Psihopata ponovo puca u prazno...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Psihopata ponovo puca u prazno...
ma ne, nikoga ne mrzim :)pizzon wrote:mrzis i ne podnosis !Noor wrote:u dlaku jednako :)crvenkasti wrote:Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Koga ti više voliš, jer braćalu ili pižona?
Guest- Guest
Noor wrote:u dlaku jednako :)crvenkasti wrote:Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Ja braćalu, on je naš. Ili je možda Šiptar, ali i onda ga volim.
crvenkasti-
2014-04-17
...jebote ne volis grobara a grobar si...quratz si ti grobar...ti si cigancrvenkasti wrote:Noor wrote:u dlaku jednako :)crvenkasti wrote:Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Ja braćalu, on je naš. Ili je možda Šiptar, ali i onda ga volim.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvati i Šiptari, pomozimo Braćali da skine Vučića.
Sutra u 8 ujutro se nađimo ispred skupštine i što više nas u šetnju po Beogradu!
Sutra u 8 ujutro se nađimo ispred skupštine i što više nas u šetnju po Beogradu!
crvenkasti-
2014-04-17
Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Mi imamo pižona, ti imaš podosta njih...
Guest- Guest
pizzon wrote:Prele wrote:pizzon wrote:ko je hr srbin no 1
dogovorite se
ti sigurno nisi, ajd mrs tamo..
hrvatski pušiqurac
to ti je glavno zanimanje
Pušiš ga ti vučiću, jebo te on-siso mala...
Guest- Guest
Istina, svaki dan mi naleti neka druga budala, a ti redovno, kao konstanta gluposti.Prele wrote:Mi imamo pižona, ti imaš podosta njih...Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Guest- Guest
Noor wrote:Istina, svaki dan mi naleti neka druga budala, a ti redovno, kao konstanta gluposti.Prele wrote:Mi imamo pižona, ti imaš podosta njih...Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Šteta da ti ovakva ,,konstanta gluposti" redovno lupa šamare...
Guest- Guest
Znam ja da ti je to želja, treba imat za to i moć i stil.Prele wrote:Šteta da ti ovakva konstanta gluposti redovno lupa šamare...Noor wrote:Istina, svaki dan mi naleti neka druga budala, a ti redovno, kao konstanta gluposti.Prele wrote:Mi imamo pižona, ti imaš podosta njih...Noor wrote:auuu..vidi braće što se povatala
Ti imaš samo previše lufta u glavi, s tim mi nemreš ništa.
Guest- Guest
Vidis da ne znas ni sam sto napisati, a kamo li da bude suvislo.Prele wrote:Šljus, šljus-šamari ti stalno pucaju...
Guest- Guest
Noor wrote:Vidis da ne znas ni sam sto napisati, a kamo li da bude suvislo.Prele wrote:Šljus, šljus-šamari ti stalno pucaju...
a vidis kada ti mrtva ozbiljna bljujes vatru, a mene zabole patka i zajebavam se-to je znak da si nasamarana...
Guest- Guest
Taman posla, oprosti što sam pisala bez smajlića, nisam ih imala preko moba, ali inače bi ti stavila ovajPrele wrote:Noor wrote:Vidis da ne znas ni sam sto napisati, a kamo li da bude suvislo.Prele wrote:Šljus, šljus-šamari ti stalno pucaju...
a vidis kada ti mrtva ozbiljna bljujes vatru, a mene zabole patka i zajebavam se-to je znak da si nasamarana...
Guest- Guest
Noor wrote:Taman posla, oprosti što sam pisala bez smajlića, nisam ih imala preko moba, ali inače bi ti stavila ovajPrele wrote:Noor wrote:Vidis da ne znas ni sam sto napisati, a kamo li da bude suvislo.Prele wrote:Šljus, šljus-šamari ti stalno pucaju...
Kako ih ja preko moba stavljam?
Guest- Guest
Obicno ni ja nemam problema, al sad su mi nestali :))Prele wrote:Noor wrote:Taman posla, oprosti što sam pisala bez smajlića, nisam ih imala preko moba, ali inače bi ti stavila ovajPrele wrote:Noor wrote:Vidis da ne znas ni sam sto napisati, a kamo li da bude suvislo.Prele wrote:Šljus, šljus-šamari ti stalno pucaju...
Kako ih ja preko moba stavljam?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačko tržište rada - prazno
» Otkriveno puno više psihopata među ženama
» Njemački državni proračun ili "iz šupljeg u prazno"
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera
» Dioklecijan nije 'došao na prazno': grčki Split izronio iz Obale Lazareta
» Otkriveno puno više psihopata među ženama
» Njemački državni proračun ili "iz šupljeg u prazno"
» Oxfordski znanstvenici otkrili da je Trump veći psihopata od Hitlera