Jandroković priznao:'Plenković je nakon odbijenice Esih i Glasnovića sve nervozniji'
Page 1 of 1
Jandroković priznao:'Plenković je nakon odbijenice Esih i Glasnovića sve nervozniji'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/strategija-hdz-a-za-opstanak-vlade-potpisi-za-jandrokovica-prioritet-blizu-smo-ali-plenkovic-je-nakon-odbijenice-esih-i-glasnovica-postao-nervozan/5992316/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jandroković priznao:'Plenković je nakon odbijenice Esih i Glasnovića sve nervozniji'
ajde jandrokovic sto se ti briones..promjenio si sefova mali milijun a ti opstao uvlaceci se u dupe svakom sefom pa tako ces i novom...a svaki put si prvi ili među prvim napustio sefove u prvoj krivini pa ces i plenkija..cim je on tebi nervozan vec si napravio strategiju kako da mu se zahvalis..'plenki hvala na svemu ja odo se uguzit novom sefu'
2015-09-08
Re: Jandroković priznao:'Plenković je nakon odbijenice Esih i Glasnovića sve nervozniji'
....a plenki sigurno vec zove svoje prave sefove u briselu..'ajme ljudi zovite me natrag iz ove ludnice,hocu svoju anemiju u briselskom uredu...'
2015-09-08
evo ekipe 'snova' u vrhu hdz-a....koji bi mozda za vrijeme tuđmana sadili cvijece na pantovscaku
plenkovic
seks
jandrokovic
bozinovic
vaso brkic
ivo steir
martina dalic
nina obuljen
branko bacic
......pa te vlastita obitelj ne dozivljava....
plenkovic
seks
jandrokovic
bozinovic
vaso brkic
ivo steir
martina dalic
nina obuljen
branko bacic
......pa te vlastita obitelj ne dozivljava....
2015-09-08
A zaboravio si predsjednicu?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
predsjednica nije u hdz-u po ustavu kao predsjednikEva_ wrote:A zaboravio si predsjednicu?
2015-09-08
A i bila je kandidat kandidat stranke zelenih. Sorry, moja greška.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ajde Eva ni HDZ trolovi je nisu ovdje toliko zazivali kao ti ako ćemo pravo...meni iskreno bilo bitno samo da zampas padne...
darth_vader-
2014-04-17
precjednica se češlja...Eva_ wrote:A zaboravio si predsjednicu?
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» Varšava nakon odbijenice Francuske i Njemačke: Weimarski trokut je 'potrošen'
» Plenkovic sve nervozniji:'Tko ne glasa za IK taj je protiv mene i destabilizira HDZ'!Glavas Zekanovicu:'Ne radi spektakl''
» Plenković je kupovanjem Glasnovića napravio kazneno djelo, tvrde u HNS-u
» Jandrokovic priznao da su navijaci uhiceni u slucaju Janica kao opomena onim koji imaju u planovima da fizicki i verbalno napadaju politicare
» Varšava nakon odbijenice Francuske i Njemačke: Weimarski trokut je 'potrošen'
» Plenkovic sve nervozniji:'Tko ne glasa za IK taj je protiv mene i destabilizira HDZ'!Glavas Zekanovicu:'Ne radi spektakl''
» Plenković je kupovanjem Glasnovića napravio kazneno djelo, tvrde u HNS-u
» Jandrokovic priznao da su navijaci uhiceni u slucaju Janica kao opomena onim koji imaju u planovima da fizicki i verbalno napadaju politicare
Page 1 of 1