Duh Aleksandra Vucica u Plenkovicevoj vladi(preko Pupovca)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Duh Aleksandra Vucica u Plenkovicevoj vladi(preko Pupovca)
A zašto bi ih izazvao ?jastreb wrote:Longi,imam ideju kako ih izazvat. Ti imaš para i nekretnina i mogao bi pozvati u kaštela Jandrino jato. Imaš na fejsu i njihov broj na koji ih moš zvat.RayMabus wrote:To je obicna licemjerna guba i ništa više.
Kad se pojave negdi kao udruga na paradi i s onim zastavicama treba ih pljuvat i gađat kamenjem.
Nek izbije i tuca.
Ma tko im hebe malter , treba ih tuč.
Organiziraš nastup,ili samo staviš plakate za nastup grupe i čekaš prosvjedni skup. Šta misliš?
Miroljubiv sam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...longi trpa sve branitelje u isti kos...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Miroljubiv sam.
I opasan.
ZGAZIT CU IH.
I opasan.
ZGAZIT CU IH.
2014-04-11
...ili samo udruge kao što su one koje su prosvjedovale na Savskoj ?vuksadinare wrote:...longi trpa sve branitelje u isti kos...
Đavo leži u detaljima.
JA SAM JAKO OPASAN ENTITET.
2014-04-11
Longi da nisi i ti jugos cim drukas protiv hdza.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
......jbg...kako je malen put od nacionaliste do jugovica...to ti epi najbolje znasepikur37 wrote:Longi da nisi i ti jugos cim drukas protiv hdza.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
na koga si se naljutio longi?RayMabus wrote:KVISLINZI OBIČNI.
MRŠ.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Lucifer.epikur37 wrote:Longi da nisi i ti jugos cim drukas protiv hdza.....
Vučina dragi ja sam ti inace strucnjak za duše : svaki castan branitelj nakon ovoga se više nebi pojavio na bilo kakvom skupu udruga gdje dođu i politcari od kardeza na ovaj il onaj nacin bilo da su i sami branitelji a dio su stranke.
Dakle sada šta dođe na takve skupove udruga slobodno gađajte kamenjem jer to su samo stoka licemjerna , uhljebi i poltroni.
Pravi i častan branitelj se nakon ovoga nece pojaviti na takvim skupovima gdje se kradeze pojavi u bilo kakvom obliku.
Savjest mu neda.
2014-04-11
Pa sam stoga skinuo jutros zaštitu svete krave s braniteljskih udruga ...jer tko se god pojavi na takvom skupu kao branitelj a povezano je s politikanstvom ...slobodno uzimite kamen i gađajte tu masu ....nebrinite se : casnu osobu necete pogodit tim kamenom.RayMabus wrote:Lucifer.epikur37 wrote:Longi da nisi i ti jugos cim drukas protiv hdza.....
Vučina dragi ja sam ti inace strucnjak za duše : svaki castan branitelj nakon ovoga se više nebi pojavio na bilo kakvom skupu udruga gdje dođu i politcari od kardeza na ovaj il onaj nacin bilo da su i sami branitelji a dio su stranke.
Dakle sada šta dođe na takve skupove udruga slobodno gađajte kamenjem jer to su samo stoka licemjerna , uhljebi i poltroni.
Pravi i častan branitelj se nakon ovoga nece pojaviti na takvim skupovima gdje se kradeze pojavi u bilo kakvom obliku.
Savjest mu neda.
SAMO UDRI.
2014-04-11
Treba ih kamenovat kad se negdje pojave.
KRATKO I JASNO.
KRATKO I JASNO.
2014-04-11
longi, najebo si , ovo je opasna ideja, mogao bi netko stvarno da ih zaspe kamenjem a onda eto njih kod tebe plus murija plus civilna zastita pa vtrogasci pa uhljebi, najebo si ko zhuti
Leviathan2 wrote:longi, najebo si , ovo je opasna ideja, mogao bi netko stvarno da ih zaspe kamenjem a onda eto njih kod tebe plus murija plus civilna zastita pa vtrogasci pa uhljebi, najebo si ko zhuti
2014-04-11
Kamenujte ih ( braniteljske udruge kad negdje rade skupove nazocni su politicari posebno kradeza ) ...tu nema čestith ljudi nakon ovoga nego samo licemjeri , uhljebi i kradezeovi poltroni.
KAMENUJTE IH.
KAMENUJTE IH.
2014-04-11
I njima cu u facu reci isto , kad znam da sam u pravu onda me neceš zaustavit ni ušutkat.Leviathan2 wrote:longi, najebo si , ovo je opasna ideja, mogao bi netko stvarno da ih zaspe kamenjem a onda eto njih kod tebe plus murija plus civilna zastita pa vtrogasci pa uhljebi, najebo si ko zhuti
Moje oružje je ISTINA.
