''Grmoja za Index: Sad je jasno - Plenković se dogovorio s HNS-om''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''Grmoja za Index: Sad je jasno - Plenković se dogovorio s HNS-om''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/grmoja-za-index-sad-je-jasno--plenkovic-se-dogovorio-s-hnsom/966659.aspx
Pa to će biti na knap...Nestabilna većina...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Grmoja za Index: Sad je jasno - Plenković se dogovorio s HNS-om''
Boli ih kurac napokon imamo kleptomanski Dream team, HDZ i HNS, nakon njih će nam bar ostat rupa u obliku države koja ide skroz do Kine...svetcka atrakcija.
Brain32-
2014-04-15
a, stvarno se nasli.Brain32 wrote:Boli ih kurac napokon imamo kleptomanski Dream team, HDZ i HNS, nakon njih će nam bar ostat rupa u obliku države koja ide skroz do Kine...svetcka atrakcija.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Pa rekao im je čini mi se Sinčić prije godinu dana da će ih HDZ analno izjebati i odbaciti. Sad im više nisu potrebni i tako im i treba.
Grmoja je glup čovjek, tema je bez veze
Guest- Guest
pa i ne bas...odu li sa hnsom pucali su si u nogutre911 wrote:Grmoja je glup čovjek, tema je bez veze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
vili40-
2015-08-02
...ako se to ostvari plenki moze zaboraviti na dobre rezultate na izborima...to sto ce doiti glasove nostalgicnih hdzovaca 'i u dobru i u zlu'...to je tovili40 wrote:hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
2015-09-08
mislim da bi ovu političku prostitutku (hns) neki zapravo mnogi u HDZ-u vrlo teško mogli podnijeti.vuksadinare wrote:...ako se to ostvari plenki moze zaboraviti na dobre rezultate na izborima...to sto ce doiti glasove nostalgicnih hdzovaca 'i u dobru i u zlu'...to je tovili40 wrote:hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
A na kraju krajeva dobili bi vrlo malo a na dužu stazu izgubili jako puno,čak bi možda došlo do preslagivanja i unutar hdz-a.
Znam da je hns stranka kojoj sam most najviše smeta i spremni su protiv njih napraviti sve i da se plenki bori za opstanak ali sve jedno u to ne mogu vjerovati.Pa što bi olenki sa njima dobio,još mjesec dva?
vili40-
2015-08-02
znas sto vili...mislim da sa ovom krizom u biti plenki sebi napravio odstupnicu...za natrag u brisel..bolje si opravdanje nije mogao naci...'ja htio most nije...ja htio dobar hdz ovi unutra ne..sto mogu drugo nego nazad u briselski mir'vili40 wrote:mislim da bi ovu političku prostitutku (hns) neki zapravo mnogi u HDZ-u vrlo teško mogli podnijeti.vuksadinare wrote:...ako se to ostvari plenki moze zaboraviti na dobre rezultate na izborima...to sto ce doiti glasove nostalgicnih hdzovaca 'i u dobru i u zlu'...to je tovili40 wrote:hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
A na kraju krajeva dobili bi vrlo malo a na dužu stazu izgubili jako puno,čak bi možda došlo do preslagivanja i unutar hdz-a.
Znam da je hns stranka kojoj sam most najviše smeta i spremni su protiv njih napraviti sve i da se plenki bori za opstanak ali sve jedno u to ne mogu vjerovati.Pa što bi olenki sa njima dobio,još mjesec dva?
2015-09-08
to mu je plan B ili C,ne znam ali sad mu je ipak cilj imati većinu i zadržati marića jer vele da je marić neki viši interes i da je u ovoj situaciji važniji od plenkija.vuksadinare wrote:znas sto vili...mislim da sa ovom krizom u biti plenki sebi napravio odstupnicu...za natrag u brisel..bolje si opravdanje nije mogao naci...'ja htio most nije...ja htio dobar hdz ovi unutra ne..sto mogu drugo nego nazad u briselski mir'vili40 wrote:mislim da bi ovu političku prostitutku (hns) neki zapravo mnogi u HDZ-u vrlo teško mogli podnijeti.vuksadinare wrote:...ako se to ostvari plenki moze zaboraviti na dobre rezultate na izborima...to sto ce doiti glasove nostalgicnih hdzovaca 'i u dobru i u zlu'...to je tovili40 wrote:hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
Ne znamo mi što se sve zapravo događa,velika je to igra i u pitanju su teške milijarde a mnoge ručice ili bolje rečeno ručerde u pekmezu.Plenki se ponaša tako kao da mu je osnovni cilj prije no što ode izbrisati sve tragove ili bolje reći kriminalne radnje oko agrokora.
