Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Marc isprskao MOST ( a i mnoge druge)
Tako nešto ...opet pada vlada jer ŽZ nemože smislit Todorića.Pinochet wrote::D :D :D :Dslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:baš suprotno, čitam po komentarima na internetu
Čitaš samo ono što želiš pročitati i uvjeravaš samoga sebe u ono u što se želiš uvjeriti i nesposoban si za svako iole ozbiljnije kritičko promišljanje o politici. Klasičan primjer kognitivne disonance, a rekao bih i ponašanja u skladu sa osjećajem pripadnosti nekoj opskurnoj vjerskoj sekti.
dobro, tako je MOST trebao i "prvi put propasti" pa su osvojili stabilnih 11 ili 13 mandata. I sada će sigurno oni 10ak mandata, i ŽZ bi mogao uz malo sreće dogurati do 10mandata, pa neka se KRaDeZe i HNS /SDP jebu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pinochet wrote:dobro, tako je MOST trebao i "prvi put propasti" pa su osvojili stabilnih 11 ili 13 mandata.
Taj scenarij više neće proći. Pogledaj rezultate anketa. A čak i da prođe, s Mostom ionako više nitko neće koalirati pa je tu, ako se ne stvori neka jasna većina, sasvim izgledna velika kolicija. Imali smo je već 1991. i 1992. godine i nije loše funkcionirala. Jedino što je tu potrebno je promjena Bernardića na čelu SDP-a Piculom, ali to je zaista najmanji problem.
Guest- Guest
glas uhljeba wrote:RayMabus wrote:
Stoji al Agrokor ima samo 18 mjeseci fore da se izvuce našim parama a ovi ce do tada srušti svaku vladu .....uništenje kradeza i SDPa.
kojim vašim parama?
Pusti ga, vidiš da ne zna.
Guest- Guest
Pa tako će i biti najvjerojatnije i ne vidim neki problem u tome. Stvar je u tome što je MOST politički mrtav nakon tih izbora jer im niko neće pružiti ruku.RayMabus wrote:Budete vi na nove izbore pa vi lajte šta god hocete ....nema nitko dovoljno biracko tijelo da bez MOSTa ili ŽZ sastavi vladu a i jedni drugi ce Agrokor raskupusti a to je financijska logistika kradezeu i SDPu.
Pada vlada , izbori , pada vlada , izbori ....pao Agrokor jer je padala vlada.
Guest- Guest
Bitno je samo da vlada pada ovih 15 mjeseci ....sve ostalo je nebitno ....uništenje finacinjera kradeza i SDP tj Agrokora.
SDP još i ima dodatnog finacinjera multikulti , Ruse , Srbe al kradeze je kaput.
Kradeze je spašavanjem Todorica sebi puca u usta.
PA PA
SDP još i ima dodatnog finacinjera multikulti , Ruse , Srbe al kradeze je kaput.
Kradeze je spašavanjem Todorica sebi puca u usta.
PA PA
2014-04-11
još bolja je velika koalicija.slidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:dobro, tako je MOST trebao i "prvi put propasti" pa su osvojili stabilnih 11 ili 13 mandata.
Taj scenarij više neće proći. Pogledaj rezultate anketa. A čak i da prođe, s Mostom ionako više nitko neće koalirati pa je tu, ako se ne stvori neka jasna većina, sasvim izgledna velika kolicija. Imali smo je već 1991. i 1992. godine i nije loše funkcionirala. Jedino što je tu potrebno je promjena Bernardića na čelu SDP-a Piculom, ali to je zaista najmanji problem.
Onda će većina birača konačno dobiti potvrdu da su HDZ=SDP, što otvara prostor manje lopovskim strankama još više. A i ta velika koalicija će prdnuti u fenjer.
Neka samo daj malo anarhije i malo slobode da nemamo lopove iznad nas da nam uvode poreze. Uspijemo još ukinuti porez na nekretnine
Guest- Guest
Pa brige ih ...stvarno neznam šta ti nije jasno u recenici da oni nisu stranka nego jahaci apokalipse.tre911 wrote:Pa tako će i biti najvjerojatnije i ne vidim neki problem u tome. Stvar je u tome što je MOST politički mrtav nakon tih izbora jer im niko neće pružiti ruku.RayMabus wrote:Budete vi na nove izbore pa vi lajte šta god hocete ....nema nitko dovoljno biracko tijelo da bez MOSTa ili ŽZ sastavi vladu a i jedni drugi ce Agrokor raskupusti a to je financijska logistika kradezeu i SDPu.
