''MILANOVIĆ NA KOMEMORACIJI ZA RAČANA, PLENKOVIĆU PORUČIO 'Mi smo ovakve poput Marića uklanjali. Ovaj prag se ne prelazi, prave budale od građana' ''
Page 1 of 1
''MILANOVIĆ NA KOMEMORACIJI ZA RAČANA, PLENKOVIĆU PORUČIO 'Mi smo ovakve poput Marića uklanjali. Ovaj prag se ne prelazi, prave budale od građana' ''
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-na-komemoraciji-za-racana-plenkovicu-porucio-mi-smo-ovakve-poput-marica-uklanjali-ovaj-prag-se-ne-prelazi-prave-budale-od-gradana/5968221/
Mene je sram da smo ovakvog političara odbacili...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''MILANOVIĆ NA KOMEMORACIJI ZA RAČANA, PLENKOVIĆU PORUČIO 'Mi smo ovakve poput Marića uklanjali. Ovaj prag se ne prelazi, prave budale od građana' ''
Mene nije. Izgubio je lijeve glasove nepromišljenim dodvoravanjem desnima. Spušil je i teško će se vratiti.
Guest- Guest
Re: ''MILANOVIĆ NA KOMEMORACIJI ZA RAČANA, PLENKOVIĆU PORUČIO 'Mi smo ovakve poput Marića uklanjali. Ovaj prag se ne prelazi, prave budale od građana' ''
Doppelgänger wrote:Mene nije. Izgubio je lijeve glasove nepromišljenim dodvoravanjem desnima. Spušil je i teško će se vratiti.
Sasmo im je rekao istinu...
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-na-komemoraciji-za-racana-plenkovicu-porucio-mi-smo-ovakve-poput-marica-uklanjali-ovaj-prag-se-ne-prelazi-prave-budale-od-gradana/5968221/
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Doppelgänger wrote:Mene nije. Izgubio je lijeve glasove nepromišljenim dodvoravanjem desnima. Spušil je i teško će se vratiti.
"Istinu" za koju se nadao da će mu donijeti stanoviti broj glasova. Kad ono - mućak.red wolf wrote:Doppelgänger wrote:Mene nije. Izgubio je lijeve glasove nepromišljenim dodvoravanjem desnima. Spušil je i teško će se vratiti.
Guest- Guest
Similar topics
» Potop Milana Bandića: Izborni prag ne prelazi nigdje, čak ni u Zagrebu
» Milanović se posrao po Plenkovicu
» Tudjmanov sin porucio Plenkiju:'Ovaj HDZ vise nije moj...'
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» BIZARNO Zvizdić posjetio bošnjački dio HNŽ-a pa poručio: Nije dobro što Hrvatska plaća liječenje svih građana BiH
» Milanović se posrao po Plenkovicu
» Tudjmanov sin porucio Plenkiju:'Ovaj HDZ vise nije moj...'
» ''NIKOLA GRMOJA PORUČIO PLENKOVIĆU: ‘Ako to ne bude tako, Most može izaći iz Vlade’''
» BIZARNO Zvizdić posjetio bošnjački dio HNŽ-a pa poručio: Nije dobro što Hrvatska plaća liječenje svih građana BiH
Page 1 of 1