Daj ošišaj ženo to dijete, šta odgajaš pedera?
Page 1 of 1
Daj ošišaj ženo to dijete, šta odgajaš pedera?
Jedna od prilično osjetljivih tema mama koje imaju sinove tiču se brojnih konotacija koje društvo često zna iščitati kao strašno antimuško. O jednom naoko običnom problemu koji ustvari uopće ne bi smio biti nikakav problem, razgovorali smo s jednom majkom koja se na redovnoj bazi susreće s malo je reći, ali vrlo primitivnim stavovima neznanaca s ceste. Riječ je o njenom trogodišnjem sinu koji ima podužu kosu zbog koje je nedavno imala neugodan susret s neznancem u ranim 40-ima kojeg je frizura njenog sina toliko izacila iz takta da je jednostavno morao prići mami i izraziti svoje nezadovoljstvo jer "Daj ženo ošišaj to dijete, uopće ne liči na muško! Šta odgajaš pedera?"
Mama je, ispričala nam je, i opet ostala bez teksta s obzirom da taj ugodni gospodin nije usput primijetio da je dijete od glave do pete obučeno u muške boje, iz jedne ruke mu viri potrgani traktor, a s drugom mlati svojim malim plastičnim mačem! I to nije muško? Očito da nije jer kako je mama u razgovoru otkrila - "Znate li koliko često mi prilaze neznanci s takvim primitivnim pitanjem! I ne samo nažalost neznanci - tetak, šogor, susjed, svi dijele to mišljenje da malo muško mora imati stesanu kosu jer inače nije muško!
Da se razumijemo, moj sin je meni prezgodan. Kosa mu nije svezana u repiću, a kamoli pričvršćena nekom roskastom špangicom - jednostavno je puštena, repasta od rasta i nešišanja, a stoji mu kao salivena."
Mama je, ispričala nam je, i opet ostala bez teksta s obzirom da taj ugodni gospodin nije usput primijetio da je dijete od glave do pete obučeno u muške boje, iz jedne ruke mu viri potrgani traktor, a s drugom mlati svojim malim plastičnim mačem! I to nije muško? Očito da nije jer kako je mama u razgovoru otkrila - "Znate li koliko često mi prilaze neznanci s takvim primitivnim pitanjem! I ne samo nažalost neznanci - tetak, šogor, susjed, svi dijele to mišljenje da malo muško mora imati stesanu kosu jer inače nije muško!
Da se razumijemo, moj sin je meni prezgodan. Kosa mu nije svezana u repiću, a kamoli pričvršćena nekom roskastom špangicom - jednostavno je puštena, repasta od rasta i nešišanja, a stoji mu kao salivena."
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Daj ošišaj ženo to dijete, šta odgajaš pedera?
Da li je to normalan ili primitivan stav? Da li je naše društvo s takvim stavovima bliže modernom svijetu ili kamenom dobu? Jer, naime, kako nam se pojadala mama iz ove priče - nije to stav samo muških (ne)znanaca - Jako često nam prilaze bakice i sve ozarene komentiraju kako samo imam lijepu curicu! "Dečka", kažem im. "Molim?" Dečka, rekla sam imam slatkog dečka!" "Ali ima dugačku kosicu!" Da, ali ima i tamno plavu trenirku, tamnoplave tenisice, zelenu jaknu, plava kolica i u ruci ima autić! To niste primjetili?" "Ma ja ti zlato više ne vidim baš dobro, stare oči ... A i danas se više ne zna tko se više kako oblači ... Ali jako dobro već s 20 metara primijete kosicu i po difoltu zaključuju da za određivanje spolova ništa nije važnije od frizure?!
http://www.index.hr/mame/clanak/daj-osisaj-zeno-to-dijete-sta-odgajas-pedera/851407.aspx
http://www.index.hr/mame/clanak/daj-osisaj-zeno-to-dijete-sta-odgajas-pedera/851407.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I treba da ga ošiša. Mali dečaci sa dugačkom kosom više liče na devojčice.
