Hasanče&Pupi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hasanče&Pupi
ok, ok. samo zemi tabletice.RayMabus wrote:Ja se uopce neuzrujavam , cijelo jutro puštam četničke pjesme i pripremam se za dolazak nove vlade.veber wrote:je.RayMabus wrote:Život je lijep.
a ti opet preskočio terapiju?
južina je dolje?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sad će penzije i HVO-u u ercegbosnu. tko će to platit?
Zasto ne bi onda i cetnicima koji su napadali hrvatski teritorij podijelili penzije i pomagala? Ipak su se ti borili na hrvatskom teritoriju. Demokracija na aparatima.
PLENKOVIĆ KUPIO GLASNOVIĆA Njegov glas za HDZ mogao bi nas koštati i nekoliko milijardi kuna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kupio-glasnovica-njegov-glas-za-hdz--mogao-bi-nas-kostati-i-nekoliko-milijardi-kuna/967969.aspx
Zasto ne bi onda i cetnicima koji su napadali hrvatski teritorij podijelili penzije i pomagala? Ipak su se ti borili na hrvatskom teritoriju. Demokracija na aparatima.
PLENKOVIĆ KUPIO GLASNOVIĆA Njegov glas za HDZ mogao bi nas koštati i nekoliko milijardi kuna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kupio-glasnovica-njegov-glas-za-hdz--mogao-bi-nas-kostati-i-nekoliko-milijardi-kuna/967969.aspx
Guest- Guest
Otkrit cu vam tajnu : ni na iducim izborima kradeze nece moci sastavit vecinu bez ovih i opet ce vam četnici biti premijeri države ...i tako non stop.
U prevodu ostavio sam vam samo jedan izbor : LIKVIDIRAJTE HDZ.
U prevodu ostavio sam vam samo jedan izbor : LIKVIDIRAJTE HDZ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ratnika necini oružje nego um.
I na iducim izborima za tri i po godine HDZ nece imat dovoljnu vecinu nego ce opet morat s ovim koalirat tj četnik ce vam biti premijer i tako non stop.
Samo jedan izbor imate.
I na iducim izborima za tri i po godine HDZ nece imat dovoljnu vecinu nego ce opet morat s ovim koalirat tj četnik ce vam biti premijer i tako non stop.
Samo jedan izbor imate.
2014-04-11
POBJEDA HDZ-A Jandroković izabran za predsjednika sabora, glasanje o ministrima tek nakon izbora
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjeda-hdza-jandrokovic-izabran-za-predsjednika-sabora-glasanje-o-ministrima-tek-nakon-izbora/967859.aspx
Ha ha ha
I tako ce biti i za tri i po godine ....opet nedovoljno za sam sastavit vladu tama ovi manjinci trebaju knap ...opet četnik premijer ....i tako vječno .....dok ih nelikvidirate.
JEDAN JEDINI IZBOR IMATE.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pobjeda-hdza-jandrokovic-izabran-za-predsjednika-sabora-glasanje-o-ministrima-tek-nakon-izbora/967859.aspx
Ha ha ha
I tako ce biti i za tri i po godine ....opet nedovoljno za sam sastavit vladu tama ovi manjinci trebaju knap ...opet četnik premijer ....i tako vječno .....dok ih nelikvidirate.
JEDAN JEDINI IZBOR IMATE.
2014-04-11
A vi ih nemojte likvidirat i četnici ce vam vječno biti premijeri ...VJEČNO.
2014-04-11
Et sve ja na vama , slobodna volja : il čete ih fizički likvidirat il ce vam četnici vječno biti premijeri države.
Pozzz od Lucifera.
Pozzz od Lucifera.
2014-04-11
Dan je lijep , čestitajmo četničkoj koaliciji na pobjedi ...malo sam vam objasnio neke stvari ...polako slažete kockice da ja kad nešto kažem da to nije bezveze.
Uživajte iduce tri i pol godine u četničkoj koaliciji i premijeru Aleksandru ....i nakon toga čete opet.
Osim ako neizaberete drukčije a postoji samo jedan način za to.
Uživajte iduce tri i pol godine u četničkoj koaliciji i premijeru Aleksandru ....i nakon toga čete opet.
Osim ako neizaberete drukčije a postoji samo jedan način za to.
2014-04-11
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Cestitke premijeru Aleksandru Vučiću na osvojenoj vlasti u Hrvatskoj iduce tri i po godine a ako Bog da i poslije ce dok je god HDZa.
---
Jbga pripremite se sad na moju igru iduce tri i pol godine i izbora nakon toga.
AKO NEŽELITE ČETNIKA PREMIJERA ZNATE ŠTA VAM JE CINITI.
DRUGOG IZBORA NEMA A NITI CU VAM GA DATI.
