Zametki države KURDISTANA na teritoriju Sirije i Iraka?
Page 37 of 41
Page 37 of 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Re: Zametki države KURDISTANA na teritoriju Sirije i Iraka?
ti bi pojeo takvu obeščašćenu?govinda wrote:I ja nisam povjerovao u taj dio..mutava baštarda wrote:kako da ne... da su bacili ražu natrag u more...govinda wrote:Ma covjek je bio od Kurdistana do Basre, radio sa Arapima, sunijama i sijama, Kurdima..nego ima jedna prica koju su mu ispricali u Basri neka trojica pirata, Arapa koji su radili sa njim. Tokom rata izmedju Iraka i Irana ova trojica i jos jedan imali brodicu i svercali izmedju Iraka i Irana i bacili jednom mrezu u more i izvadili razu..i glupi Arap odluci da pojebe razu i kako joj ga je stavio tako ga ova nabode na svoj rep..rana se zatrovala, onina pucini i krepo lik i ovi bace i njega i razu u more..pricao mi je ti Arapi jebu sve zivo, od kamila do zecova..Leviathan2 wrote:zas nebi bi bila drugacija, ameri kuhaju, dilovi padaju budale ginu, i kod kurda i kod ostalijeh,govinda wrote:Kad bih vam rekao da radim sa covjekom koji je 4 godine radio u Iraku za privatne zastitarske firme i da je njegova prica skroz drugacija od ovoga sto vi trkeljate ovdje vi mi en bi vjerovali, jelde?
mislim, nista novog na kugli zemaljskoj, svi su ratovi isti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ulove par macaka u luci, povade im zube pandze i stave u neku kutiju bez hrane par dana, naravno na kutiji ostave rupu,
onda kad prigusti samo gurne k..c unutra
onda kad prigusti samo gurne k..c unutra
A opet, jedan sija, Arap, koji je tokom iracko iranskog rata bio u Sadamovoj vojsci je govorio o Irankama kako su se karale sa Arapima za jedan dolar..hocu reci, to je takav miks tamo, sije arapi kontra sija sunita ali ne vjeruju sijama Irancima, Kurdima niko ne vjeruje, suniti su kontra svih ali rado rade za Amerikance..mah, sranje uglavnom i nafta se izvlaci i izvlaci i izvlaci...
2016-11-17
Ja ne bi, jebes razu nego nesto kontam ovi pirati, bas oni nesto paze na to jel raza nevina il nije...Noor wrote:ti bi pojeo takvu obeščašćenu?govinda wrote:I ja nisam povjerovao u taj dio..mutava baštarda wrote:kako da ne... da su bacili ražu natrag u more...govinda wrote:Ma covjek je bio od Kurdistana do Basre, radio sa Arapima, sunijama i sijama, Kurdima..nego ima jedna prica koju su mu ispricali u Basri neka trojica pirata, Arapa koji su radili sa njim. Tokom rata izmedju Iraka i Irana ova trojica i jos jedan imali brodicu i svercali izmedju Iraka i Irana i bacili jednom mrezu u more i izvadili razu..i glupi Arap odluci da pojebe razu i kako joj ga je stavio tako ga ova nabode na svoj rep..rana se zatrovala, onina pucini i krepo lik i ovi bace i njega i razu u more..pricao mi je ti Arapi jebu sve zivo, od kamila do zecova..Leviathan2 wrote:
zas nebi bi bila drugacija, ameri kuhaju, dilovi padaju budale ginu, i kod kurda i kod ostalijeh,
mislim, nista novog na kugli zemaljskoj, svi su ratovi isti
2016-11-17
neki diletanti, možda i ražojunferi....nije im na pamet palo da će ih ubost repinomgovinda wrote:Ja ne bi, jebes razu nego nesto kontam ovi pirati, bas oni nesto paze na to jel raza nevina il nije...Noor wrote:ti bi pojeo takvu obeščašćenu?govinda wrote:I ja nisam povjerovao u taj dio..mutava baštarda wrote:kako da ne... da su bacili ražu natrag u more...govinda wrote:
Ma covjek je bio od Kurdistana do Basre, radio sa Arapima, sunijama i sijama, Kurdima..nego ima jedna prica koju su mu ispricali u Basri neka trojica pirata, Arapa koji su radili sa njim. Tokom rata izmedju Iraka i Irana ova trojica i jos jedan imali brodicu i svercali izmedju Iraka i Irana i bacili jednom mrezu u more i izvadili razu..i glupi Arap odluci da pojebe razu i kako joj ga je stavio tako ga ova nabode na svoj rep..rana se zatrovala, onina pucini i krepo lik i ovi bace i njega i razu u more..pricao mi je ti Arapi jebu sve zivo, od kamila do zecova..
2017-10-06
Dojadile im kamile valjdaNoor wrote:neki diletanti, možda i ražojunferi....nije im na pamet palo da će ih ubost repinomgovinda wrote:Ja ne bi, jebes razu nego nesto kontam ovi pirati, bas oni nesto paze na to jel raza nevina il nije...Noor wrote:ti bi pojeo takvu obeščašćenu?govinda wrote:I ja nisam povjerovao u taj dio..mutava baštarda wrote:
kako da ne... da su bacili ražu natrag u more...
