Plenki kreće staljinovim stopama revolucije
Page 1 of 1
Plenki kreće staljinovim stopama revolucije
http://hr.n1info.com/a193676/Vijesti/HDZ-rusi-Petrova-Nova-vecina-znaci-i-novog-sefa-Sabora.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Plenki kreće staljinovim stopama revolucije
HVIDRA ko NKVD a Hrte ko moskovska Pravda
Kermit-
2014-04-17
"glasujmo za HDZ samo da komunisti ne dođu na vlast"
"hrvatska čardak ni na nebi ni na zemlji, prijeti joj udbaško-komunistička zavjera", "domoljubi su da nas čuvaju"
"hrvatska čardak ni na nebi ni na zemlji, prijeti joj udbaško-komunistička zavjera", "domoljubi su da nas čuvaju"
Guest- Guest
Munižaba danas ko Risto Đogo četnici se skupljaju hehe za godinu dana klat ce po cesti zbog 100 evra
Kermit-
2014-04-17
uffff...s obzirm na moju veleumnu sposobnost predvidjanja dogadjaja,smijte se dok mozete..postat ce priicno gadno kasnije..nece biti smijeha..
Guest- Guest
I ovo nije smiješno, ako yi danas gledso hrt mogao si vidjeti da je hadeze u biti boljševičko pljačkaška banda a teve njihov pamfletpismejker wrote:uffff...s obzirm na moju veleumnu sposobnost predvidjanja dogadjaja,smijte se dok mozete..postat ce priicno gadno kasnije..nece biti smijeha..
Kermit-
2014-04-17
kad je bal nek j emaskembal, bit ce festa i starom euro bordelu, al kad bude festa nebi trebalo zaboravit ni ove danasnje saudijske placenike
uffff Atsi..trudim se ne gledati medije doli..Trenutno sam na urlaubu,doma,bastovanim,samsvojmajstorim po kuci od stare,i opcenito sam se izolirao od Problema..vece je proslo u bajti kod baće u Orasju,poslije dva krigla piffe,i necu da mi neki usrani politicari pokvare raspolozenje..asilovski wrote:I ovo nije smiješno, ako yi danas gledso hrt mogao si vidjeti da je hadeze u biti boljševičko pljačkaška banda a teve njihov pamfletpismejker wrote:uffff...s obzirm na moju veleumnu sposobnost predvidjanja dogadjaja,smijte se dok mozete..postat ce priicno gadno kasnije..nece biti smijeha..
bed je dok bar jedan ne popije metak u kopf,nis se nece promijeniti...bed je istovremeno,sto ne postoji takav Netko koji ce to uciniti..
Guest- Guest
Similar topics
» Vrdoljak Beljakovim stopama:Plenki daš i meni malo vlasti....
» uz jedinstvo naroda i partije plenki kreće u nove pobjede
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Vesna Pusić Sanaderovim stopama
» STOPAMA DARIJA JURIČANA
» uz jedinstvo naroda i partije plenki kreće u nove pobjede
» HKS kreće u otvoreni rat protiv ABA lige. Kreće nova regionalna liga ?
» Vesna Pusić Sanaderovim stopama
» STOPAMA DARIJA JURIČANA
Page 1 of 1