cijenu možda se dogovorimo nešto ;).
Guest- Guest
A da baš imam hrpu para koju nažalost nemam kupio bi ovo
http://www.autoscout24.com/offers/toyota-supra-34-turbo-6-gang-rennfahrzeug-gasoline-black-261982289
I to baš taj.
http://www.autoscout24.com/offers/toyota-supra-34-turbo-6-gang-rennfahrzeug-gasoline-black-261982289
I to baš taj.
Guest- Guest
dao ga burkeu. skršio se. pokupio koljenom stupiće. one aluminijske.
stupići skršeni, koljeno plavo, motor totalka.
pijance bog čuva :D
2014-12-30
veber_1 wrote:dao ga burkeu. skršio se. pokupio koljenom stupiće. one aluminijske.
Uvijek sam želio K7. To je ono što ja hoću ali svi su mi govorili nemoj kupovati 1000 kubika to je skupo održavati a nemaš ga di niti voziti. A nedavno sam došao do zaključka ko ih jebe kupiti ću si pa da poginem nakon 100 metara boli me kurac. Barem ću imati motor kakav sam htio uvijek 100 metara. Jesi imao onaj plavo bijeli ? Ili neku drugu boju ?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HR izbeglica, kupio Delta City
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
Page 2 of 2