2016-11-17
Cionošiptari nakon batina od Šiita rekli da odustaju od nezavisnosti.
http://www.advance.hr/vijesti/iracki-kurdistan-zeli-spasiti-sto-se-spasiti-da-bagdadu-sada-nude-dijalog-i-odustajanje-od-proglasenja-neovisnosti/
Žid na njemačkoj socijali, đoda i ero na teškim paratima.
http://www.advance.hr/vijesti/iracki-kurdistan-zeli-spasiti-sto-se-spasiti-da-bagdadu-sada-nude-dijalog-i-odustajanje-od-proglasenja-neovisnosti/
AlfaOmega wrote:Cionošiptari nakon batina od Šiita rekli da odustaju od nezavisnosti.
:D
Zadnje vrijeme geopolitika im nikako ne ide, sve promašaj do promašaja.
Zametki ispadoše pobačaji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Syria War Report – October 25, 2017: US-backed Forces Seize More Oil Fields In Deir Ezzor Province
https://southfront.org/syria-war-report-october-25-2017-us-backed-forces-seize-more-oil-fields-in-deir-ezzor-province/
Moji napreduju.
RUS-backed Forces su tamo trenutno u qrtzu.
https://southfront.org/syria-war-report-october-25-2017-us-backed-forces-seize-more-oil-fields-in-deir-ezzor-province/
Moji napreduju.
RUS-backed Forces su tamo trenutno u qrtzu.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
2016-07-22
While IS attacks SDF positions in the Jafra train station, the regime forces (Assadisti -op Ero ) come to support IS by bombing SDF with tank shells ANHA/Pic AFP.Leviathan2 wrote:jednostavno glupost s kurdske strane ako pozele zadrzat naftna polja, a i s druge strane suradnja sa isilovcima,
jebiga, sad ce i oni dobit po picki jer im je u sdf uslo pun kurac eks isilovaca
kurdi ce spusit iz razloga jer imaju sdf medju sobom, prevrtljive arape
https://twitter.com/ClaudiaAlMina/status/923167013534683137
Arapi su Arapi, jel tako, kume? .
2016-07-22
Glavni pušači su tvoji sunniti. Ito najveći.govinda wrote:Popusise ga Kurdi...
Erdogan se preko Kurda pušava oprati pred domaćom javnosti, ali, avaj, i Kurdi su većinski sunniti.
Što nisu uspjeli šiiti; Asadovci, Libanonci i Iranci, tu im priskače na pomoć sunnit Erdogan.
2016-07-22
Eroo wrote:Glavni pušači su tvoji sunniti. Ito najveći.govinda wrote:Popusise ga Kurdi...
Erdogan se preko Kurda pušava oprati pred domaćom javnosti, ali, avaj, i Kurdi su većinski sunniti.
Što nisu uspjeli šiiti; Asadovci, Libanonci i Iranci, tu im je na pomoći sunnit Erdogan.
Možete li vas dvojica negdje privatno plakati i kukati nad situacijom. :D
A ne ovako pred cijelim uvaženim forumom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Meni nešto ža' sunnita, ipak su oni naši.epikur37 wrote:Eroo wrote:Glavni pušači su tvoji sunniti. Ito najveći.govinda wrote:Popusise ga Kurdi...
Što nisu uspjeli šiiti; Asadovci, Libanonci i Iranci, tu im je na pomoći sunnit Erdogan.
S druge strane, ako je Bakiru i Erdoganu svjedno, možda bi bilo ispravnije da smo pomagali Asadu...
2016-07-22
bude li šta od tog kurdistana ili ne? :)
Šiiti mrze sunnite i trenutno ih taru, što će reći da su sunniti u qrtzu, da prostiš.Noor wrote:bude li šta od tog kurdistana ili ne? :)
Jebga, pomaže im čak i naš radiša Bakir, sve sa bratom Tayipom...
2016-07-22
to neki žešći čušpajz tamo :)Eroo wrote:Šiiti mrze sunnite i trenutno ih taru, što će reći da su sunniti u qrtzu, da prostiš.Noor wrote:bude li šta od tog kurdistana ili ne? :)
Jebga, pomaže im čak i naš radiša Bakir, sve sa bratom Tayipom...
2017-10-06
Nema nista od Kurdistana Iračani izbili na tursku granicu i raspolovili Kurdistan...Eroo wrote:
Gost- Guest
Piši propalo, ako e danas onda sutra.kserks_ wrote:Nema nista od Kurdistana Iračani izbili na tursku granicu i raspolovili Kurdistan...Eroo wrote:
Tu smo mi, sve pratimo ...
2016-07-22
dobarepikur37 wrote:Eroo wrote:Glavni pušači su tvoji sunniti. Ito najveći.govinda wrote:Popusise ga Kurdi...
jesu uspili? to sam najavio prije neki dan. razdvoje kurde i imaju direktan pravac plina za tursku...kserks_ wrote:Nema nista od Kurdistana Iračani izbili na tursku granicu i raspolovili Kurdistan...Eroo wrote:
Page 37 of 41 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Similar topics
» Kanada povlači borbene avione iz Iraka i Sirije
» U međuvremenu: Britanija zabranila ulazak za 3 kršćanska biskupa iz Sirije i Iraka
» Po Bidenovoj zapovjedi Amerika izvela zračne udare po Iranskim ciljevima na granici Sirije i Iraka
» Putin daje Rusko državljanstvo građanima Sirije, Jemena, Iraka, Afganistana rođenima u Sovjetskom Savezu
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» U međuvremenu: Britanija zabranila ulazak za 3 kršćanska biskupa iz Sirije i Iraka
» Po Bidenovoj zapovjedi Amerika izvela zračne udare po Iranskim ciljevima na granici Sirije i Iraka
» Putin daje Rusko državljanstvo građanima Sirije, Jemena, Iraka, Afganistana rođenima u Sovjetskom Savezu
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
Page 37 of 41