Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
Stanojko wrote:Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
i ti bio na suljpa kod marcela?
Guest- Guest
Bolje da ga oslobode Francuzi nego naše nesposobno sudstvo. Suđenjem u Beogradu ništa ne bi dobili. Mogli bi samo da izgubimo. Ovako možemo da se žalimo na nepravdu i molimo Boga da ga neko slučajno ne izruči.
Jok, nego se srbenda hvali kako pravi suljpa - prste da polizes... :)Prele wrote:Stanojko wrote:Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
Žena. Tako je kod nas Srba. Ovako neka zakači kecelju i da ne sere mnogo.Stanojko wrote:Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
Stanojko wrote:Jok, nego se srbenda hvali kako pravi suljpa - prste da polizes... :)Prele wrote:Stanojko wrote:Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ja bih se ubio da sam Srbin.
i ja
sa rebarcima, kolenicom ili kobasicom?
Guest- Guest
Ceka pizda da cuje "naputke' iz "sredisnice"...Prele wrote:kako sendvičar mudro ćuti...
Ovako sretan nisam bio još od onda kad je Gotovina oslobođen!
crvenkasti-
2014-04-17
A pre toga Orić.crvenkasti wrote:Ovako sretan nisam bio još od onda kad je Gotovina oslobođen!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pojma nemam. Nek turi receptPrele wrote:Stanojko wrote:Jok, nego se srbenda hvali kako pravi suljpa - prste da polizes... :)Prele wrote:Stanojko wrote:Mojne! Ko ce kuva suljpa posle... :)marcellus wrote:
i ja
sa rebarcima, kolenicom ili kobasicom?
Stanojko wrote:Ceka pizda da cuje "naputke' iz "sredisnice"...Prele wrote:kako sendvičar mudro ćuti...
čeka da izađe update na sns.org.rs
hrk puuuu
Guest- Guest
DSS: HARADINAJ PRAKTIČNO ABOLIRAN
Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da je odlukom francuskog suda da odbije zahtev Srbije za izručenje Ramuša Haradinaja, osumnjičenog za ratne zločine nad civilnim stanovništvom Haradinaj praktično aboliran.
"Zaštita ratnih zločinaca nije ništa drugo nego zastupanje politike da su zločini ne samo dopušteni, već i poželjni ukoliko su u funkciji ostvarenja strateških ciljeva Vašingtona i Brisela. U ovom slučaju taj cilj je dezintegracija Srbije", poručuju iz DSS.
Sud u Francuskoj je najgrublje prekršio međunarodno pravo, navode u DSS, i dodaju da je EU time pokazala ogroman rakorak između prakse i proklamovanih tzv. evropskih vrednosti.
Ta odluka predstavlja sramotan dokaz prevlasti politike i geostrateških interesa vodećih zemalja Evropske unije nad vladavinom prava i međunarodnim obavezama, smatraju u DSS, a Srbiji, dodaju, nije mesto u takvoj EU.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:662531-Markovic-Sudobi-postoje-samo-za-Srbe-DSS-Haradinaj-aboliran
--------------------
Uskoro vam odlazi Vojvodina i Sandžak i Timočka krajina. Ostat će samo beogradski pašaluk.
Demokratska stranka Srbije ocenila je danas da je odlukom francuskog suda da odbije zahtev Srbije za izručenje Ramuša Haradinaja, osumnjičenog za ratne zločine nad civilnim stanovništvom Haradinaj praktično aboliran.
"Zaštita ratnih zločinaca nije ništa drugo nego zastupanje politike da su zločini ne samo dopušteni, već i poželjni ukoliko su u funkciji ostvarenja strateških ciljeva Vašingtona i Brisela. U ovom slučaju taj cilj je dezintegracija Srbije", poručuju iz DSS.
Sud u Francuskoj je najgrublje prekršio međunarodno pravo, navode u DSS, i dodaju da je EU time pokazala ogroman rakorak između prakse i proklamovanih tzv. evropskih vrednosti.
Ta odluka predstavlja sramotan dokaz prevlasti politike i geostrateških interesa vodećih zemalja Evropske unije nad vladavinom prava i međunarodnim obavezama, smatraju u DSS, a Srbiji, dodaju, nije mesto u takvoj EU.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:662531-Markovic-Sudobi-postoje-samo-za-Srbe-DSS-Haradinaj-aboliran
--------------------
Uskoro vam odlazi Vojvodina i Sandžak i Timočka krajina. Ostat će samo beogradski pašaluk.
crvenkasti-
2014-04-17
I trebacrvenkasti wrote:DSS: HARADINAJ PRAKTIČNO ABOLIRAN
--------------------
Dosao babojebac neoljiberal i naravno, usput mu se izvinuo sto mu je neko pobio svih 16 svedoka...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A jadno srblje, svi ih jebu kako i zasluzuju:)
dijagram-
2015-08-09
vucicu se jebe za haradinaja..njega pece sto su francuzi stali na albansku stranu pa mu uzdrmali njegov ka'k ti 'ugled' vani...a mama merkel ocito si nije dala previse truda da uvjeri francuze i pomognu posinku vucicu i srbiji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nepravda,sad samo ne gubit glavu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I ne zasluzuju toliko koliko izgleda vole, izaberu yebaca nacije nesto kao i Hrvati al nekako blesavije. A onda prosvjedi pa cvrc Milojka.dijagram wrote:A jadno srblje, svi ih jebu kako i zasluzuju:)
omni-
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» VELIKA POBJEDA ERDOGANA
» Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
Page 2 of 3