Plenki nije siguran u formiranje vecine:Ako ne formiramo vecinu idemo na prijevremene izbore'
Page 1 of 1
Plenki nije siguran u formiranje vecine:Ako ne formiramo vecinu idemo na prijevremene izbore'
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=966350
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki nije siguran u formiranje vecine:Ako ne formiramo vecinu idemo na prijevremene izbore'
....dakle idemo...
2015-09-08
Re: Plenki nije siguran u formiranje vecine:Ako ne formiramo vecinu idemo na prijevremene izbore'
...jambo:'Most i Petrov su skupina politickih kamatara,ti bi i Putina srusili'
2015-09-08
i kazu rvacka nije balkan.svud di je turcin i arap prosa nema reda,rada nit
discipline.spanjolska,italija,grcka,rvacka...
discipline.spanjolska,italija,grcka,rvacka...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Za koga Vučko glasuješ?
Guest- Guest
ponovno sam pravas...svidja mi se hsp ali hsp bez dodataka sa ovim novim vodstvom..ne jebu hdz ne jebu most ne jebu sdp...sve cemo ih zgazit njihova je parolaPinochet wrote:Za koga Vučko glasuješ?
2015-09-08
dobro, glavno da ne glasuješ za HDZ
Guest- Guest
pa nisam ni nikad nakon 1990...jedino tad...uzet cu ih u obzir jedino ako doista postanu suverenisti,rijese se napokon boljke dovodjenja briselskih kadrova na celo stranke i drzave...i naravno pocnu misliti na male ljude...to sam rekao ako. ..i sa velikim ? i ako to sve ispunePinochet wrote:dobro, glavno da ne glasuješ za HDZ
2015-09-08
Glasati za skupinu jest kao da glasaš da ti roditelji obole od pjegavog tifusaPinochet wrote:dobro, glavno da ne glasuješ za HDZ
Kermit-
2014-04-17
ahahahahhaahhahahahaaaaa.....vuksadinare wrote:...jambo:'Most i Petrov su skupina politickih kamatara,ti bi i Putina srusili'
vili40-
2015-08-02
Na izbore! Pa kom 34 %, kom 33 %!
Morat ću se malo bolje informirati oko toga Starčevićeva HSP-a, zasad mi je dobro samo njegovo pivo.vuksadinare wrote:ponovno sam pravas...svidja mi se hsp ali hsp bez dodataka sa ovim novim vodstvom..ne jebu hdz ne jebu most ne jebu sdp...sve cemo ih zgazit njihova je parolaPinochet wrote:Za koga Vučko glasuješ?
Jambo, Milorad, sv. Sava i ministar kartela hehe pa đe ovo vodivili40 wrote:ahahahahhaahhahahahaaaaa.....vuksadinare wrote:...jambo:'Most i Petrov su skupina politickih kamatara,ti bi i Putina srusili'
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» HDZ ce raspisati prijevremene izbore?
» Jandrokovic najavio prijevremene izbore
» Bugarski predsjednik raspisao prijevremene izbore za parlament 9. lipnja
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Janša pred izbore : Idemo na pobjedu
» Jandrokovic najavio prijevremene izbore
» Bugarski predsjednik raspisao prijevremene izbore za parlament 9. lipnja
» Mandic najavio nove prijevremene izbore u Crnoj Gori za 200 dana
» Janša pred izbore : Idemo na pobjedu