Pada vlada , izbori , pada vlada , izbori ....pao Agrokor jer je padala vlada.
Last edited by RayMabus on 2/5/2017, 00:47; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:PA PA
Eto, ti ovako slobodno nastavi do jutra, a ja odoh na spavanje.
Pa-pa i laku noć.
Guest- Guest
Pinochet wrote:Onda će većina birača konačno dobiti potvrdu da su HDZ=SDP, što otvara prostor manje lopovskim strankama još više.
Upravo Mostovi mokri snovi kako ih je opisao Raspudić.
A Relković je odlično objasnio zašto takav scenarij nije moguć.
E sad, da to još samo tebi dođe u glavu...
Guest- Guest
Nije neki kompliciran scenario : pada vlada , izbori , pada vlada , izbori ...prnijo Agrokor.
Nema finacijske logistike za kradeze.
Hebe se MOST sa stranku , ako ovo uspiju na konju su.
Nema finacijske logistike za kradeze.
Hebe se MOST sa stranku , ako ovo uspiju na konju su.
2014-04-11
MOST nije stranka nego jahaci apokalipse i kad to pocmete tako gledat onda ce vam sve šta oni rade biti jasno.
Vjerojatno cete to i skužit al ce biti kasno da se kradeze i SDP spoje da spase Agrokor.
Vjerojatno cete to i skužit al ce biti kasno da se kradeze i SDP spoje da spase Agrokor.
2014-04-11
netrribaju mi neki bosanski HDZovi analitičari soliti pamet, pametniji sam od 95% Hrvataslidingdoorsoperator wrote:Pinochet wrote:Onda će većina birača konačno dobiti potvrdu da su HDZ=SDP, što otvara prostor manje lopovskim strankama još više.
Upravo Mostovi mokri snovi kako ih je opisao Raspudić.
A Relković je odlično objasnio zašto takav scenarij nije moguć.
E sad, da to još samo tebi dođe u glavu...
Guest- Guest
Kradeze nešto pokušava , misli da ce novim izborima dobit više glasova a MOST ih javno proziva i razotkriva da svi vide kakava je to guba ....nisu ni s onim Plenkovicem dobili vecinu pa nec ni sad i ostaje im samo sa četnicima i Vesnom Pusic da koaliraju a nece ni to moc na tim novim izborima jer ih ovi kenjaju javno da cijeli narod to vidi.
Pa je stoga na iducim izborima moguca neka koalicija MOST SDP pa odugovlacenje pa ako SDP pokuša zaštiti Agrokor : PADA VLADA.
KRAJ AGROKORA.
A TO JE = KRAJ KRADEZA I SDP finacijske logistike ...PADAJU.
Pa je stoga na iducim izborima moguca neka koalicija MOST SDP pa odugovlacenje pa ako SDP pokuša zaštiti Agrokor : PADA VLADA.
KRAJ AGROKORA.
A TO JE = KRAJ KRADEZA I SDP finacijske logistike ...PADAJU.
2014-04-11
aben wrote:Ja drugog rješenja za ovaj problem ne vidim.
jer si socijalist,
rješenje je privatizacija.
Domoljubi - fetišisti koji mrze Hrvatsku
http://www.index.hr/vijesti/clanak/domoljubi--fetisisti-koji-mrze-hrvatsku/966747.aspx
Guest- Guest
"No to i nije bitno za ovu priču. Kao ni to što je Marić znao a što ne: puno je bitnije da Orepić sad priča o kriminalu u Agrokoru koji treba istražiti. On je ministar unutarnjih poslova, što je čekao godinu i pol dana s otvaranjem istrage, ako je imao saznanja da tamo ima nekakvog kriminala???"
Ma pusti Orepića, on je bio jako zaposlen obilaženjem kuća i stanova, di bi eventualno mogli stanovati 'Ercegovci...tribalo je provjeriti
jel ima koji bez državljanstva, jel mu se slaže osobna sa stanom bivanja. Rezltatov njegovih pregleda nismo vidili, valjda je državna tajna.
Kad sam već kod državne tajne, ne znam šta bi s onim registrom i rezultatima objave...Koliko je bilo krivih branitelja to valjda nikad nećemo saznati. Državna tajna, jebiga...HRT zna ali ne smi reć.