Split, Croatia
Cestitke premijeru Aleksandru Vučiću na osvojenoj vlasti u Hrvatskoj iduce tri i po godine a ako Bog da i poslije ce dok je god HDZa.
---
Jbga pripremite se sad na moju igru iduce tri i pol godine i izbora nakon toga.
AKO NEŽELITE ČETNIKA PREMIJERA ZNATE ŠTA VAM JE CINITI.
DRUGOG IZBORA NEMA A NITI CU VAM GA DATI.
2014-04-11
U suštini ovo je odlican dan : Cestitke premijeru Aleksandru Vučiću na osvojenoj vlasti u Hrvatskoj iduce tri i po godine a ako Bog da i poslije ce dok je god HDZa.
Like · Reply · 5 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Tj da budem precizniji sasvim sam siguran da ce i na iducim izborima za tri i pol godine kradeze slicno proc kao i danas , nategnit vecinu i morat kolairat s ovima i da ce premijer Srbije biti stvarni gospodar Hrvatske ...tako da ostalo vam je samo jedno riješenje ako vam se taj scenario nesviđa.
Like · Reply ·
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-tuzan-je-ovo-dan-za-sabor/968030.aspx
Like · Reply · 5 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Tj da budem precizniji sasvim sam siguran da ce i na iducim izborima za tri i pol godine kradeze slicno proc kao i danas , nategnit vecinu i morat kolairat s ovima i da ce premijer Srbije biti stvarni gospodar Hrvatske ...tako da ostalo vam je samo jedno riješenje ako vam se taj scenario nesviđa.
Like · Reply ·
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-tuzan-je-ovo-dan-za-sabor/968030.aspx
2014-04-11
Uglavnom na vama je hocete li ih fizički likvidirat ovih dana , za godinu , za tri i pol godine , za šest , za deset ili za dvadeset ili nikad.
To je vaš izbor a moj je da ce vam četnik biti premijer VJEČNO.
To je vaš izbor a moj je da ce vam četnik biti premijer VJEČNO.
2014-04-11
Bog imao smisao za humor.
PREMIJER SRBIJE CE VAM BITI VJECNO PREMIJER SVE DOK FIZIČKI NELIKVIDIRATE HDZ.
PREMIJER SRBIJE CE VAM BITI VJECNO PREMIJER SVE DOK FIZIČKI NELIKVIDIRATE HDZ.
2014-04-11
Tko je jači igrač u ovom dvojcu!? Jesu li možda zajedno planirali ovo srbin i mujo?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma koga brige. Živi i pusti druge da žive.epikur37 wrote:Tko je jači igrač u ovom dvojcu!? Jesu li možda zajedno planirali ovo srbin i mujo?
PREMIJER SRBIJE CE VAM VJECNO BITI PREMIJER HRVATSKE SVE DOK FIZICKI NELIKVIDIRATE HDZ.
Slobodna volja.
VAŠ IZBOR.
2014-04-11
To vidiš iz aviona da ti je tu potpis anđeoske hijerarhije tj glasnika Bogova ...slobodan izbor je prisutan.
Živi i pusti druge da žive.
Živi i pusti druge da žive.
2014-04-11
Jednostavno je. Bog je taj koji vas je stavio u baš ovakvu poziciju : il cete to trpit a to je vaša slobodna volja il cete fizicki likvidirat HDZ jer vam drugog nacina za riješavanje ove situacije nece dati.
Slobodna volja i izbor je tu.
Šta god vi izaberete VAŠE JE.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jednostavno je. Bog je taj koji vas je stavio u baš ovakvu poziciju : il cete to trpit a to je vaša slobodna volja il cete fizicki likvidirat HDZ jer vam drugog nacina za riješavanje ove situacije nece dati.
2014-04-11
U novu vladu trebaju uci oni koji du plrnkovica zadužili .
Ocito.
Vjerovatno neki iz SDS , sto je u redu.
Vjerovatno ce doci u obzir neki iz HSS.
ZATIM NEZAVISNI neki.
Onda bi i mogla biti stabilna vecina u saboru .
Osobno bih da i neki iz dijaspore uđe u vladu. Recimo Glasnovica za kulturu itd
Ocito.
Vjerovatno neki iz SDS , sto je u redu.
Vjerovatno ce doci u obzir neki iz HSS.
ZATIM NEZAVISNI neki.
Onda bi i mogla biti stabilna vecina u saboru .
Sve je po pravillima, ili bi ti neka svoja, mislim Petrova ili Baukova? Nekad je to moglo, sad su druga vrimena.RayMabus wrote:Ja se uopce neuzrujavam , treba i vladat tri i po godine u ovakvom sastavu.
Naviknit ćete, polako...
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Ja bi Petrova ili Bauka. Zabave zasigurno ne bi nedostajalo, a to se danas traži...Sora wrote:
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3