Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
jel ti bezveze pišešmate wrote:Opet karikiraš!aben wrote:
uvjeren u ča?
u čemu san u krivu?
prema kojen čoviku san pun predrasuda, i kojih predrasuda?
sićun se filma. to je odličan primjer.
zamisli da si u drugon ratu, plavih vlosi i zvona helga. i da znoč ča se dogođo u logorima i da si protiv toga. i znoš da ako digneš glos, da ćeš završiti ko i logoraši. i uzmimo da se zaposliš u logor s ciljen da sposiš ča više tih nesritnih ljudi ča moreš. zadužena si za ubijanje, i stalno ljenčariš, odugovločiš, pokvori se pećica svako malo i tako je naposlijetku sto ljudi dočekalo oslobođenje živih, plus njih još sto kima si pomogla pobignuti. ugupbno si ih ipak spolila 1000. jer da nisi, ne bi ni mogla spositi otih 200.
jel biš rekla da si loš uhljeb, ili dobar uhljeb?
Ti, kao i ja znamo da ja nisam dobar primjer za ovakvu raspravu jer bih svoj život dala za slabe, nemoćne.
da sun uvjeren
u krivu
i pun predrasuda
pa nemoš ča odgovoriti ili ne želiš odgovoriti?
kako misliš da bi dola život za slabe? ča će slabima tvoj život?
ča, biš se javno pobunila protiv logorov, i unda bi te streljali, i kako bi to pomoglo slabima?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ti bezveze lupaš!aben wrote:jel ti bezveze pišešmate wrote:Opet karikiraš!aben wrote:
uvjeren u ča?
u čemu san u krivu?
zamisli da si u drugon ratu, plavih vlosi i zvona helga. i da znoč ča se dogođo u logorima i da si protiv toga. i znoš da ako digneš glos, da ćeš završiti ko i logoraši. i uzmimo da se zaposliš u logor s ciljen da sposiš ča više tih nesritnih ljudi ča moreš. zadužena si za ubijanje, i stalno ljenčariš, odugovločiš, pokvori se pećica svako malo i tako je naposlijetku sto ljudi dočekalo oslobođenje živih, plus njih još sto kima si pomogla pobignuti. ugupbno si ih ipak spolila 1000. jer da nisi, ne bi ni mogla spositi otih 200.
Ti, kao i ja znamo da ja nisam dobar primjer za ovakvu raspravu jer bih svoj život dala za slabe, nemoćne.
da sun uvjeren
u krivu
i pun predrasuda
ča, biš se javno pobunila protiv logorov, i unda bi te streljali, i kako bi to pomoglo slabima?
Doista bezveze!
Poput aliena koji će nas sutra napasti, a ne poznaju riječi niti značenje pojma kapitalizma, socijalizma, ili libertarijanizma...
Guest- Guest
ča sun lupnu bezveze?mate wrote:Ti bezveze lupaš!aben wrote:jel ti bezveze pišešmate wrote:Opet karikiraš!aben wrote:
uvjeren u ča?
u čemu san u krivu?
da sun uvjeren
u krivu
i pun predrasuda
Doista bezveze!
Poput aliena koji će nas sutra napasti, a ne poznaju riječi niti značenje pojma kapitalizma, socijalizma, ili libertarijanizma...
2014-04-16
aben wrote:mješavina kritike socijalizma u religijskon ruhu s efekton iznenađenja..true cringe moment
mate wrote:Helga, logor...i, ostale tvoje skrivene želje...
želje? svaćaš li da je to tought experiment?
2014-04-16
obično uhljebi tipa 2 (non ron) imaju preset odgovor na učestalije kritike uhljebstva, ali religijski aspekt je bunba jer se zapravo protiviš isusu kristu:)kic wrote:aben wrote:mješavina kritike socijalizma u religijskon ruhu s efekton iznenađenja..true cringe moment
2014-04-16
mate se previše trudi da ne ispadne ili ne izgleda loše.. pa se nakuplja, i eksplodira, kao što se ovdje briše..
treba bobu reći bob :^^
a,
mativka nježan cvitić, a jo teške boje
mativka nježan cvitić, a jo teške boje
2014-04-16
gledam ove nerede na tribini Zadar-Cibona, frend zaštitar na tekmi i veli dobili naredbu od delegata da isprazne dio tribine s Tornadom, a Tornado neki mulci i djeca koji nisu iživljeni i samo vrijeđaju i pjevaju, ali kao Tornado je protiv HDZa :)
i tako ugrozili sigurnost svih ljudi koji su gledali tekmu, jebeni ti delegati..
Glupa teza, kao i sve tvoje, uostalom. Niti se trudim niti patim od izgleda. To što si ti osoba koja iskoristi ljudsko najranjivije, neću te kritizirati, nit imam pravo ;)kic wrote:
mate se previše trudi da ne ispadne ili ne izgleda loše.. pa se nakuplja, i eksplodira, kao što se ovdje briše..
Guest- Guest
Neću opsovati, namjerno ;)aben wrote:obično uhljebi tipa 2 (non ron) imaju preset odgovor na učestalije kritike uhljebstva, ali religijski aspekt je bunba jer se zapravo protiviš isusu kristu:)kic wrote:aben wrote:mješavina kritike socijalizma u religijskon ruhu s efekton iznenađenja..true cringe moment
Guest- Guest
mate wrote:Glupa teza, kao i sve tvoje, uostalom. Niti se trudim niti patim od izgleda. To što si ti osoba koja iskoristi ljudsko najranjivije, neću te kritizirati, nit imam pravo ;)kic wrote:
nisam mislio na fizički izgled.. a i ne razumijem šta iskorištavam bo, samo govorim da je bolje se ispuhati kad ima razloga, nego držati u sebi pa..
Što se tiče fizičkog, odakle si tu tezu izvukao?! :)
Hahahhahha, kužim te lijo ;)
Hahahhahha, kužim te lijo ;)
Guest- Guest
Nisam do kraja, ali nešto me jako začudilo. San o orlu. Proučavala ja malo prije nego sam venus zamolila, kad ono Jung o njemu progovara. Vjerojatno mi je u podsvijesti ostalo pročitano..
Guest- Guest
koji san?
predator naša prava priroda misliš, zato i je lice i grb srednjovjekovne europe, prave europe..
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50