vili40-
2015-08-02
pa maric je vazan..jer hdz nema zamjenu za njega...jedino opet suker...vili40 wrote:to mu je plan B ili C,ne znam ali sad mu je ipak cilj imati većinu i zadržati marića jer vele da je marić neki viši interes i da je u ovoj situaciji važniji od plenkija.vuksadinare wrote:znas sto vili...mislim da sa ovom krizom u biti plenki sebi napravio odstupnicu...za natrag u brisel..bolje si opravdanje nije mogao naci...'ja htio most nije...ja htio dobar hdz ovi unutra ne..sto mogu drugo nego nazad u briselski mir'vili40 wrote:mislim da bi ovu političku prostitutku (hns) neki zapravo mnogi u HDZ-u vrlo teško mogli podnijeti.vuksadinare wrote:...ako se to ostvari plenki moze zaboraviti na dobre rezultate na izborima...to sto ce doiti glasove nostalgicnih hdzovaca 'i u dobru i u zlu'...to je tovili40 wrote:hahaha...ipak ne mogu vjerovati u to ali to da se dogodi bila bi to kruna svega u našoj politici.
Ne znamo mi što se sve zapravo događa,velika je to igra i u pitanju su teške milijarde a mnoge ručice ili bolje rečeno ručerde u pekmezu.Plenki se ponaša tako kao da mu je osnovni cilj prije no što ode izbrisati sve tragove ili bolje reći kriminalne radnje oko agrokora.
2015-09-08
nije to u pitanju,to je samo izgovor da se sakrije ono bitno.Marić je važan iz drugog razloga,spominju neke velike sile sa strane.vuksadinare wrote:
pa maric je vazan..jer hdz nema zamjenu za njega...jedino opet suker...
A zamjenu za njega,pa zar je teško zamijeniti čovjeka koji je došao iz najveće hrvatske propasti i tamo odigrao veliku ulogu.A uhvatili su ga u laži već nekoliko puta,za sada...a to da je u debelom sukobu interesa da ne pričamo.Njega kao i cijeli agrokor prvo u policiju da se sve dobro protrese a već je sada izašlo toga da se istražuje nekoliko godina.
vili40-
2015-08-02
Brain32 wrote: kleptomanski Dream team, HDZ i HNS
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Evo na vijestima sada kažu da je Potrčkalo brže-bolje potrčao za Brisel.
Jadno da jadnije ne mere bit.
Jadno da jadnije ne mere bit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i što je marić to tako važno napravio da ga ne bi netko mogao zamijeniti?Porezna reforma???To si kad ga napokon najure slobodno može turiti u dupe smrdljivo.Jebo ga superhik.Ti neki naizgled dobri rezultati?Pa to nema veze sa njim,prije da je to neki mali pomak i rezultat prijašnjih ljudi i dobrih rezultata u turizmu.Pametni se njega boje da ne završimo ko i agrokor.vili40 wrote:nije to u pitanju,to je samo izgovor da se sakrije ono bitno.Marić je važan iz drugog razloga,spominju neke velike sile sa strane.vuksadinare wrote:
pa maric je vazan..jer hdz nema zamjenu za njega...jedino opet suker...
A zamjenu za njega,pa zar je teško zamijeniti čovjeka koji je došao iz najveće hrvatske propasti i tamo odigrao veliku ulogu.A uhvatili su ga u laži već nekoliko puta,za sada...a to da je u debelom sukobu interesa da ne pričamo.Njega kao i cijeli agrokor prvo u policiju da se sve dobro protrese a već je sada izašlo toga da se istražuje nekoliko godina.
vili40-
2015-08-02
Nakon epizode s barakom 5b, neka i Grmojin glas zagrmi.red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/grmoja-za-index-sad-je-jasno--plenkovic-se-dogovorio-s-hnsom/966659.aspx
Guest- Guest
red wolf wrote:Nestabilna većina...
Dovoljna za eliminaciju Petrova sa čela Sabora.
Guest- Guest
i onda za vlastito samoubojstvo.Iskreno se nadam da će se tako nešto dogoditi ali sumnjam da su ipak toliko glupi.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Nestabilna većina...
Dovoljna za eliminaciju Petrova sa čela Sabora.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Grmoja:'Plenkovic je autor platforme Mozemo da se rijesi SDP-a'
» Hasanbegovic:Neka Plenkovic,Petrov,Grmoja,Bulj i Sincic kupe INA-u,ali ne javnim novcem
» Od danas je jasno:'Plenkovic vise ne moze donositi odluke svojom voljom'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Hasanbegovic:Neka Plenkovic,Petrov,Grmoja,Bulj i Sincic kupe INA-u,ali ne javnim novcem
» Od danas je jasno:'Plenkovic vise ne moze donositi odluke svojom voljom'
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
Page 1 of 3