TREBA IH POBIT te koji nakon ovoga dođu kao braniteljske udurge a neka kradezeova je politicka promidžba istodbno.
OKRUŽI TI POBIT DA NITI JEDAN IZ TOG OKRUŽENJA ŽIV NEIZAĐE.
2014-04-11
To su obicni kvislinzi ( braniteljske udruge ) a kvislinge se UBIJA.
Skinio sam vam zaštitu i više niste svete krave u Hr.
POJIST CU VAS ZA DORUČAK.
Skinio sam vam zaštitu i više niste svete krave u Hr.
POJIST CU VAS ZA DORUČAK.
2014-04-11
Panta rei sine Panta rei.RayMabus wrote:Gotovi ste ....skinio sam vam zaštitu svete krave u Hr ....stoko licemjerna , uhljebi i poltroni kradeza.
Ostace u knjigama i prica o nama
Balkan krajem jednog veka
svako pleme crta granicu
svi bi hteli svoju stranicu
Tope se snovi kao sante
ej, komandante
I kad god prodjem ulicom
sa tvojim imenom
pomislim na Panta Rei
bacice se tako neki lik
kamenom i na tvoj spomenik
Jer sve se menja i sve tece
covece
GOTOVI STE.
Izbrisat cu vas lica zemlje nezvao se ja LUCIFER.
Gotovi ste i nemate niti mogucnost pregovora ....jednostavno ste gotovi.
2014-04-11
HDZ-ovi glasači sipaju bijes na Facebooku: "Glasali smo za Hasanbegovića, a u vladu ste stavili četnike"
No, umjesto podrške uvijek vjernih simpatizera, u komentarima su brojne kritike. Simpatizeri stranke očito ne mogu preboljeti marginalizaciju Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih kao ni postavljanje Nine Obuljen u Ministarstvo kulture.
Da u HDZ-u postoji desno krilo koje nije zadovoljno Plenkovićem, nije tajna. No, sudeći po komentarima, postoje i nezadovoljnici među simpatizerima koje neke stvari ne mogu oprostiti Plenkoviću. Očito, osim kritičara van stranke, Plenković ima i oporbu unutar stranke.
"Glasali smo za Hasanbegovića i Maletić, a dobili kukuriku Obuljen i Pametno Dalić", piše jedna simpatizerka.
"Sve je u redu. Opet ćete nas razočarati, a razlika je u tome što smo sad spremni na ta razočaranja. Od SDP-a ništa čovjek niti ne očekuje, a vi čovjeku date nadu i onda sve upropastite. Ali to je život, štaš...", piše drugi simpatizer.
"Da...objede su i da ste nas navukli s Brunom, Zlatkom i ostalima a u Vladu ste navukli četnike, udbaše i jugoslavene...za Dalićku, Obuljenku i slilne nitko nije glasao, gospodo...više vam ta priča ne prolazi...", dodaje treći.
"Ne zaboravite tko su vaši glasači...", upozorava četvrti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovi-glasaci-sipaju-bijes-na-facebooku-glasali-smo-za-hasanbegovica-a-u-vladu-ste-stavili-cetnike/966931.aspx
No, umjesto podrške uvijek vjernih simpatizera, u komentarima su brojne kritike. Simpatizeri stranke očito ne mogu preboljeti marginalizaciju Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih kao ni postavljanje Nine Obuljen u Ministarstvo kulture.
Da u HDZ-u postoji desno krilo koje nije zadovoljno Plenkovićem, nije tajna. No, sudeći po komentarima, postoje i nezadovoljnici među simpatizerima koje neke stvari ne mogu oprostiti Plenkoviću. Očito, osim kritičara van stranke, Plenković ima i oporbu unutar stranke.
"Glasali smo za Hasanbegovića i Maletić, a dobili kukuriku Obuljen i Pametno Dalić", piše jedna simpatizerka.
"Sve je u redu. Opet ćete nas razočarati, a razlika je u tome što smo sad spremni na ta razočaranja. Od SDP-a ništa čovjek niti ne očekuje, a vi čovjeku date nadu i onda sve upropastite. Ali to je život, štaš...", piše drugi simpatizer.
"Da...objede su i da ste nas navukli s Brunom, Zlatkom i ostalima a u Vladu ste navukli četnike, udbaše i jugoslavene...za Dalićku, Obuljenku i slilne nitko nije glasao, gospodo...više vam ta priča ne prolazi...", dodaje treći.
"Ne zaboravite tko su vaši glasači...", upozorava četvrti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovi-glasaci-sipaju-bijes-na-facebooku-glasali-smo-za-hasanbegovica-a-u-vladu-ste-stavili-cetnike/966931.aspx
2014-04-11
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pupovac je ok za presjednika sabora i kao dio vlade ....preko telefona Vučić ce mu davat upute šta i kako hoce ovdje nešto bilo šta.
