Plenki postao hrvatski Erdogan
Page 1 of 1
Plenki postao hrvatski Erdogan
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ponosan-sam-zbog-toga-sprlje-objasnio-zasto-je-glasao-protiv-marica/966514.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki postao hrvatski Erdogan
Kazao je da misli kako je ministar Marić morao znati sve što se događalo u Agrokoru, pogotovo kao član Vijeća za financijsku stabilnost.
"Njemu je bila dužnost da takve stvari ustanovljava. Tu je vrlo jasna odgovornost, a mi se nalazimo u ovoj situaciji kao država jer već 20 godina nitko ni za što ne preuzima odgovornost. Odgovornost mora postojati i oni koji su dužni nešto raditi, moraju snositi odgovornost ako nešto ne rade ili ne znaju", kazao je Šprlje.
Dodao je i da mu je vrlo blizak stav ministra Vlahe Orepića koji je kazao kako Plenković svojim potezom štiti Martinu Dalić i njezine političke mentore.
"Potpuno mi je blizak stav Orepića. Vrlo je jasno što se ovdje dogodilo, da se dirnulo u nekakvo osinje gnijezdo i da nitko očito ne smije imati pravo na svoje mišljenje. Ja predlažem da jednostavno promijenimo Zakon o vladi, pa da nitko ne smije kazati da drukčije misli. Onda više ne trebamo ni glasovati na vladi, nego trebamo ukinuti glasovanje općenito".
"Njemu je bila dužnost da takve stvari ustanovljava. Tu je vrlo jasna odgovornost, a mi se nalazimo u ovoj situaciji kao država jer već 20 godina nitko ni za što ne preuzima odgovornost. Odgovornost mora postojati i oni koji su dužni nešto raditi, moraju snositi odgovornost ako nešto ne rade ili ne znaju", kazao je Šprlje.
Dodao je i da mu je vrlo blizak stav ministra Vlahe Orepića koji je kazao kako Plenković svojim potezom štiti Martinu Dalić i njezine političke mentore.
"Potpuno mi je blizak stav Orepića. Vrlo je jasno što se ovdje dogodilo, da se dirnulo u nekakvo osinje gnijezdo i da nitko očito ne smije imati pravo na svoje mišljenje. Ja predlažem da jednostavno promijenimo Zakon o vladi, pa da nitko ne smije kazati da drukčije misli. Onda više ne trebamo ni glasovati na vladi, nego trebamo ukinuti glasovanje općenito".
Kermit-
2014-04-17
U biti čemu glasanje na vladi ako svatko odstupanje od stava premijera znači izbacivanje iz iste vlade?
No Šprlje je đubar udbaški, a Plenki cvijet katoličke Crkve amin
No Šprlje je đubar udbaški, a Plenki cvijet katoličke Crkve amin
Kermit-
2014-04-17
pa normalno da je znao..pa to ni onaj dripac od 10 godina ne vjeruje da nije znao...ali ima nesto...maric je dokazao kakva je supcina...placljivac...'nisam ja..nisam ja...majke mi'....da ima obraza i ako nije kriv podnio bi ostavku i cista obraza dokazao da nije..ovako se skriva iza plenkijevih ledja i moljaka ga ko picka da ga stiti...
o
o
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je zato jer je nekima taj lažac Marić važniji od Plenkija i cijele njegove regimente.Bar tako tvrde neki dobro upučeni,nešto je veće u igri a sad što nitko se neće točno izjasniti,dal milijarde ili opasnost od dugogodišnje buvare.vuksadinare wrote:pa normalno da je znao..pa to ni onaj dripac od 10 godina ne vjeruje da nije znao...ali ima nesto...maric je dokazao kakva je supcina...placljivac...'nisam ja..nisam ja...majke mi'....da ima obraza i ako nije kriv podnio bi ostavku i cista obraza dokazao da nije..ovako se skriva iza plenkijevih ledja i moljaka ga ko picka da ga stiti...
o
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Od Srbina postao hrvatski nacionalista
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Kako je Milorad Dodik postao i hrvatski član Predsjedništva BiH
» Erdogan ima dvije velike opsesije zbog kojih je postao vrlo opasan igrač
» Stpe Mesić kao hrvatski Erdogan
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Kako je Milorad Dodik postao i hrvatski član Predsjedništva BiH
» Erdogan ima dvije velike opsesije zbog kojih je postao vrlo opasan igrač