Ma pusti Orepića, on je bio jako zaposlen obilaženjem kuća i stanova, di bi eventualno mogli stanovati 'Ercegovci...tribalo je provjeriti
jel ima koji bez državljanstva, jel mu se slaže osobna sa stanom bivanja. Rezltatov njegovih pregleda nismo vidili, valjda je državna tajna.
Kad sam već kod državne tajne, ne znam šta bi s onim registrom i rezultatima objave...Koliko je bilo krivih branitelja to valjda nikad nećemo saznati. Državna tajna, jebiga...HRT zna ali ne smi reć.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Njemu bi trebao jedan dobar psihijatar.RayMabus wrote:Da Petrov je psihijatar ....
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Jedini način da se zaustavi rastući Most je velika koalicija hdza i sdpa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina. Što se tiče Marića i Agrokora da bilo je kriminala jer je cijeli koncept piramidalna shema, monopol i reket i da Marić je sve to znao dapače on zna sve za razliku od nas i izravno je sudjelivao u toma a to je i razlog zašto je bradavičasti došao u vladu. Da ti to nije jasno moraš biti komplet mulac...
Kermit-
2014-04-17
tocno..ali zaboravljas da je doista oreskovic inzistirao na maricevu dolasku u vladu kao nestranacki kadar...a petrov to podrzao bez upitnika..karamarko nije bio bas za to da maric bude mini.fin...ali to je bio jedan od uvjeta za sastavljanje vlade..a sumnjam da netko prije godinu i koji mjesec vise nije znao da je agrokor i tad bio u qurtzuasilovski wrote:A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina. Što se tiče Marića i Agrokora da bilo je kriminala jer je cijeli koncept piramidalna shema, monopol i reket i da Marić je sve to znao dapače on zna sve za razliku od nas i izravno je sudjelivao u toma a to je i razlog zašto je bradavičasti došao u vladu. Da ti to nije jasno moraš biti komplet mulac...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa došao je po naputku Tode a uz blagoslov hadezea, ja sam čuo da je Agrokor gotov u jesen 2015.g.vuksadinare wrote:tocno..ali zaboravljas da je doista oreskovic inzistirao na maricevu dolasku u vladu kao nestranacki kadar...a petrov to podrzao bez upitnika..karamarko nije bio bas za to da maric bude mini.fin...ali to je bio jedan od uvjeta za sastavljanje vlade..a sumnjam da netko prije godinu i koji mjesec vise nije znao da je agrokor i tad bio u qurtzuasilovski wrote:A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina. Što se tiče Marića i Agrokora da bilo je kriminala jer je cijeli koncept piramidalna shema, monopol i reket i da Marić je sve to znao dapače on zna sve za razliku od nas i izravno je sudjelivao u toma a to je i razlog zašto je bradavičasti došao u vladu. Da ti to nije jasno moraš biti komplet mulac...
Kermit-
2014-04-17
..i uz blčagoslov most-a jer se most i tada mogao buniti a znao je odakle dolazi..dakle moguc sukob interesa..a nisu..nego su se uhvatili onog levata od ministra branitelja koji je tisucu puta manja steta od marica..asilovski wrote:Pa došao je po naputku Tode a uz blagoslov hadezea, ja sam čuo da je Agrokor gotov u jesen 2015.g.vuksadinare wrote:tocno..ali zaboravljas da je doista oreskovic inzistirao na maricevu dolasku u vladu kao nestranacki kadar...a petrov to podrzao bez upitnika..karamarko nije bio bas za to da maric bude mini.fin...ali to je bio jedan od uvjeta za sastavljanje vlade..a sumnjam da netko prije godinu i koji mjesec vise nije znao da je agrokor i tad bio u qurtzuasilovski wrote:A isprskao moj kurac, brani HDEZE koji je u biti nešto najgore što se dogodilo na ovim prostorima u zadnji 600-700 godina. Što se tiče Marića i Agrokora da bilo je kriminala jer je cijeli koncept piramidalna shema, monopol i reket i da Marić je sve to znao dapače on zna sve za razliku od nas i izravno je sudjelivao u toma a to je i razlog zašto je bradavičasti došao u vladu. Da ti to nije jasno moraš biti komplet mulac...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Mic po Mic (alo marc)
» Marc, Safet?
» Marc opet *ebe
» Marc opet šprica po antifama
» KORISNO ZA MNOGE
» Marc, Safet?
» Marc opet *ebe
» Marc opet šprica po antifama