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pupovac je ok za presjednika sabora i kao dio vlade ....preko telefona Vučić ce mu davat upute šta i kako hoce ovdje nešto bilo šta.
2014-04-11
Desno biracko tijelo kmeci radi Pupovca a ti bi opet sutra glasali za kradeze ....jok brajkane Pupovac je ok za presjednika sabora il šta vec oce i da telefonom dobiva upute od Vučića šta i kako hoce ovdje u Hr.
Još cu vam dolit ulje na vatru a ne vam pomoc.
ZNAŠ KAKO CU VAS SAD POJIST ...NAKON OVOGA TKO IMA ITI MALO SAVJESTI NECE MOC COVIJEKA POGLEDAT U OCI U HR.
Još cu vam dolit ulje na vatru a ne vam pomoc.
ZNAŠ KAKO CU VAS SAD POJIST ...NAKON OVOGA TKO IMA ITI MALO SAVJESTI NECE MOC COVIJEKA POGLEDAT U OCI U HR.
2014-04-11
Plenković čestitao Prvi maj, HDZ-ovcima puna usta radničkih prava
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-cestitao-prvi-maj-hdzovcima-puna-usta-radnickih-prava/966937.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Heben ti ....lekarku.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-cestitao-prvi-maj-hdzovcima-puna-usta-radnickih-prava/966937.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Heben ti ....lekarku.
2014-04-11
Bude im potop ako izađu na izbore ...moratce s četnikom sastavit vlast da spase Gazdu našim parama.
...
JUTROS smo vas u anketi pitali za koga bi glasali da se danas održavaju izbori. Iako je sunčan nedjeljni dan, a uz to još i produženi vikend, na našu anketu je odgovorilo više od 60.000 ljudi, točnije 61.102 čitatelja.
Najviše glasova Indexovih čitatelja dobio je SDP, za Bernardićevu stranku glasalo bi 25 posto onih koji su ispunili anketu.
Na drugom mjestu se nalazi Most koji je izbor 20 posto onih koji su odgovorili, a slijedi Živi zid koji je sakupio 18 posto glasova.
HDZ je tek četvrti, a ima 15 posto.
Na petom mjestu je stranka Pametno koja broji devet posto glasova. HNS je na dva posto, jednako kao i regionalni IDS.
Nekog drugog bi zaokružilo 9 posto čitatelja koji su odgovorili na anketno pitanje.
Naravno, valja napomenuti da je riječ o internet anketi te je kao takvu treba uzeti sa strogom rezervom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-koga-bi-glasali-na-indexovu-anketu-odgovorilo-60000-ljudi-a-rezultati-su-iznenadjujuci/966939.aspx
Par okorjelih kriminalaca uzurpiralo vlast.
...
JUTROS smo vas u anketi pitali za koga bi glasali da se danas održavaju izbori. Iako je sunčan nedjeljni dan, a uz to još i produženi vikend, na našu anketu je odgovorilo više od 60.000 ljudi, točnije 61.102 čitatelja.
Najviše glasova Indexovih čitatelja dobio je SDP, za Bernardićevu stranku glasalo bi 25 posto onih koji su ispunili anketu.
Na drugom mjestu se nalazi Most koji je izbor 20 posto onih koji su odgovorili, a slijedi Živi zid koji je sakupio 18 posto glasova.
HDZ je tek četvrti, a ima 15 posto.
Na petom mjestu je stranka Pametno koja broji devet posto glasova. HNS je na dva posto, jednako kao i regionalni IDS.
Nekog drugog bi zaokružilo 9 posto čitatelja koji su odgovorili na anketno pitanje.
Naravno, valja napomenuti da je riječ o internet anketi te je kao takvu treba uzeti sa strogom rezervom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-koga-bi-glasali-na-indexovu-anketu-odgovorilo-60000-ljudi-a-rezultati-su-iznenadjujuci/966939.aspx
Par okorjelih kriminalaca uzurpiralo vlast.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Goran Marić-uljez u Plenkovićevoj vladi
» Sačić: U Plenkovićevoj su Vladi častohlepni, korumpirani
» ''MEĐUNARODNI SKANDAL U PLENKOVIĆEVOJ VLADI: Što skriva ministrica poljoprivrede? ''
» Paralerni svijet Aleksandra Vucica
» Obitelj Aleksandra Vucica nije cijenila srpstvo
» Sačić: U Plenkovićevoj su Vladi častohlepni, korumpirani
» ''MEĐUNARODNI SKANDAL U PLENKOVIĆEVOJ VLADI: Što skriva ministrica poljoprivrede? ''
» Paralerni svijet Aleksandra Vucica
» Obitelj Aleksandra Vucica nije cijenila srpstvo
Page 4 of 5