NEREDI U PARIZU Prosvjednici molotovljevim koktelima gađali policiju
Page 1 of 1
NEREDI U PARIZU Prosvjednici molotovljevim koktelima gađali policiju
DESECI zamaskiranih mladih napalo je u Parizu molotovljevim koktelima policiju koja je odgovorila suzavcem, a u sukobu je ozlijeđeno troje pripadnika interventne policije, od kojih je jedan zadobio teške opekline, javljaju agencije i dodaju da je prosvjed u povodu praznika rada 1. svibnja inače bio miran.
"Zamaskirane osobe bacale su na policiju razne predmete i molotovljeve koktele, a snage reda odgovorile su suzavcem. Ozlijeđeno je troje policajaca", kazala je glasnogovornica policije.
Iz povorke u povodu 1. svibnja izdvojilo se oko 150 zamaskiranih mladih koji su izazvali nerede.
Najglasniji sindikalisti i ekstremna desnica
Mimohod u povodu 1. svibnja organizirala su četiri sindikata, prosvjedujući protiv ukidanja radničkih prava, ali i ekstremne desnice pa su se čuli pozivi za uskraćivanje glasa čelnici Nacionalne fronte (FN) Marine Le Pen u drugom krugu predsjedničkih izbora.
No, između sindikata je došlo do raskola oko usvajanja stajališta prema predsjedničkim kandidatima. Drugi krug predsjedničkih izbora, u kojem će se sučeliti Le Pen i centrist Emmanuel Macron, održava se u nedjelju, 5. svibnja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/neredi-u-parizu-prosvjednici-molotovljevim-koktelima-gadjali-policiju/967051.aspx
Šteta šta im bombe prave nebace , nek zarade tu plaču krvavo.
"Zamaskirane osobe bacale su na policiju razne predmete i molotovljeve koktele, a snage reda odgovorile su suzavcem. Ozlijeđeno je troje policajaca", kazala je glasnogovornica policije.
Iz povorke u povodu 1. svibnja izdvojilo se oko 150 zamaskiranih mladih koji su izazvali nerede.
Najglasniji sindikalisti i ekstremna desnica
Mimohod u povodu 1. svibnja organizirala su četiri sindikata, prosvjedujući protiv ukidanja radničkih prava, ali i ekstremne desnice pa su se čuli pozivi za uskraćivanje glasa čelnici Nacionalne fronte (FN) Marine Le Pen u drugom krugu predsjedničkih izbora.
No, između sindikata je došlo do raskola oko usvajanja stajališta prema predsjedničkim kandidatima. Drugi krug predsjedničkih izbora, u kojem će se sučeliti Le Pen i centrist Emmanuel Macron, održava se u nedjelju, 5. svibnja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/neredi-u-parizu-prosvjednici-molotovljevim-koktelima-gadjali-policiju/967051.aspx
Šteta šta im bombe prave nebace , nek zarade tu plaču krvavo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: NEREDI U PARIZU Prosvjednici molotovljevim koktelima gađali policiju
Pristalice Melanšona su ljute što ih pozivaju da glasaju za Makrona da bi zaustavili njegovu rivalku, a sam Melašon je odbio da predloži svojim glasačima za koga da glasaju u drugom krugu.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18509-razdor-meu-francuzima-uoci-drugog-kruga-izbora#838446
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18509-razdor-meu-francuzima-uoci-drugog-kruga-izbora#838446
2014-04-11
Macron je treći dan zaredom svoju protukandidatkinju Marine Le Pen nazvao ekstremisticom, dok je ona njega nazvala klonom nepopularnog socijalističkog predsjednika na odlasku Francoisa Hollandea pod kojim je služio kao ministar gospodarstva od 2014. do 2016.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-i-le-pen-nemilosrdno-udarali-jedno-po-drugom-ima-li-mjesta-za-preokret/967060.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/macron-i-le-pen-nemilosrdno-udarali-jedno-po-drugom-ima-li-mjesta-za-preokret/967060.aspx
2014-04-11
Sad ce islamisti napravit napad pa se poveca broj ovih šta su za NF pa onda kao kontramjera određen broj lijevicara od umjerenih postane ekstremna ....zatvoreni krug koji vodi ka građanskom ratu il bar teškom rasulu društva.
