10 ZAPOVIJEDI ZENAMA
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 10 ZAPOVIJEDI ZENAMA
Ma stalno ostavlja jeftine mizogine udice, čeka da nekome pukne film i zakači se, a onda krene s vrijeđanjem. Naravno, nakon vrijeđanja tvrdi da je to sve bila "samo simpatična šala".
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Ma stalno ostavlja jeftine mizogine udice, čeka da nekome pukne film i zakači se, a onda krene s vrijeđanjem. Naravno, nakon vrijeđanja tvrdi da je to sve bila "samo simpatična šala".
jako čudan smisao za šalu....
Guest- Guest
puste želje. i točno to što veli veg.Noor wrote:veber wrote:pere ga nejebica...
a Rujka?
2014-12-30
Noor wrote:Vegvísir wrote:Ma stalno ostavlja jeftine mizogine udice, čeka da nekome pukne film i zakači se, a onda krene s vrijeđanjem. Naravno, nakon vrijeđanja tvrdi da je to sve bila "samo simpatična šala".
A eto. Izgleda da se nitko drugi nešto baš i ne smije tim šalama, osim njega i ponekog nečijeg dupliranog padobranca.
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Noor wrote:Vegvísir wrote:Ma stalno ostavlja jeftine mizogine udice, čeka da nekome pukne film i zakači se, a onda krene s vrijeđanjem. Naravno, nakon vrijeđanja tvrdi da je to sve bila "samo simpatična šala".
A eto. Izgleda da se nitko drugi nešto baš i ne smije tim šalama, osim njega i ponekog nečijeg dupliranog padobranca.
to je njegov klon...trebala mu je potpora
Guest- Guest
ovo je stvarno liberalan forum, ali što on natipka...
na vipu se ispičkaramo, ali se znamo godinama pa nam je to ponekad izričaj...
na vipu se ispičkaramo, ali se znamo godinama pa nam je to ponekad izričaj...
2014-12-30
admini ne sute, nego mozda nemaju uvijek vremena proucavat svaku budalu posebno
nekad nije dovoljan samo jedan klik
nekad nije dovoljan samo jedan klik
betty.boop-
2015-01-23
Meni je fascinantno kako je on uvijek uvjeren da je baš i samo on u pravu....
Ja ga inače ignoriram ali sa ovim me je uspio natjerati da provociram i ja njega.....
Ja ga inače ignoriram ali sa ovim me je uspio natjerati da provociram i ja njega.....
Guest- Guest
Tako je Zagi,ja sam uvijek u pravu..osim toga,sve navedene stvari su logicno izvucene i definirane opceprihvatjenom logikom..da se sad ne ponavljam..
ne mos ti nikog ignorirati,a vidim i otvorila si temu za Nudjelice..i gdje sam onda pogrijesio u definicijama??
ne mos ti nikog ignorirati,a vidim i otvorila si temu za Nudjelice..i gdje sam onda pogrijesio u definicijama??
Guest- Guest
Nadalje,kad digne glavu i pocne srati opetovano..svezati preko usta..cim prije to bolje.,.da se navikne..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» 10 ZAPOVIJEDI MUŠKARCU..
» Deset ateističkih zapovijedi
» Uhićeni general Matuzović: Zapovijedi su dolazile iz Hrvatske!
» drži se božjih zapovijedi i prestani odjećom dekoncentrirati dječake
» 10 ZAPOVIJEDI MUŠKARCU..
» Deset ateističkih zapovijedi
» Uhićeni general Matuzović: Zapovijedi su dolazile iz Hrvatske!
» drži se božjih zapovijedi i prestani odjećom dekoncentrirati dječake
Page 5 of 5