ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?!

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?! Empty Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?!

Post by vuksadinare 28/4/2017, 21:14

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ruska-mafija-dolazi-po-todorica-i-plenkovica-1021093/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?! Empty Re: Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?!

Post by vuksadinare 28/4/2017, 21:16

...e moj plenki branjenje marica,dalicke i tode kostat ce te u najmanjem slucaju batina...za dalje ne zelim ni pomisliti... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?! Empty Re: Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?!

Post by Yehudi 28/4/2017, 21:22

KME KME ME ME KME KME----BUUUU - R U S I - MAFIJAŠI SU KRIVI ZA SVU KRIZU U RH

JADNI PLENI ĆE BITI UBIJEN A UZ NJEGA MARIĆ, TODORĆEVO KOPILE

PUTIN JE SVE KRIV  KMEKMEMEKMEME
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:23

Ruska mafija, :tu

Bude Todi glava doslovno letjela. Gdje su mu djeca ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:24

Nismo sigurni da će Plenkijevo diplomatsko iskustvo i pomirljiv ton, odvratiti mafijaše od naplate potraživanja.

:^0
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 28/4/2017, 21:26

jandrokovic druka plenkija ruskim mafijasima:'nisam ja majke mi on je(plenki)' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:27

RUSKI BANKARI BIJESNI
+ AAA -
RUSKA MAFIJA DOLAZI PO TODORIĆA I PLENKOVIĆA
Autor: Marin Vlahović Petak, 28. Travanj 2017. u 19:50

Uličnim rječnikom, naši su zavaljali Ruse i bit će problema.

Prije nekoliko dana Maksim Poletaev, potpredsjednik ruske Sber banke je izjavio kako s obzirom na lex Agrokor, postoji mogućnost da njegova banka proda svoja potraživanjima, o čemu već pregovara s mogućim klijentima.
Ova vijest, nije izazvala velike reakcije u Hrvatskoj, iako je svima u sigurnosnom sustavu jasno što bi takva prodaja zapravo mogla značiti. Mjesec dana prije izglasavanja lex Agrokora, Sber banka je dala zajam u visini stotinu milijuna eura Todoriću i sada temeljem te posudbe Rusi traže prvo mjesto u dugačkom redu mnogobrojnih velikih dužnika. Ali Vlada je izglasala zakon i na taj način opet prevarila ruske bankare koji su bijesni.
Uličnim rječnikom, naši su zavaljali Ruse i bit će problema. Takav dug, prema upropaštenom i opljačkanom koncernu, a kojeg je preuzela naša lopovska  država, ne može se prodati bilo kome jer je teško naplativ. Ipak, postoje ljudi koji se bave naplatom i ovakvih dugova. Možda ste za njih čuli. Oni su ruska mafija, usko povezana sa samom ruskom državom. Za Rusiju, oni odrađuju razne prljave poslove i obrću milijarde. Ako dođe do ovakvog razvoja događaja, prvo će porazgovarati s gospodinom Ivicom Todorićem. Priča kako Agrokorov dug više nije njegov problem, kod Rusa neće proći. Nakon što se naplate od Todorića, posjetit će Plenkovića, Marića i druge genijalce koji misle kako su veći igrači od Rusa. Nismo sigurni da će Plenkijevo diplomatsko iskustvo i pomirljiv ton, odvratiti mafijaše od naplate potraživanja. Od takve pošasti, neće ga spasiti ni represivni aparat. Sasvim izvjesno je da će zbog toga što su prevarili Sber banku, morati platiti i dodatne kamate. Ima neke pravde u tome svemu. Todoriću neće doći glave država, policija, uništeni poduzetnici, dobavljači, pa čak ni građani koji ga s punim pravom patološki mrze, već kriminalci, beskrupulozni ubojice i stručnjaci za mučenje.
Što se tiče Plenkovića, on se možda i izvuče tako što svoj dug prebaci na nas, opljačkani i osiromašeni narod koji nekim čudom i dalje uspijeva vraćati dugove nastale radi tuđih interesa, dok istodobno ne može redovito plaćati ni režije, zbog čega mnogi završavaju i na ulici. Možda bi iz ovoga mogli izvući neku pouku. S Todorićem, Plenkovićem i ostalima, uistinu se ne može normalno razgovarati, niti im se treba ikada išta vjerovati. Zamislite, pa ti likovi su prevarili rusku mafiju. I nije im prvi put.  A ako su spremni varati njih, normalno je da će svaki puta prevariti i nas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 28/4/2017, 21:28

Yehudi wrote:KME KME ME ME KME KME----BUUUU - R U S I - MAFIJAŠI SU KRIVI ZA SVU KRIZU U RH

e ako ti terapija nije dostatna mogu ti ja dio svoje ustupiti, ionako mi je sad višak uz ove za herc... :)... koji je tebi kurac ti bi samo da se ubija...:)))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:37

Najgore u svemu šta Yehudi nije ni procita tekst nego samo komentira naslov i to velikim slovima.

Mislim da mi se necitaju forumaši koji banu , neprocitaju tekst , baziraju se samo na živjela Rusija a onda sve to tako pogrešno komentiraju velikim slovima.

Ignore opcija.