ni meni se ne sviđa..cemu to dodatno feminiziranje samo zbog modnih trendova..:-odzango wrote:I treba da ga ošiša. Mali dečaci sa dugačkom kosom više liče na devojčice.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nije ovo nista, moze debo i gluplje samo dok se zagrije
2014-04-19
nisam nikada vidio pedera sa dugom kosom.. pederi su uglavnom kratko ošišani.. muškarci sa dugom kosom su jebači
Guest- Guest
potpis dokazano :)Pinochet wrote:muškarci sa dugom kosom su jebači
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
ta ona seljačka šema, vidi ima dugu kosu, peder..rigbi wrote:potpis dokazano :)Pinochet wrote:muškarci sa dugom kosom su jebači
gledam sve ove pederske parade koje su bile u RH, niti jedan peder sa dugom kosom.. sve sa kratkom.. isto tako od poznatih svjetskih pedera i naših, nitko nema dugu kosu..
kosaši su najveći jebači
Guest- Guest
trampe udri
2014-04-19
oš reći da sam derpe?Pinochet wrote:nisam nikada vidio pedera sa dugom kosom.. pederi su uglavnom kratko ošišani.. muškarci sa dugom kosom su jebači
2014-12-30
Drugo su odrasli muškarci sa dugom kosom, na primer ja, i mali dečaci koje čovek na prvi pogled ne razlikuje od devojčice.Pinochet wrote:nisam nikada vidio pedera sa dugom kosom.. pederi su uglavnom kratko ošišani.. muškarci sa dugom kosom su jebači
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dok su mali, neka ih odgajaju kao muškarce. Kada odrastu, kako hoće.maggie13 wrote:ni meni se ne sviđa..cemu to dodatno feminiziranje samo zbog modnih trendova..:-odzango wrote:I treba da ga ošiša. Mali dečaci sa dugačkom kosom više liče na devojčice.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
u rvackom bantustanu djece je sve manje pa ljudi više ne raspoznaju djecu da li je ženskog ili muškog spola....za 50 godina bit će: ej sused kaj to imaš peseka ili mačku? --- ne pa to mi je dijete zaboga miloga--- kaj je to dete? neki novi kučni ljubimac?
Guest- Guest
Gluposti. U moje doba i kod dječaka bila je duga kosa. Dečki su se furali na Boru Čorbu,na Jana Gilana,Angusa Younga,na Bajagu,na Maradonu,Šurjaka ili Milka Đurovskog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to je samo pomodarstvo, sto je od svega najgore.dzango wrote:Dok su mali, neka ih odgajaju kao muškarce. Kada odrastu, kako hoće.maggie13 wrote:ni meni se ne sviđa..cemu to dodatno feminiziranje samo zbog modnih trendova..:-odzango wrote:I treba da ga ošiša. Mali dečaci sa dugačkom kosom više liče na devojčice.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dugo sam nosio dugu kosu kao izraz bunta prema okolini... uglavnom, izrazito primitivna sredina smo, pa nije ga feminizirala...nekim furbastim klincima baš dobro stoji...
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:I treba da ga ošiša. Mali dečaci sa dugačkom kosom više liče na devojčice.
Eto svi četnici zarašteni pederi
Last edited by catabbath on Sat 6 May - 17:08; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Prosudimo sami!debotoijusto wrote:Da li je naše društvo s takvim stavovima bliže modernom svijetu ili kamenom dobu?
Tja..mudre majke zbore....klincima su,bili curice ili deckici,ostavljali do 3ce godine da kosa raste,nisu sjekli..iz razloga,sto korijen kose postaje u samom odrastanju jaci,jer motra veci teret nositi...kasnije g skljastre na normalu i to je to..ovo na slici jos nije znak za uzbunu..pickasta garderoba jest..
Guest- Guest
Similar topics
» 88-letnik poskušal umoriti ženo, ker ga je varala
» Vuco oprao Severinu:'Daj ženo skuliraj se, tko si ti. Država ima večih problema od tvojih pizdarija.'
» Pitanje za Kicinja pedera
» Ray pusti pedera na miru
» Bakir protiv pedera
» Vuco oprao Severinu:'Daj ženo skuliraj se, tko si ti. Država ima večih problema od tvojih pizdarija.'
» Pitanje za Kicinja pedera
» Ray pusti pedera na miru
» Bakir protiv pedera
Page 1 of 1