Raspudić: Nakon potapanja Hasanbegovića i Esih, desnica će se okrenuti konzervativom Mostu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Raspudić: Nakon potapanja Hasanbegovića i Esih, desnica će se okrenuti konzervativom Mostu
bravo,ovo je za desetjasambrend wrote:epikur37 wrote:Most nekako najviše vuče na tekovine hss-a....konzervativci, dosljedni i to.
Doduše to nije opcija za pravašku desnicu ali za tradicionalno i umjereno desno konzervativno biračko tijelo da.
Pravaši su gkk i uvijek padnu na iste HDZ- ove grablje... Most je dokazao da se s njima ne može tako lako manipulirati, a uz razumnu razinu konzervativnosti nude puno više prosječnom glasacu desnice koji je ipak najčešće glup ko kurac i radije će glasati za govno s HDZ-ovom mašnom, nego za stranku s jasno isprofiliranim stavom i koji mu ide u prilog....
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Raspudić: Nakon potapanja Hasanbegovića i Esih, desnica će se okrenuti konzervativom Mostu
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Most nekako najviše vuče na tekovine hss-a....konzervativci, dosljedni i to.
Doduše to nije opcija za pravašku desnicu ali za tradicionalno i umjereno desno konzervativno biračko tijelo da.
Pravaši su gkk i uvijek padnu na iste HDZ- ove grablje... Most je dokazao da se s njima ne može tako lako manipulirati, a uz razumnu razinu konzervativnosti nude puno više prosječnom glasacu desnice koji je ipak najčešće glup ko kurac i radije će glasati za govno s HDZ-ovom mašnom, nego za stranku s jasno isprofiliranim stavom i koji mu ide u prilog....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobar ninin tekst.
2014-04-12
maggie13 wrote:Dobar ninin tekst.
slazem se , gospo moja
a nije lako to priznat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
najteze je bit iskren prema sebi, deboto moj.. @_@debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Dobar ninin tekst.
slazem se , gospo moja
a nije lako to priznat
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
HDZ je, unatoč privremenoj pobjedi, div na staklenim nogama i Most će ih u kampanji lako tući prikazujući ih kao monstruma kojeg sačinjavaju Todorićeva glava, Sauchin obraz i Pupovčev dah.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:..nekidan razgovaram sa jednim mostovcem koji senalazi na lsiti za zagreb..a zivi u mojem kvartu..on kaze meni 'pa nije bas tako vazna međunarodna politika mi tu nista puno ne mozemo'..ja ne vjerujem svojim ocima..'nije vazna..i mi tu nista ne mozemo'..kad sam objasnio neke stvari...on se poceo izvlaciti..'most je stvoren da radi za lokalnu zajednicu'..pa sto onda konjino hoces na drzavnoj razini vlast..kandidirajte se samo za lokalne izbore i to je to....
Guest- Guest
http://vijesti.hrt.hr/386904/emotivan-govor-alkarskog-vojvode-ante-vucica-u-gradu-heroju
4:40 plenki u euforiji na pozdrav zatočenim hrvatskim generalima
4:40 plenki u euforiji na pozdrav zatočenim hrvatskim generalima
da konzervativni most je li itko od vas pratio poteze mosta ili ste samo čitali što most radi protiv svog partnera u vladi i bilo vam milo oko srca?
Guest- Guest
eto ja sam sve to pratio i bilo mi je milo oko srca kad se pokazalo da će i ovaj puta HDZ izvisiti u pokušaju da se most sruši.metilda wrote:da konzervativni most je li itko od vas pratio poteze mosta ili ste samo čitali što most radi protiv svog partnera u vladi i bilo vam milo oko srca?
Kako god okreneš most je pobjednik a HDZ sada izgleda ko ošušurena kokoš i predstoje im jako teški dani.Na jesen novi izbori a onda papa ljige.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Dolazi li MOSTU na naplatu suradnja sa Milanovicem i Raspudic ima?!
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Raspudić i Troskot korak do pridruživanja Mostu
» Dolazi li MOSTU na naplatu suradnja sa Milanovicem i Raspudic ima?!
» Ništa od suradnje Bandića i Esih/Hasanbegovića?!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
Page 2 of 2