Šveđani u masovnim skupovima dobrodošlice dočekuju emigrante
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šveđani u masovnim skupovima dobrodošlice dočekuju emigrante
Iskreno jedino kako nas mogu pobijediti je kurcem. Hvala bogu da su glupi pa će prije toga ući u sukob u kojem nemaju šanse.bogomdani wrote:a jesi li cuo ono da se medju pobjeglicama prosirio glas da hrvati kolju muslimane,i zato zaobilaze RH...zgdosada wrote:Ali ne u hrvatskoj. Ovo je zemlja sa preko 80 % bijelih katolika vrlo je lako naći uljezabogomdani wrote:ako ovo potraje jos godinu dana,itekakog urnebesa..samo je pitanje kriticnog broja radikalnih islamista..Eva wrote:Naravno da ne, bit će tu urnebesa.zgdosada wrote:Eva wrote:Islam je sad na razini inkvizitora. Za 150-200 godina buju i oni evoluirali kad uvide da niš ne ide silom
A misliš da će europski narodi trpiti inkviziciju mirno 200 godina dok oni ne evolviraju ?
komentar jednog srbina je bio: Pa dajte im recite ze srebrenicu,pa nek i nas zaobilaze..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Inace Svapsku drzavu,ce ova godina financiranja i hendlanja sa izbjeglicama kostati 20 milijardi ojra,plin i struja poskupljuju,a cujem i da Štojer ide gore...gdi je tu interes???
Slabljenje Njemačke koja drži EU na okupu ako mene pitaš.
Guest- Guest
To niti nije cilj, oni su smetnja tam na tim naftom bogatim poljima. Njih je trebalo sam nekam iselit da se plac može koristit, a ni baš korektno potamanit ih kao glodavce.bogomdani wrote:nema profita u ovim Eva,koji dolaze..mogu konkurirati najslabije placenim poslovima,a istocnoeuropljani su uglavnom te poslove pobrali..Eva wrote:On je korisna budalazgdosada wrote:Eva wrote:Radi profita istog onog malog broja, u promilima se mjere, bijelih bogatih mužjaka, koji se igraju gospodara života i smrti.zgdosada wrote:I zašto im se onda dozvoljava da dovedu pojačanje još ? ;)
Koliko ja vidim gospodar života i smrti je crn.
Guest- Guest
dobro tu smo spiku apsolvirali vec,i necemo se na nju vracati,no na jedno obrati pozornost..Ako Gospodarima svijeta bude u interesu meltanje i na Balkanu,lako ce naci nacina da destabiliziraju bilo koju drzavu bna balkanu,cim je ekonomija u qrcu,drzava rastrgnuta,lako je jos dovuci sranje u nju...zgdosada wrote:Iskreno jedino kako nas mogu pobijediti je kurcem. Hvala bogu da su glupi pa će prije toga ući u sukob u kojem nemaju šanse.bogomdani wrote:a jesi li cuo ono da se medju pobjeglicama prosirio glas da hrvati kolju muslimane,i zato zaobilaze RH...zgdosada wrote:Ali ne u hrvatskoj. Ovo je zemlja sa preko 80 % bijelih katolika vrlo je lako naći uljezabogomdani wrote:ako ovo potraje jos godinu dana,itekakog urnebesa..samo je pitanje kriticnog broja radikalnih islamista..Eva wrote:Naravno da ne, bit će tu urnebesa.zgdosada wrote:Eva wrote:Islam je sad na razini inkvizitora. Za 150-200 godina buju i oni evoluirali kad uvide da niš ne ide silom
A misliš da će europski narodi trpiti inkviziciju mirno 200 godina dok oni ne evolviraju ?
komentar jednog srbina je bio: Pa dajte im recite ze srebrenicu,pa nek i nas zaobilaze..
Guest- Guest
Naravno..i same sankcije ,kaobajage protiv Rusije,najvise drmaju svapsku privredu..koliko su svabi imali unosnih biznisa prema Rusiji,to je bila para za popizdit..Ide se indirektno na slabljenje europezgdosada wrote:bogomdani wrote:Inace Svapsku drzavu,ce ova godina financiranja i hendlanja sa izbjeglicama kostati 20 milijardi ojra,plin i struja poskupljuju,a cujem i da Štojer ide gore...gdi je tu interes???
Slabljenje Njemačke koja drži EU na okupu ako mene pitaš.
Guest- Guest
Ne bih se složio. Kada je država u krucu ode ekonomija uvijek prvi najebu doseljenici.
Guest- Guest
Pa sad...kad dojde ono:ili mi,ili oni..nema punmo dvojbeEva wrote:To niti nije cilj, oni su smetnja tam na tim naftom bogatim poljima. Njih je trebalo sam nekam iselit da se plac može koristit, a ni baš korektno potamanit ih kao glodavce.bogomdani wrote:nema profita u ovim Eva,koji dolaze..mogu konkurirati najslabije placenim poslovima,a istocnoeuropljani su uglavnom te poslove pobrali..Eva wrote:On je korisna budalazgdosada wrote:Eva wrote:Radi profita istog onog malog broja, u promilima se mjere, bijelih bogatih mužjaka, koji se igraju gospodara života i smrti.zgdosada wrote:I zašto im se onda dozvoljava da dovedu pojačanje još ? ;)
Koliko ja vidim gospodar života i smrti je crn.
Guest- Guest
nacelno da,no ako sukobi potraju,a vidimo da ova ISIS-ova kopilad su kao hydra,kolikogod ih tamanili,oni sve brojniji i jaci,za jasno je da bi dugotrajniji rat,makar i manjeg intenziteta iscrpio drzavu,i ucinio je nesposobnom da se brani..pazi,govorim o najgorem scenariju,koji opet nije mudro ignorirati..zgdosada wrote:Ne bih se složio. Kada je država u krucu ode ekonomija uvijek prvi najebu doseljenici.
Guest- Guest
To čemo vidjeti. ISIL se još nikada nije sukobio sa pravom kopnenom vojskom. Sada ako Rusi stvarno krenu vidjeti čemo prvu sposobnost i moč ISIL-a. Ja se ne bi kladio a njih.bogomdani wrote:nacelno da,no ako sukobi potraju,a vidimo da ova ISIS-ova kopilad su kao hydra,kolikogod ih tamanili,oni sve brojniji i jaci,za jasno je da bi dugotrajniji rat,makar i manjeg intenziteta iscrpio drzavu,i ucinio je nesposobnom da se brani..pazi,govorim o najgorem scenariju,koji opet nije mudro ignorirati..zgdosada wrote:Ne bih se složio. Kada je država u krucu ode ekonomija uvijek prvi najebu doseljenici.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kraj njemačke kulture dobrodošlice?
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Austrija će vraćati emigrante
» Makedonci zatvaraju granicu za emigrante
» Što ako su Šveđani jedini pametni?
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Austrija će vraćati emigrante
» Makedonci zatvaraju granicu za emigrante
» Što ako su Šveđani jedini pametni?