Vidimo se samo kad ja to ocijenim.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/4/2017, 21:39

michaellcmacha wrote:
Yehudi wrote:KME KME ME ME KME KME----BUUUU - R U S I - MAFIJAŠI SU KRIVI ZA SVU KRIZU U RH

e ako ti terapija nije dostatna mogu ti ja dio svoje ustupiti, ionako mi je sad višak uz ove za herc... :)

... koji je tebi kurac ti bi samo da se ubija...:)))

Za ovo prvo - respekt - HVALA - ali imam i ja viška od svojih 

Mislim da bismo mogli sve donirati  - vučku - jer mu se stanje pogoršalo zadnjih tjedana

On je taj koji fantazira o ubijanju, mafiji, komunjarama, udbi, ugrozi itd.

Isto mislim da mu jedino hitna hospitalizacija može pomoći ( uz jaku terapiju ) ............. :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:40

Tako ...sad je lijepše ...estetski a i nemoram citat necije jednostrano navijanje za Putina i to velikim slovima i uz to nije ni procitao tekst.

Još mogu i spam oprostiti al da je tu i tamo nešto i povezano al upadanje na forum pa samo velika slova koristi pa samo živio Putin napiše a ništa od teksta nije logicno procita.

You spending my time.

Sad si s ekipom koja su nevidljivi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:42

Yehudi wrote:
michaellcmacha wrote:

e ako ti terapija nije dostatna mogu ti ja dio svoje ustupiti, ionako mi je sad višak uz ove za herc... :)

Mislim da bismo mogli sve donirati  - vučku - jer mu se stanje pogoršalo zadnjih tjedana

Isto mislim da mu jedino hitna hospitalizacija može pomoći ( uz jaku terapiju ) ............. :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0 :^0
Ok ukidam nevidljivost

lol!

Mala slova , smisaon odgovor.

PS : Inace procitaj koji put i tekst .....ruska mafija ce giljotirat svu Todinu užu rodbinu.

To je dobro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 28/4/2017, 21:43

Pozdravljam firmu  Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?! 1f60e
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:44

Ima neke pravde u tome svemu. Todoriću neće doći glave država, policija, uništeni poduzetnici, dobavljači, pa čak ni građani koji ga s punim pravom patološki mrze, već kriminalci, beskrupulozni ubojice i stručnjaci za mučenje.

Što se tiče Plenkovića, on se možda i izvuče tako što svoj dug prebaci na nas, opljačkani i osiromašeni narod koji nekim čudom i dalje uspijeva vraćati dugove nastale radi tuđih interesa, dok istodobno ne može redovito plaćati ni režije, zbog čega mnogi završavaju i na ulici. Možda bi iz ovoga mogli izvući neku pouku. S Todorićem, Plenkovićem i ostalima, uistinu se ne može normalno razgovarati, niti im se treba ikada išta vjerovati. Zamislite, pa ti likovi su prevarili rusku mafiju. I nije im prvi put.  A ako su spremni varati njih, normalno je da će svaki puta prevariti i nas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 21:52

prvi je problem u tome što se agrokor ne može više izvući,bio sam zadnje vrijeme dva puta u konzumu i nema više dobre i jeftinije robe a promet vjerojatno prepolovljen dok su troškovi isti.
Dakle na kraju će mnogi opasno popušit.
Drugi je problem što ruse ne zanimaju plenkijeva,todina i marićeva brbljanja.Oni znaju skoro pa sve.Znaju i koliko je todo izvukao iz tih firmi,koga je sve imao na crnom platnom spisku i kolike je novce izvukao na majmunska otočja.
Treći je problem što oni nemaju vremena čavrljati o demokraciji i zakonu prava.Za njih je jedini zakon da su posudili pare i da te pare žele natrag ovako ili onako.
A četvrti i najveći je problem da se sa njima ne zajebava jer bi netko mogao nestati i gadno najebati.Zato sam siguran 99,99% da će rusi biti isplaćeni u cjelosti sa svim pripadajućim lihvarskim kamatama.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 21:55

Nekome se stiso šupak a to nisam ja.

Ruska mafija dolazi po Todorica i Plenkovica?! 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 28/4/2017, 21:58

glupost, samo senzacionalisticki tekst

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 28/4/2017, 22:04

RayMabus wrote:
Yehudi wrote:
michaellcmacha wrote:

Ok ukidam nevidljivost

lol!

PS : Inace procitaj koji put i tekst .....ruska mafija ce giljotirat svu Todinu užu rodbinu.

To je dobro.
znači virio si :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 28/4/2017, 22:06

Leviathan2 wrote:glupost, samo senzacionalisticki tekst
djelomično i je,ali ako nisi primjetio rusi su već u nekoliko navrata pustili te balone upozorenja da se nek ne zajebavaju sa njima,milijarde su u pitanju i oni neće samo tako gutati plenkijeva i marićeva sranja.
Zato velim,poprilično sam siguran da će oni dobiti svoje puno prije nego će trebati nešto drastičnije poduzeti.Nisu ovi naši hajvani toliko glupi,to se samo takvi prave.
A novac za njih će se već naći pa ako treba platit ćemo i mi.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/4/2017, 22:08

Noor wrote:
RayMabus wrote:
Ok ukidam nevidljivost

lol!

To je dobro.
znači virio si :D
Morao sam vidit jel se popravijo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics