Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
Boobah the owl wrote:
e, jednom sam vidio da ljudi kupuju bio banane, to je stvarno već previše..
hipsteri u samoobmani, svi smo u nekoj vrsti samoobmane, netko manje netko više, ne moš se rugati..
gljedoj, jo kupujen u bio bio. i to je otvoreno za kritiku. neki sun su mi se smijali jer sun reko da bio bio ( to je firma) ni prskano, otrovno, tj da je manja šansa jer se tvrtka reklamira da ni. sve ča neko triba je uzesti jednu bananu i testirati je- firma propada. otvale trgovine bi se samo oglosile da su pronašle pošiljku i da se to više ne će dogoditi. nis uvjeri nikoga u svoj stavi osta san baštordo ki kupuje skupu hronu. ali niko ni lud dovoditi u pitanje firmu koaj doje ljudima ča oćeju, to je napad na stvarnost.
btw, banane fair trade su super:)
2014-04-16
ča to znoči, jo te nišće ne razuminmate wrote:Jok!aben wrote:
ali, hoti sun reći, meni je drogo ka mlodi eksperimentiraju. mativka su ljuti ča bi hotili biti drukčiji, a ča bi tribali, hotiti biti svi isti?
ćo, jo nis nider bi, osin jedunpu u londri, i nika se u životu nis nagljedo lipo sređenih mladićov. svi su bili ot novi stil. mislin, sidin vode celi šporak od gleta, njanci se nis opro ka sun došo doma, i nohti su mi zemljivi, ali jo bi i dun danas voli lipo obući. da imun šoldov, je li.
Upravo sam na tragu tvom rečenom...
2014-04-16
Dobro zapažanje. I u pravu si :)Boobah the owl wrote:
mate voli ove spotove u džunglama
Guest- Guest
mate wrote:Dobro zapažanje. I u pravu si :)Boobah the owl wrote:
2014-04-16
Svi bi željeli biti drugačiji, a u biti su svi isti :)aben wrote:ča to znoči, jo te nišće ne razuminmate wrote:Jok!aben wrote:
ali, hoti sun reći, meni je drogo ka mlodi eksperimentiraju. mativka su ljuti ča bi hotili biti drukčiji, a ča bi tribali, hotiti biti svi isti?
ćo, jo nis nider bi, osin jedunpu u londri, i nika se u životu nis nagljedo lipo sređenih mladićov. svi su bili ot novi stil. mislin, sidin vode celi šporak od gleta, njanci se nis opro ka sun došo doma, i nohti su mi zemljivi, ali jo bi i dun danas voli lipo obući. da imun šoldov, je li.
Guest- Guest
mate wrote:Svi bi željeli biti drugačiji, a u biti su svi isti :)aben wrote:ča to znoči, jo te nišće ne razuminmate wrote:Jok!aben wrote:
pa, za verovati je da mi ni ne vidimo njihovu unutarnju dinamiku,
nami zasigurno nisu vidili, svima smo samo bili šporki.
2014-04-16
aben wrote:mate wrote:Dobro zapažanje. I u pravu si :)Boobah the owl wrote:
Guest- Guest
morati ćemo se dogovoriti da si ne mećemo glazbu više, jo sun receptivan, pa ka čujin vako nešto ne morin spati po celu noć
2014-04-16
Prihvaćam :)aben wrote:morati ćemo se dogovoriti da si ne mećemo glazbu više, jo sun receptivan, pa ka čujin vako nešto ne morin spati po celu noć
Guest- Guest
ča se dogodilo?mate wrote:Al, nemojte od mene pokušavati budalu praviti, jel fer?
2014-04-16
Niš :)aben wrote:ča se dogodilo?mate wrote:Al, nemojte od mene pokušavati budalu praviti, jel fer?
Jesil sve u vrtu poradio? :)
Moj je, kladim se ljepši i više ima nego tvoj :) (i uredniji) :)
Guest- Guest
Ali da nas malo oraspoložim ide tebi omiljenja pjesma :) :)
I sad kaži da nije dobro?! :)
Guest- Guest
meni još ni kuća ni gotova, useljavan ovo leto ako bog do:)mate wrote:Niš :)aben wrote:ča se dogodilo?mate wrote:Al, nemojte od mene pokušavati budalu praviti, jel fer?
Jesil sve u vrtu poradio? :)
Moj je, kladim se ljepši i više ima nego tvoj :) (i uredniji) :)
samo sun stavi iskricu pomedurov, paprik, tikvic, jagod, šelena, pretesimula, špinjače, salote, karote, kukumarov. e i jedun blun- sa imun svoju vodu, pa ću moći polivati muhte celo leto!
a ostatak vrtla je još under construction, i sa je i obreso jer mi je kosilica krapala:(
2014-04-16
ča nismo rekli da si ne ćemo mećati glazbu?mate wrote:Ali da nas malo oraspoložim ide tebi omiljenja pjesma :) :)
e, da; ne, ni dobro
2014-04-16
Hahahhahha, na pola sam te razumijela:) Al, lijepa je spoznaja da znaš motiku držati :)
Guest- Guest
Ta je bila samo za nevini osmijeh :)aben wrote:
ča nismo rekli da si ne ćemo mećati glazbu?
e, da; ne, ni dobro
Guest- Guest
mate wrote:Hahahhahha, na pola sam te razumijela:) Al, lijepa je spoznaja da znaš motiku držati :)
mah, motika,
einhel traktorić 1499 kun
capitalism, baby
2014-04-16
U prednosti si :)aben wrote:mate wrote:Hahahhahha, na pola sam te razumijela:) Al, lijepa je spoznaja da znaš motiku držati :)
mah, motika,
capitalism, baby
Naslađuj se meni koja sve ručno radi. No, zar to nije najbolje, iako ne najlakše?! :)
Guest- Guest
mate wrote:U prednosti si :)aben wrote:mate wrote:Hahahhahha, na pola sam te razumijela:) Al, lijepa je spoznaja da znaš motiku držati :)
mah, motika,
capitalism, baby
Naslađuj se meni koja sve ručno radi. No, zar to nije najbolje, iako ne najlakše?! :)
pa,
mene je nana naučila kopati, i borami sun ote makiji jedun podanak, izguli svi hrebi i koreni, i capunun prekopo i dove do motike, i posadi kunpiri- nojslaji ikad- i zanji takovi. to je muka isusova, a kapitalisti snizili cijenu kopačic toliko da ako ne popiješ kafu četire miseca, imoš je...
2014-04-16
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50