''Plenković potvrdio da želi smijeniti Božu Petrova''
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ''Plenković potvrdio da želi smijeniti Božu Petrova''
vili40 wrote:Inače vlada uvjerenje da su ova tri mostova ministra koje je hajvan smijenio bili najbolji ministri u vladi.
Dobrović i Šprlje da, ali Orepić definitivno ne.
Guest- Guest
kaja wrote:a tko im je najpopularniji političar?slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:hdz ide dalje veli plenki....
HDZ-u u ovom trenutki prijevremeni izbori najviše odgovaraju. Imaju prednost u anketama pred SDP-om, imaju najpopularnijeg političara u zemlji i Bernardića na čelu SDP-a. Bolje okolnosti za izbore teško mogu i zamisliti.
Plenković. To ne kažem ja, to kažu sve ankete. Ne HDZ-ov, nego najpopularniji u cijeloj zemlji.
Last edited by slidingdoorsoperator on 27/4/2017, 19:18; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa u krivu si...Shvaćaš što sam ti želio reći?slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Znam Milanovićev stav o MOST-u jer sam imao priliku o tome s njime razgovarati...
Ja ne znam njegov stav o Mostu, jer Bogu hvala s njim nisam imao prilike razgovarati, ali znam koja je bila njegova politika prema Mostu. Ista kao i svojevremeno i prema HSLS-u za vrijeme Račanove koalicije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa u krivu si...Shvaćaš što sam ti želio reći?
Boli me đon što si mi želio ili što mi želiš reći. To je tvoj problem. Ja govorim o činjenicama.
Guest- Guest
Laser Đakić i Culej drže vrhkaja wrote:a tko im je najpopularniji političar?slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:hdz ide dalje veli plenki....
HDZ-u u ovom trenutki prijevremeni izbori najviše odgovaraju. Imaju prednost u anketama pred SDP-om, imaju najpopularnijeg političara u zemlji i Bernardića na čelu SDP-a. Bolje okolnosti za izbore teško mogu i zamisliti.
vili40-
2015-08-02
Ne. Ti uopće nisi razumio što sam ti ja napisao.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Pa u krivu si...Shvaćaš što sam ti želio reći?
Boli me đon što si mi želio ili što mi želiš reći. To je tvoj problem. Ja govorim o činjenicama.
red wolf-
2016-02-10
to možda kaže anketa u jutarnjem listuslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:a tko im je najpopularniji političar?slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:hdz ide dalje veli plenki....
Plenković. To ne kažem ja, to kažu sve ankete. Ne HDZ-ov, nego najpopularniji u cijeloj zemlji.
meni je simpatičniji i šešelj od njega
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
red wolf wrote:Ti uopće nisi razumio što sam ti ja napisao.
Boli me đon i za to. Akrobacije tvoga uma me ne zanimaju. Bitno je da poznajem činjenice.
Guest- Guest
kaja wrote:to možda kaže anketa u jutarnjem listu
meni je simpatičniji i šešelj od njega
Tvoj problem. I to ne kaže samo anketa u Jutarnjem nego sve iole relevantne političke ankete o popularnosti političkih opcija i osoba u Hrvatskoj.
Last edited by slidingdoorsoperator on 27/4/2017, 19:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Orepić je ok,samo je bio neposlušan i plenkiju preopasanslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:Inače vlada uvjerenje da su ova tri mostova ministra koje je hajvan smijenio bili najbolji ministri u vladi.
Dobrović i Šprlje da, ali Orepić definitivno ne.
vili40-
2015-08-02
slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ti uopće nisi razumio što sam ti ja napisao.
Boli me đon i za to. Akrobacije tvoga uma me ne zanimaju. Bitno je da poznajem činjenice.
Odustajem...
red wolf-
2016-02-10
ovi tvoji razbiše ćuprijanere... :))))red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-potvrdio-da-zeli-smijeniti-bozu-petrova/966329.aspx
Drž' se Božo! Ništa još nije gotovo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ovi tvoji razbiše ćuprijanere... :))))red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-potvrdio-da-zeli-smijeniti-bozu-petrova/966329.aspx
Drž' se Božo! Ništa još nije gotovo...
Što ja imam s HDZ-om?
red wolf-
2016-02-10
ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
Ja jesam domoljub, za razliku od tebe nacionaliste...
red wolf-
2016-02-10
a hoće sada Pol Plenković Pot promjeniti i ustav i prilagoditi ga Todoriću jer mu je dao lovu.
mislim on ne može sam razrješiti ministre bez obzira što mu je krvna slika bolja nego 90 ih.
mislim on ne može sam razrješiti ministre bez obzira što mu je krvna slika bolja nego 90 ih.
2015-08-15
kaja wrote:a tko im je najpopularniji političar?slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:hdz ide dalje veli plenki....
Nije bitno tko im je najpopularniji političar. Kakva im je konkurencija?
Ono...jebiga ja bi glasao za Sotonu ako je alternativa HDZ. Ali većini ipak treba malo više.
Guest- Guest
pa ja nikad nisam ni rekao da sam domoljub... kad bih imao bilo kakve dodirne točke sa domoljubljem tvog tipa, stero bih sam sebe u kurac i zavalio si dengu iza ušiju... :)))red wolf wrote:michaellcmacha wrote:ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa ja nikad nisam ni rekao da sam domoljub... kad bih imao bilo kakve dodirne točke sa domoljubljem tvog tipa, stero bih sam sebe u kurac i zavalio si dengu iza ušiju... :)))red wolf wrote:michaellcmacha wrote:ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
Naravno...Jer si nikad nisi dopustio da razmišljaš svojom glavom...Nacionalist nikad ne smije razmišljati svojom glavom...Nacija za njega razmišlja...
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:pa ja nikad nisam ni rekao da sam domoljub... kad bih imao bilo kakve dodirne točke sa domoljubljem tvog tipa, stero bih sam sebe u kurac i zavalio si dengu iza ušiju... :)))red wolf wrote:michaellcmacha wrote:ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
2015-08-15
jbg nije bilo vremena za razmišljanje moralo se FAJTATI sa bandom s kojom domoljubi poput tebe samo što se ne žvale...red wolf wrote:michaellcmacha wrote:pa ja nikad nisam ni rekao da sam domoljub... kad bih imao bilo kakve dodirne točke sa domoljubljem tvog tipa, stero bih sam sebe u kurac i zavalio si dengu iza ušiju... :)))red wolf wrote:michaellcmacha wrote:ma ti si domoljub upravo hdzovog kalibra i habitusa... :)))
Naravno...Jer si nikad nisi dopustio da razmišljaš svojom glavom...Nacionalist nikad ne smije razmišljati svojom glavom...Nacija za njega razmišlja...
2015-08-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Odlazi li Zdravko Maric?Plenkovic nesto zna ali ne zeli reci do sutra...
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Milanovc: Plenkovic nas želi uvući u rat
» Hrvatska,kakvu želi Plenković.Ne,hvala.
» Odlazi li Zdravko Maric?Plenkovic nesto zna ali ne zeli reci do sutra...
Page 4 of 5