Et htjeli ste demokraciju i emanicpaciju.
2014-04-11
Raya za francuskoga diktatora!
Ne hvala , ne zanima me ta zemlja osim da im pošaljem pušaka da se pobiju bolje međusobom.Regoč wrote:Raya za francuskoga diktatora!
...
Prema riječima službenika, policajce je zahvatila vatra. Jedan je zadobio teške povrede. Policija je uzvratila suzavcem. Svuda okolo je slomljeno staklo, te zapaljeni izlozi radnji. Razvaljena si u autobuska stajališta.
Zapaljena su i parkirana vozila te motocikli, a uništeni su i zidovi na obližnjim objektima.
Na ulicama su dvije grupe demonstranata - oni koji protestuju protiv Marine Le Pen i oni koji su protiv Emmanuela Macrona. Policija i vojska daju sve od sebe da se ove grupe ne sastanu jer bi incident mogao eskalirati.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/demonstranti-i-dalje-na-ulicama-pariza-povrijedjeni-policajci-unistene-radnje-i-stajalista/170501068#12
2014-04-11
puhhhhh..!!! genije....sto vise dodati..RayMabus wrote:Sad ce islamisti napravit napad pa se poveca broj ovih šta su za NF pa onda kao kontramjera određen broj lijevicara od umjerenih postane ekstremna ....zatvoreni krug koji vodi ka građanskom ratu il bar teškom rasulu društva.
Guest- Guest
Jep se Lev..trpaj ti kod sebea..
Guest- Guest
jeb se ti :Dpismejker wrote:Jep se Lev..trpaj ti kod sebea..
trpaj, u germaniju holandiju dansku svedsku francusku britaniju belgiju, trpaaaaaj
a ti svetac, skupi kakvu kintu i kupi par hektara zemlje daleko od toga, udobnu zemunicu i boli te kurac,
ako zelis struju obrati se meni ja cu ti dat savjet za jeftino imat 4 kw naravno pusku optiku i luk i strijelu, i uzivanac
a ti svetac, skupi kakvu kintu i kupi par hektara zemlje daleko od toga, udobnu zemunicu i boli te kurac,
ako zelis struju obrati se meni ja cu ti dat savjet za jeftino imat 4 kw naravno pusku optiku i luk i strijelu, i uzivanac
drugo boldano..ostajemo u kontaktu..jos neke stvar ice trebati off record..
Guest- Guest
najbitnija stvar ti je potok, neka jebena suma iza ledja i nacin da saznas bar na kilometar ako netko dolazipismejker wrote:prvo boldano rjeseno..sjeveroistok novosibirska..Leviathan2 wrote:jeb se ti :Dpismejker wrote:Jep se Lev..trpaj ti kod sebea..
trpaj, u germaniju holandiju dansku svedsku francusku britaniju belgiju, trpaaaaaj
DONE...Leviathan2 wrote:najbitnija stvar ti je potok, neka jebena suma iza ledja i nacin da saznas bar na kilometar ako netko dolazipismejker wrote:prvo boldano rjeseno..sjeveroistok novosibirska..Leviathan2 wrote:jeb se ti :Dpismejker wrote:Jep se Lev..trpaj ti kod sebea..
Guest- Guest
Njega moš mlatit a ja ako ti se pojavim na tim prosvjedima ide ti kašikara.
Imaš srece šta sam miroljubiv.
2014-04-11
na festivalu demokracije na trgu majdan je slično bilo
Similar topics
» Navijači Kolna namjeravaju napasti Delije molotovljevim koktelima!?
» Neredi u Rimu: Pronađeno tijelo. Migranti palili madrace i aute, gađali policajce
» Švedska: Neredi zbog okupljanja neonacista, antifašisti napali policiju
» Usred performansa gađali ga kamenjem
» Ministarstvo zdravstva gađali jajima
» Neredi u Rimu: Pronađeno tijelo. Migranti palili madrace i aute, gađali policajce
» Švedska: Neredi zbog okupljanja neonacista, antifašisti napali policiju
» Usred performansa gađali ga kamenjem
» Ministarstvo zdravstva gađali jajima
Page 1 of 1